Kan alle mine enheder flyve med mig, selvom de har brugerdefinerede lithium-ion-batterier?

Kan alle mine enheder flyve med mig, selvom de har brugerdefinerede lithium-ion-batterier?

Vi ved, at producenter af lithiumbatterier har sikkerhedsprotokoller for deres produkter, og de ønsker at transportere dig, de vil altid blive fulgt.

Det vides, at en Producent af lithiumbatteripakker har en båd som hovedtransport, fordi partierne af Brugerdefinerede litiumbatteripakker kan have en procentdel af risikoen for brand, hvilket kan forårsage en meget større ulykke under transport som et fly.

Og ikke kun dette, men for at en Lithium batteripakker leverandør at sende partierne af dens Brugerdefinerede litiumbatteripakker, skal det sikre, at de vigtigste sikkerhedsbestemmelser overholdes, for at holde materialet inden for sikre standarder, og at dette ikke kan forårsage negative reaktioner.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 10Ikke kun har producenterne behov for at transportere dette udstyr, men slutbrugerne har også befundet sig i situationer, der berettiger til at tage mere end et lithiumbatteri med sig.

Men ikke kun a Producent af lithiumbatteripakker kan muligvis transportere brugerdefinerede litiumbatteripakker, da det ikke skal glemmes, at disse batterier i sidste ende når hænderne på almindelige borgere, der har erhvervet et eller flere udstyr af denne type.

Disse borgere har også behovet for at rejse mange gange i et fly, og de har også brug for at tage alt det elektroniske udstyr, de har med sig, så de er nødt til at lægge dem på flyet.

Der er nogle sikkerhedsbestemmelser, der tillader passagerer at transportere deres udstyr uden at udgøre en trussel mod flyve- og passagersikkerheden.

Heldigvis for dem er der nogle sikkerhedsbestemmelser, der er lidt fleksible, som giver dig mulighed for at holde selskabet med dit elektroniske udstyr, uden at dette betragtes som en klage eller en trussel mod flyets sikkerhed.

Mange kommercielle flyvninger har etableret strenge sikkerhedsprotokoller, som fastlægger visse standarder, hvor adgang til bestemt elektronisk udstyr er tilladt, forudsat at de er i stand til at overholde de etablerede boardingregler.

Der er en hovedbegrænsning for at kunne sætte noget elektronisk udstyr om bord. De, der overskrider grænsen, kan ikke rejse på flyet.

Selv om disse regler i starten var ret lette at anvende (da der var en begrænset mængde udstyr med lithiumbatterier), har de i dag været nødt til at blive opdateret og garanteret, at de overholdes, fordi vi kan se, at disse batterier ikke kun får strøm telefoner eller tablets, men også transportudstyr som skøjter eller hoverboards, og disse overstiger det, der findes i reglerne.

Den vigtigste begrænsning i reglerne for bagage på fly indikerer, at udstyr, der overstiger belastninger på 100 Wh (watt i timen), ikke kan læsses på flyet, fordi det vil udgøre en risiko for passagerer og besætning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Imidlertid kan enklere udstyr med en belastning på mindre end 100 Wh rejse uden problemer, og denne liste inkluderer normalt: mobiltelefoner, tablets, nogle bærbare computere og andet udstyr, der er tilbehør, der supplerer mange af elementerne. førnævnte. Du kan også rejse med batterier, der oplader andre batterier, forudsat at de ikke overskrider grænsen.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.lithiumbatterychina.com

Del denne post


en English
X