Alt hvad du bør vide om brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina

Alt hvad du bør vide om brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina

At kende de vigtige fakta om Brugerdefineret litiumionbatteripakke Kina vil hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger, når du køber eller bruger lithiumbatterier.

Løftet, som alle batterier giver, er magten og friheden til at gå. De tilbyder dig alle elektricitetsfaciliteter simpelthen i en bærbar form. Det eneste problem er, at de fleste batterier har tendens til at falde meget hurtigt, og indtil du bruger en oplader, skal du kassere dem. Det bliver svært for lommen og værre for vores miljø. Genopladelige batterier hjælper med at løse dette problem, og de gode gør brug af en teknologi kendt som lithiumion. Din MP3-afspiller, computer, bærbare computer og mobiltelefon bruger lithium-ion-batterier. Når det er sagt, skal du kende alle de vigtige fakta om lithium-ion-batterierne. Her er en grundig diskussion om Brugerdefineret litiumionbatteripakke Kina.

 

Hvem opfandt Lithium Ion China Custom Battery?

Lithium-ion-batterierne blev banebrydende i 1970'erne på Oxford University af kemiker John Goodenough og hans holdkammerater Phil Jones, Koichi Mizushima og Phil Wiseman. Deres forskning blev offentliggjort i året 1980. Den første lithiumion Kina brugerdefineret batteri blev frigivet i 1990'erne. Siden da er disse batterier blevet meget almindelige, og omkring fem milliarder af dem produceres hvert år.

 

Fordele ved lithium-ion-batterier fra en god lithium-ion-batteriproducent

Lithium-ion-batterierne er generelt meget mere pålidelige sammenlignet med de ældre teknologier som nikkel-cadmium (NiCd). Disse batterier lider ikke under problemet, der kaldes "hukommelseseffekt" (hvor NiCd-batterierne ser ud til at blive svære at oplade, indtil de først er helt afladede). Da lithium-ion-batterierne ikke består af cadmium (et tungt og giftigt metal), er disse batterier endda gode for vores miljø. Sammenlignet med de tunge genopladelige batterier (som blybatterier, der bruges til start af biler), har lithium-ion-batterierne en tendens til at være betydeligt lettere for den samlede energi, som de gemmer. Du skal dog henvise til en vare Lithium-ion-batteriproducent til køb af lithium-kvalitetsbatterier i den rigtige kvalitet.

 

Når du køber lithiumbatterier fra din Custom Lithium Ion Battery Pack Producent, sørg for, at leverandøren er certificeret og licenseret. Gennemfør en vis mængde forskning, før du foretager et køb. Dette hjælper dig med at få det rigtige produkt til den rigtige pris.

For mere om Brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina, kan du besøge JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited er en lithium-ion batteri fabrik,som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. De er professionelle leverandør af lithium-ion-batterier med produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefon batterier, serverbatterier, flashlysbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, batterier til elværktøj, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

Del denne post


en English
X