Lithium-ion batteripakke teknologier - Li-Ion og LiFePO4 batteripakkesystemer fra producenter fra Kina

Lithium-ion batteripakke teknologier - Li-Ion og LiFePO4 batteripakkesystemer fra producenter fra Kina

Huizhou JB Battery Technology Limited er en af ​​de førende brugerdefinerede producenter af lithium-ion-batteripakker fra Kina, som er i stand til at designe og levere bærbare strømløsninger til brug i elektroniske enheder og andre applikationer.

I dag skal vi tale om lithium-ion-batteripakke teknologier - Li-Ion og LiFePO4 batteripakke systemer fra producenter i Kina.

batteriprogrammer

 

Et lithium-ion-batteri eller Li-ion-batteri er en type genopladeligt batteri, hvor lithiumioner bevæger sig fra den negative elektrode til den positive elektrode under afladning og tilbage, når den oplades.

Lithium-ion-batterier i dag er allestedsnærværende i dag, at de er usynlige for os. Kører i elektroniske enheder, militært udstyr, militært udstyr, nødbelysningssystemer, digitale kameraer, droner, pærer, mekaniske værktøjer, invertere, skibe, tog, fly, vindmøller og endda i satellitter. Den grundlæggende videnskab bag batteriet er kemisk energi, der omdannes til elektrisk energi, der indeholder tre hovedkomponenter: Anode, katode og elektrolyt. Revolutionen i batteriet gennem årene er gennem flere faser af kemiske kombinationer og implementeringer. Startende fra Voltaic Pile til Daniell Cell, derefter fra bly-syre til nikkel cadmium batteri, videreudvikling til alkalisk batteri, nikkel-metalhydrid (NiMH) og derefter til litium-ion batteri. Disse fås i alle former og størrelser efter behov sammen med dens muligvis pakket kapacitet.

Arbejder: Lithium-ion batteripakke består af grafit, ilt, metal og naturligvis lithium, der kører i en cyklus med afladning og opladning. Mens der produceres energi, bevæger lithium sig tilbage til den positive katode på tværs af elektrolytten, og under opladning flytter ionerne sig til den positive anode. Denne cyklus gentages i løbet af tiden og nedbryder ionernes styrke til at levere den elektriske ladning. Lithium-ionen har 250Wh / kg (Watt-timer pr. Kg) energi, mens NiMH kun har 90Wh / kg. Dette er en enorm forskel for et lille, bærbart og lydløst genopladeligt batteri.

Bekymringsparametre: De 10 parametre, som en lithium-ion-batteripakke udvikler, dækker over høj specifik energi, specifik strøm, overkommelige omkostninger, længere levetid, bedre sikkerhed, bredt temperaturområde, ikke-giftig, hurtig opladning, lavere selvafladning og længere holdbarhed. I de tidlige faser var prisen på et Li-ion-batteri $ 3000 pr. KWh, mens blybatteri kostede $ 150 pr. KWh. Men gennem årene, på grund af flere fordele ved Li-ion-batteripakke, der er 150Wh / kg mere end NiMH, falder omkostningerne dramatisk og koster nu $ 150 til $ 240 pr. KWh. Teslas mål er at nå $ 100 pr. KWh på lithium-ion batteripakker til bilerne.

NY ÆRA: I 2005 var der i alt omkring $ 4900mil i salget af lithium-ion-batterier, mens det i 2015 blev øget til $ 15200mil, hvor $ 4800mil er i bilindustrien alene. Det forventes at nå 10% af det samlede antal biler, der er på vej til at være batteri-elbiler inden 2020, fra 0.3% i dag og til 35% inden 2035. Der er en endnu højere vækstrate i Kina, Europa og Japan sammenlignet med USA. Statistisk forbrug af 1900TWh til Li-ion-batteripakke inden 2035, hvilket svarer til magten i hele USA i 160 dage.

FREMTID: Der er stadig meget at udvikle batteriteknologien, da vi i årenes løb ikke har fundet noget andet end lithium-ion-batteripakker, der er konfigureret parallelt eller serier til at levere den ønskede spænding, effekttæthed og kapacitet. Vi har helt sikkert ændret indholdet og andelen af ​​kombinationen af ​​råmaterialer for at forbedre kapaciteterne, men der er stadig meget arbejde, der skal lægges i batteriteknologien. Målene er at nå over 700Wh / kg til 400Wh / kg, som vi er i dag. I 2020 forventes 75% af batterierne at indeholde cobalt, i en vis kapacitet i det mindste sammen med bedre anoder og forbedrede elektrolytter.

I det lange løb, brugerdefineret lithium-ion-batteripakke er at være billigere og mere effektiv over til de eksisterende. Desuden er Lithium Air-teknologi i dyrkning, som skal have 10 gange energitætheden end Li-ion. Verden for lithium-ion-batteripakke vil i det mindste ikke slutte i det næste halve århundrede, hvilket gør det til det højest udviklende område inden for teknologi.

For mere om lithium-ion-batteripakke teknologi, kan du besøge producent af lithium-ion-batterier hjemmeside på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Huizhou JB Battery Technology Limited, som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. Virksomhedens produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefonbatterier, serverbatterier, flashbelysningsbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, el-værktøjsbatterier, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødlysbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Del denne post


en English
X