Huizhou JB Battery Technology Limited annoncerer at levere brugerdefineret batteripakke Kina med forskellige kemiprodukter til batteripakker

Huizhou JB Battery Technology Limited annoncerer at levere brugerdefineret batteripakke Kina med forskellige kemiprodukter til batteripakker

Huizhou JB Battery Technology Limited kan levere brugerdefinerede batteripakker med forskellige kemier, såsom lithiumionpolymer, nikkelmetalhydrid, lithiumjernphosphat, nikkelcadmium og andre.

Med et team af F & U-ingeniører har JB Battery Technology Limited kapacitet til at levere brugerdefinerede batteripakker der kan omfatte forskellige kemiprodukter til batteripakker og forskellige konfigurationer. Virksomheden sigter mod at opfylde kundernes krav ved at tilpasse batteristørrelsen til at opfylde de høje energitæthedskrav i forskellige applikationer. De kan designe og samle brugerdefinerede batterier, der kan sikre god ydelse og pålidelighed. Virksomheden har både primære batteripakker samt genopladelige batteripakker i deres portefølje.

 

Ifølge talsmanden er de en af ​​de kendte brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batterier der har kapacitet til at producere brugerdefinerede batteripakker i masseskala. De anvender den nyeste teknologi og gennemprøvede kemikalier, der stort set opskalerer batteriernes effekt, ydeevne og levetid. Med et antal batteripakker, kan kunderne vælge mellem en bred vifte af batterikonfigurationer, som JB Battery Technology Limited kan tilbyde dem. Nogle af de almindelige batterikemikalier, der er tilgængelige i deres portefølje, omfatter lithiumionbatterier, nikkelmetalhydrid (NiMH) batteripakker, lithium jernphosphat (LFP) batterier, nikkel cadmium batterier, lithium polymer batterier og så videre. Disse batteripakker fås i specialdesignede designs og brugerdefinerede størrelser.

 

Talsmanden afslører, at de leverer lithiumion- og lithiumpolymerbatterier, der tilbyder overlegen ydelse til batterier baseret på blykemi. Med en meget langsom afladningshastighed kan disse batterier få strøm til en enhed i længere tid. Li-ion-batterierne kan give op til 200% energitæthed sammenlignet med nikkel-cadmium-batterier. Virksomheden har også en betydelig portefølje af NiMH-batterier, der tilbyder 40% mere energikapacitet end nikkel-cadmium-batterier. Disse NiMH-batterier er de billigste og er nemme at genbruge. Disse batterier er mere velegnede til bærbare og håndholdte enheder.

 

JB Battery Technology Limited kan levere brugerdefineret batteripakke Kina med en forbedret ydelse og større pålidelighed. Virksomheden kan levere LFP-batterier, der har en overlegen termisk og kemisk stabilitet og sikrer en forbedret sikkerhed. Med en høj kapacitet til afladningshastighed har disse batterier en langsommere energitabfunktion og har en længere livscyklus. Virksomheden handler også med de veletablerede nikkel-cadmium-batterier, der kan bære tunge belastninger. Fås i en lang række konfigurationer, og firmaets Ni-Cd-batterier kan have tusindvis af opladnings- og afladningscyklusser.

At vide mere om forskellige brugerdefineret lithium-ion-batteripakke virksomheden kan tilbyde, kan man besøge hjemmesiden http://www.lithiumbatterychina.com.

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Huizhou JB Battery Technology Limited, der blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og leverer en bred vifte af batterityper til kunder. Virksomhedens produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, batterier til digitalkameraer, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefonbatterier, serverbatterier, flashbelysningsbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, el-værktøjsbatterier, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødlysbatterier og opladere osv.

 

 

Til medieforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/

Del denne post


en English
X