Hvad skal du vide om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

Hvad skal du vide om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

I dag er lithium-ion-batteriteknologien en af ​​de hurtigst voksende teknologier i et værktøjssamfund. Imidlertid har lithium-ion-batterierne en god energi til vægtrationen, og de pakker også mere strøm med den lille mængde bulk. Dette batteri oplever faktisk ingen hukommelseseffekt eller doven batterieffekt. Dette sker normalt, når batteriet ikke længere kan acceptere den største opladning for at være blevet genopladet gentagne gange uden engang at være helt brugt. Omvendt lithium-ion-batteripakke accepterer kontinuerligt den største opladning og har også meget lavt opladningshastighed, mens batteriet er frakoblet. Imidlertid er de største fordele ved at bruge lithiumionteknologi angivet nedenfor:

  • Lithium-ion-batterierne blander en enkeltcelleteknologi med et højere energireservoir end nikkelmetalhydrid og også nikkel-cadmium-batterier
  • Lithium-ion-batterierne holder altid deres opladning potentielt længere end andre sammenlignelige batterier
  • Disse batterier giver dig altid konstant strøm, indtil opladningen er helt væk
  • Lithium-ion-batteriet forbliver altid stærkt, indtil det sidste skub
  • Lithium-ion-batterierne kan holde mere strøm og er effektivt lette

Hvorfor lithium-ion batteripakker er så populære?

KVALITETSKONTROL

Faktisk er lithium et af de letteste materialer end sammenlignet med andre metaller. Det har et højt elektrokemisk potentiale og tilbyder også den højeste energitæthed pr. Vægt. På grund af dette spørgsmål har dette batteri en vis forbedring i de aktive forbindelser med elektrode såvel som en elektrisk effekttæthed, der er tre gange mere end nikkelcadmiumbatteri. Bortset fra dette anbefales dette batteris belastningskapacitet. En af de bedste kvaliteter ved dette lithium-ion-batteripakke kræves lav vedligeholdelse og planlægger heller ikke cykling for at forlænge dets levetid.

Når du sammenlignede dette med ethvert andet batteri, er selvafladningen mindre end 50% og bygger det også som et godt valg til brændstofmåleren. Desuden er dette batteri også godt udstyret med en høj cellespænding og giver også mulighed for fremstilling af batteripakker, der kun indeholder en enkelt celle. Derfor forenkler dette i vid udstrækning batteriets design, og også nu kører mange mobiltelefoner på et sådant design.

Effektive måder at få dit lithium-ion-batteri til at vare længere

For at holde dit lithium-ion-batteri fungerer godt i længere tid, er nedenstående et par vigtige tip, der skal overvejes i dit sind, der inkluderer:

Brug dine li-ion-batterier oftere

Prøv at bruge dette batteri mindst en gang om måneden; fordi det er mere magtfuldt.

Aflad ikke batteriet helt

Du skal altid oplade dit batteri, inden det falder under 20% fuldstændighed eller straks efter du ser et fald i værktøjets ydeevne.

Oplad dine batterier oftere

Ofte er opladning godt for dine batterier.

Hold altid batterierne tørre og kølige

Du skal altid opbevare og oplade dine batterier i en tør, kølig og tempereret atmosfære.

Køb altid de nye lithium-ion-batterier

Når det kommer til køb, skal du vælge en ny.

 

For mere om Brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina, kan du besøge JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited er en lithium-ion batteri fabrik,som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. De er professionelle leverandør af lithium-ion-batterier med produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefon batterier, serverbatterier, flashlysbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, batterier til elværktøj, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

 

Del denne post


en English
X