Fordele og ulemper ved brugen af ​​specialtilpassede lithium-ion-batterier

Fordele og ulemper ved brugen af ​​specialtilpassede lithium-ion-batterier

producenter af lithium-ion-batterier kender markedet meget godt og ved, at hver lithium-ion-batteripakke er bestemt til at have en bedre anvendelse end noget batteri fremstillet med andre materialer. Derfor har de altid revolutioneret branchen og givet kunderne mulighed for at anmode om op til tilpassede lithiumbatteripakker, der passer til deres behov.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Selvom lithium er et fremragende materiale til fremstilling af batterier, er dets behandling delikat.

Behandlingen af producenter af lithium-ion-batterier er præcis siden oprettelsen af ​​en lithium-ion-batteripakke eller endda de tilpassede lithiumbatteripakker har ret strenge procedurer. Lithium er et materiale, der reagerer negativt på visse forhold.

Producenter af lithiumionbatterier har dedikeret sig til at finde de rigtige procedurer for at drage fordel af hver produceret lithium-ion-batteripakke, da disse eller de brugerdefinerede lithium-batteripakker har mange fordele i forhold til batterierne fra producenterne, der bruger de mest typiske elementer:

Fordele ved lithiumbatterier i forhold til andre.

Når producenter af lithium-ion-batterier oprettet den første lithium-ion-batteripakke, de vidste, at dette ville være en succes, da lithium har mere gavnlige egenskaber end andre materialer, for eksempel kan der oprettes brugerdefinerede lithiumbatteripakker, egenskaber der ikke findes i batterier af en anden type.

Hver lithium-ion-batteripakke kan medføre følgende fordele for kunder og for producenter af lithium-ion-batterier:

- Den har en højere energitæthed: Lithium-batterier er i stand til at lagre op til 3 gange mere energi end andre batterier som f.eks. Bly. Det betyder, at hvis vi placerer 2 batterier, en bly og et lithiumbatteri af samme størrelse, vil lithiumbatteriet have 3 gange mere energi og vil tage 3 gange længere tid at aflade end blybatteriet.

- Højere spænding: Lithium har de højeste elektronegative egenskaber for alle kendte grundstoffer, det er af denne grund, at det er i stand til at gemme og indeholde en højere spænding end de andre batterier, der er populære på markedet. Det vil sige brugerdefinerede lithium batteripakker er i stand til at indeholde en stor spænding imellem dem.

- De har ikke brug for fuld belastning: Det er kendt af alle, at for de mest almindelige batterier kan måling af belastning, hvor den udnytter sin kapacitet maksimalt, ikke reduceres med halvdelen, da dette skaber nogle problemer i driften af udstyr, men med lithiumbatterier sker dette ikke, disse behøver ikke at have en fuld eller næsten fuldstændig procentdel for at være i stand til at aktivere korrekt, faktisk anbefales det ikke, at de altid er i deres maksimale procentdel af belastning, da som sagt fungerer de perfekt når som helst.

- Meget hurtig opladning: Da disse batterier har samme størrelse som de andre og tilbyder brugerne 3 gange mere strøm, oplades de også 3 gange hurtigere, derfor kræver de meget kort tid for at opnå en optimal opladning

Ulemper

Lithium-batterier er ret effektive, men da de er lavet af et dyrt produkt, er de mere værd end traditionelle batterier.

For mere om Brugerdefinerede lithiumionbatteriproducenter i Kina, kan du besøge JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited er en lithium-ion batteri fabrik,som blev etableret i maj 2008, er en professionel producent i Kina og tilbyder en bred vifte of batterityper til kunder. De er professionelle leverandør af lithium-ion-batterier med produkter inkluderer PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, tablet-pc-batterier, fjernbetjeningsbatterier, stregkodescannerbatterier, walkie-talkie-batterier, tovejs radiobatterier, trådløs telefon batterier, serverbatterier, flashlysbatterier, LED-lys Batterier, printerbatterier, hovedtelefonbatterier, RC-legetøjsbatterier, betalingsterminalbatterier, batterier til elværktøj, backup-batterier til computere, batterier til medicinsk udstyr, nødbatterier og opladere osv.

 

Til produktforespørgsler

Kontaktperson: David Liu

Selskab: Huizhou JB Battery Technology Limited

E-mail: [e-mail beskyttet]

Internet side: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

Del denne post


en English
X