Lithium-batteripakke

Lithium-batteripakke

Siden anden halvdel af det 20. århundrede er genopladelig batteriteknologi blevet udviklet over hele verden (Nicd / NIMH / blysyre / lithiumion, lithiumpolymer, LifePo4).

Denne udvikling har på den ene side krævet den seneste udvikling af forskellige trådløse enheder, og som kræver mobil strøm (bærbare computere / mobiltelefoner osv.), Og på den anden side ønsker vi, at vores verden forbliver grøn og ren uden luft. forurening som følge af brugen af ​​elektriske motorer til køretøjer, der arbejder med mobile elsystemer: Lithium-ion batteripakker.

Denne verden af ​​batterier er ret uendelig med mange producenter, utallige størrelser af celler, mange typer kemikalier og nye begyndelser, der viser det næste skridt. I de fleste tilfælde finder du 1 eller 2 typer celler, der tilfredsstiller dine behov + 1 virksomhed, der lover et produkt bag dine vildeste drømme ...

lithium-batteripakke

JB BATTERY har rekrutteret inden for dette område og siden 1989 producerer og markedsfører batterier af alle typer i perfekt overensstemmelse med kundens krav.

Del denne post


en English
X