Massiv popularitet af brugerdefinerede lithium-ion-batteripakker fra producenter af Li-ion-batterier

Massiv popularitet af brugerdefinerede lithium-ion-batteripakker fra producenter af Li-ion-batterier

Huizhou JB Battery Technology Limited er en af ​​de førende brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batteripakker fra Kina, som er i stand til at designe og levere bærbare strømløsninger til brug i elektroniske enheder og andre applikationer.

Batteridrift bruges i vid udstrækning i så mange applikationer som digitale kameraer, mekaniske værktøjer, skibe, fly, tog, invertere, pærer, vindmøller og også i satellitter. I disse dage er lithium-ion-batteripakkerne så berømte. Blandt alle metaller er lithium det lyseste. Det har også et top elektrokemisk potentiale og tilbyder den højeste energitæthed pr. Vægt. Dog en af ​​de væsentlige kvaliteter af brugerdefinerede lithium batteripakker kræves lav vedligeholdelse. Litiumionbatteriet har en ramme over standardnikkelcadmiumbatteriet.

På grund af de forbedringer, der er integreret i de dynamiske elementer i elektroden, har Li-ion-batteriet en elektrisk effekttæthed, der kan være næsten tre gange mere end nikkel-cadmium-batteriet. Bortset fra dette er belastningskapaciteten for Li-ion-batterier også mere betydelig. Det har også en flad afladningskurve, der giver dig en chance for at udnytte den sparede strøm i spændingsområdet efter din egen valgmulighed. Her er hukommelsen fraværende, og batteriet behøver ingen planlagt cykling for at forlænge dets levetid. Når du sammenligner med nikkelkadmiumbatteri, er selvafladningen af ​​Li-ion-batteri mindre end 50% og bygger det også som et ideelt valg til brændstof måler applikationer.

Hvordan virker det?

Normalt består lithium-ion-batteripakken af ​​ilt, grafit, metal og også lithium. De kører i en cyklus med opladning og afladning. Når den leverer energi, bevæger lithiumionen sig tilbage til den positive katode i hele elektrolytterne, og under opladning bevæger lithiumionerne sig til den positive anode. Denne cyklus vises dog igen over tidssekvensen og reducerer også ionernes styrke ved at tilbyde den elektriske ladning. Denne lithiumion har også inkluderet 250Wh / kg energi, mens nikkelcadmium kun har omkring 90Wh / kg. Derfor er dette en stor forskel for et praktisk, trivielt og også lydløst genopladeligt batteri.

I det lange løb er den lithium-ion-batteripakke er mere overkommelig såvel som mere effektiv for de nuværende. Derudover er tilstedeværelsen af ​​lithiumluftteknologi i dyrkning, der skal have 10 gange energitætheden end lithiumionbatteriet. I det kommende århundrede slutter lithium-ion-batteripakken ikke; snarere kunne det gøre det som det øverste udviklingsområde inden for teknologien. Det her brugerdefinerede lithium batteripakker er meget udstyret med den høje cellespænding og tillader fremstilling af batteripakker, som kun består af en enkelt celle.

Fordele ved lithium-batteripakker

Ifølge undersøgelsen har lithiumbatterier vist sig at være et af de længstvarende batterier, der bliver perfekte til hele moderne elektroniske enheder, der ofte bruges. Arbejdet med disse batterier er fuldt baseret på lithium-teknologi. Bortset fra dets langvarige levetid har den en stor magtlagerkapacitet. Nogle af fordelene er:

  • Lækagesikker emballage
  • Sofistikeret holdbarhed i digitale kameraer
  • Storpræsentation i ultimativ temperatur varierede fra -40 F til 140 F
  • Lysere end normale alkaliske batterier

For mere om producenter af lithiumbatterier, kan du besøge http://www.lithiumbatterychina.com

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Huizhou JB Battery Technology Limited, som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. Virksomhedens produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefonbatterier, serverbatterier, flashbelysningsbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, el-værktøjsbatterier, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødlysbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/

Del denne post


en English
X