Bedste producent af lithium-ion-batteripakker fra Kina til dine OEM- og ODM-projekter

Bedste producent af lithium-ion-batteripakker fra Kina til dine OEM- og ODM-projekter

Huizhou JB Battery Technology Limited er en af ​​de førende brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batteripakker fra Kina, som er i stand til at designe og levere bærbare strømløsninger til brug i elektroniske enheder og andre applikationer.

På nuværende tidspunkt lithium-ion-batterier anbefales stærkt af eksperterne. Selvfølgelig kan det perfekte valg af batteri i høj grad understøtte for også at forbedre ydeevnen til dine gadgets. Selv nogle af forskerne har hævdet, at det enkelte par lithium-ion-batterier kan modtage dig cirka 1,000 billeder med dit hi-tech digitale kamera. På den anden side kan det normale nikkelalkaliske cadmiumbatteri kun modtage dig omkring 400 skud. Hvis du planlægger at tage en stor begivenhed i løbet af din ferie, kan du sørge for at finde det bedste producenter af lithium-ion-batterier først, at de tilbyder dig veludstyrede lithiumbatterier.

Generelt er batteriproducenterne udviklet med høj ydeevne såvel som specialkvalitets lithium-ion-batterisamlinger og -pakker af høj kvalitet. Ved hjælp af avancerede elektroniske og mekaniske designværktøjer optimerer ekspertholdet i batteridesign dine batteripakker til højere sikkerhed, pålidelighed, fremstillingsevne og tilbyder dig også de mest overkommelige og pålidelige brugerdefinerede lithium-ion-batteripakker til dine behov. Før du køber dette batteri, vil du bare anmode om et tilbud om disse brugerdefinerede lithium-ion-batterier samt samlinger til dine applikationsbehov.

Fremragende funktioner i brugerdefinerede lithium batteripakker

Generelt har lithiumionen den øverste effekttæthed på ethvert genopladeligt batteri. Faktisk er den let i vægt og giver en god cykluslevetid, der specielt byggede den som et ideelt produkt til flere nye designløsninger. Når det gælder køb af li-ion-tilpassede batteripakker, har de også eksklusiv ekspertise inden for design, udvikling og samling. Disse batterier er dog specielt designet af det effektive personale og har også en evne til at arbejde under lave såvel som høje temperaturforhold i lang tid. Nogle af de fremragende funktioner i brugerdefinerede lithium-ion-batteripakker inkluderer følgende:

  • Lang levetid
  • Lav hyldeudladningshastighed
  • Disse er meget kompatible med de forskellige temperaturforhold
  • Disse batteripakker leveres i forskellige diametre, størrelse og andre specifikationsbaserede valg

Sikre sikkerheden ved brugerdefineret lithium-polymer batteripakke

I disse dage, den producenter af lithium-ion-batterier har udviklet sikkerhedskoderne for at sikre, at lithium-ion-batterisystemet er sikret godt. Normalt inkluderer denne lithium-ion-batteripakke to niveauer såsom pakke sikkerhedsniveau og celle sikkerhedsniveau. Hele de genopladelige lithiumionceller har et problem med temperaturerne højere end 130 C til 180 C, hvilket også medfører termisk løb, brand, eksplosion, lækage og giftig gas.

For at overholde sikkerheden ved lithium-ion-batteripakke, er det hele vores opgave at holde dem væk fra alle elementer, som hurtigt forbedrer deres temperaturer højere end den termiske blockbustingedge? Således er disse tilpassede lithium-ion-battericeller i stand til at bestå et niveau af sikkerhedstest, som de normale celler ikke kan bestå. Derfor har de forskellige løsninger implementeret af de forskellige producenter i lithium-ion-batteripakke.

Huizhou JB Battery Technology Limited som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og leverer en bred vifte af batterityper til kunder. De kunne levere brugerdefinerede lithium batteripakker til fabriksomkostninger.

For mere om producenter af lithiumbatterier, kan du besøge http://www.lithiumbatterychina.com

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Huizhou JB Battery Technology Limited, som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. Virksomhedens produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefonbatterier, serverbatterier, flashbelysningsbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, el-værktøjsbatterier, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødlysbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Del denne post


en English
X