Hvordan kender jeg den reelle kapacitet for de brugerdefinerede lithiumbatteripakker?

Hvordan kender jeg den reelle kapacitet for de brugerdefinerede lithiumbatteripakker?

Alle producenter er forpligtet til at give alle oplysninger om fremstillingen af ​​deres produkter, da dette holder deres kunder væk fra mulig forfalskning og denne form for ubehagelig situation.

Hver Producent af lithiumbatteripakker er forpligtet til at være helt ærlig med hensyn til fremstillingen af ​​dens Brugerdefinerede litiumbatteripakker, da alle dets brugere fortjener kvalitetsservice og batterier, der holder den levetid, der er angivet i deres informationspanel.

Det er ikke svært for en Producent af lithiumbatteripakker for at angive de vigtige oplysninger om deres Brugerdefinerede litiumbatteripakkerfaktisk skal de kun lægge grundlæggende oplysninger på deres etiketter såvel som på deres emballage, så alle involverede kan have alle de nødvendige oplysninger og dermed vide, at de har deres udstyr i den tid, der er angivet af producenten.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

Mange vigtige aspekter af lithiumbatterier er leveret af deres producenter til deres brugere.

Hvis du har en elektronisk enhed, kan du se, at batteriet har visse data leveret af producenten af ​​litiumbatteripakker, hvor de angiver mange vigtige aspekter, blandt andet fremstillingsdatoen, som kan være afgørende for beregningen af ​​realtidsbatteriet liv.

Det er ikke meget svært at bestemme et batteris faktiske kapacitet. Når det først er i dine hænder, kan du foretage en beregning med de data, som producenten har leveret på batteriet.

Den reelle kapacitet af et lithiumbatteri er altid angivet i producentens oplysninger, men sandheden er, at den trods alt findes i specifikationerne relateret til cellerne, det er det, der bestemmer virkeligheden af ​​den energi, som hver celle indeholder, der udgør batteri.

Normalt dikteres der i oplysningerne om batterierne en omtrentlig, og hvis den klassificeres som "klassificeret", betyder det, at det ikke er den reelle information om den fulde kapacitet, som alt lithiumbatteriet har.

Undertiden er den faktiske kapacitet for lithiumbatterier ikke som angivet i informationspanelet, men det varierer, især hvis det er et batteri, der har et beskyttelseskredsløb.

Denne "falske virkelighed" af lithiumbatteriets kapacitet kan bestemmes af elementer, som vi anser for almindelige, eller i det mindste ønsker vi, at alle batterierne har dem. En af dem er relateret til den beskyttelse, som batterierne har.

De batterier, der har en kredsløbsbeskyttelse mod spændinger, har i deres oplysninger om den virkelige kapacitet, et tal, der vil variere obligatorisk, da det vil ændre sig afhængigt af kredsløbets opførsel.

Leder du efter oplysninger om dit batteri er vigtigt?

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

Selvfølgelig skal du først og fremmest kende sandheden om det litiumbatteri, du ejer, det har trods alt en vis levetid, som skal sikres af udstyrsproducenterne.

Husk, at der går noget tid mellem produktionen af ​​batteriet og inkorporeringen af ​​det udstyr, som du senere vil erhverve i butikken.

Ud over alt dette kan batterioplysningerne hjælpe dig med at vide, om det er et falskt eller det originale batteri.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.lithiumbatterychina.com

Del denne post


en English
X