Fordele og ulemper ved lithium-ion batteri fra brugerdefinerede lithium-ion batteripakker leverandører eller fabrik

Fordele og ulemper ved lithium-ion batteri fra brugerdefinerede lithium-ion batteripakker leverandører eller fabrik

Huizhou JB Battery Technology Limited er en af ​​de førende brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batteripakker fra Kina, som er i stand til at designe og levere bærbare strømløsninger til brug i elektroniske enheder og andre applikationer.

I dag vil vi tale om fordele og ulemper ved lithium-ion-batteriet fra specialtilpassede lithium-ion-batteripakker, leverandører eller fabrik.

lithium-ion batteri er et af de mest populære valg inden for forbruger- og bærbar elektronik. Den høje ydeevne og hurtige genopladningscyklus gør også et godt valg til bil-, rumfarts- og militære applikationer. Her er et par af de grundlæggende fordele ved at bruge lithium-ion-batteriet:

Kompakt størrelse

lithium-ion batteri er mindre og lettere end de fleste andre typer genopladelige batterier på markedet. Den kompakte størrelse er et populært valg for en bred vifte af elektroniske gadgets.

Høj energi tæthed

Den høje energitæthed for denne type batteri gør det til et meget gunstigt valg i forhold til alternativerne. Dette betyder, at batteriet har evnen til at levere en masse strøm uden at være stor i størrelse. Den høje energi er fantastisk til strøm-sultne gadgets som tablets, smartphones og bærbare computere.

Lav selvafladning

Lithium-ion-batteriet har lav selvafladningshastighed, der anslås til ca. 1.5% pr. Måned. Den langsomme afladningshastighed betyder, at batteriet har en lang holdbarhed og potentialet til at blive genopladet og brugt meget oftere end andre muligheder. For eksempel har metal-nikkelhydridbatteriet en meget hurtigere selvafladningshastighed på ca. 20% pr. Måned.

Hurtig opladningscyklus

Den hurtige opladningscyklus er en yderligere årsag til dens store popularitet i den daglige elektronik som telefoner og borde. Opladningstiden er sidstnævnte en brøkdel af de alternative valg.

Lang levetid

lithium-ion batteri har evnen til at gennemføre hundreder af opladnings- og afladningscyklusser. I løbet af batteriets levetid vil det sandsynligvis se en reduktion i kapacitet. For eksempel er der efter i alt 1000 cyklusser risikoen for at miste op til 30% af dets kapacitet. Kapacitetstabet varierer dog med batteriets type og kvalitet. Det mest avancerede lithium-ion-batteri er mere tilbøjeligt til at holde fuld kapacitet, indtil ca. 5000 opladningsudladningscyklusser er færdige.

Er der nogen ulemper

Ud over de vidtrækkende fordele ved lithium-ion-batteriet er der også et par ulemper at bemærke. Et almindeligt problem relaterer sandsynligvis til omkostningerne. Denne type batteri er næsten 40% dyrere end dens nærmeste alternativer. En grund til de højere omkostninger er behovet for at kombinere batteriet med on-board computerkredsløb for at hjælpe med at kontrollere problemer med strøm og spænding. Også varme kan være et problem. Ethvert batteri, der efterlades eller bruges i omgivelser med høj temperatur, finder ud af, at batteriets ydeevne og kvalitet nedbrydes hurtigere.

For mere om brugerdefinerede lithium-ion batteripakker, kan du besøge JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com/

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Huizhou JB Battery Technology Limited, som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. Virksomhedens produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefonbatterier, serverbatterier, flashbelysningsbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, el-værktøjsbatterier, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødlysbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/

Del denne post


en English
X