Anbefales det at oplade mit lithiumbatteri natten over?

Anbefales det at oplade mit lithiumbatteri natten over?

Batterier er uden tvivl de vigtigste elementer, der findes i vores yndlingselektroniske enheder, de giver os mulighed for at aktivere udstyret, så vi med sikkerhed kan nyde alle dets funktioner.

Gennem udviklingen af ​​teknologien til disse enheder kunne vi observere, hvordan visse elementer skifter, blandt dem batterierne, der gik fra at være lavet af forskellige materialer, indtil vi nåede brugen Brugerdefinerede litiumbatteripakker, som bragte store fremskridt til teknologiens verden og tillod os at nyde de mest moderne enheder, vi kender.

Hver Producent af lithiumbatteripakker har en vigtig mission, nemlig at skabe enheder, der er i stand til at tilfredsstille kundernes behov og til gengæld deres brugeres. Opgaven med at skabe de bedste brugerdefinerede litiumbatteripakker har ikke været meget kompliceret, og de har nået alle de mål, der er sat for dem.

Mange mennesker tror, ​​at en Producent af lithiumbatteripakker er den, der har formået at bringe dette vidunder af teknologi på markedet, men er også ansvarlig for at holde alle ajour med alle de oplysninger, de burde vide om denne lille og magtfulde energiholder.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 7

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 7

Der er mange myter og overbevisninger, der udvikler sig omkring alle slags batterier, og vi henviser til "alle slags", fordi mange mennesker stadig tror, ​​at alt, hvad der tidligere blev anvendt på batterier, gælder i dag, selv når disse batterier har gennemgået ændringer, selv til deres hovedmateriale.

For eksempel siges det, at du skal gennemføre nogle 100% opladningscyklusser, før du kan bruge dit batteri normalt. Dette gælder med fordel de første batterier, der blev brugt til mobiltelefoner, som skulle oplades 100% inden brug. Tilsyneladende betingede denne metode batteriets brugstid, og den skulle gøres obligatorisk.

En anden populær myte har at gøre med forbuddet mod at oplade batteriet natten over. ER det tilrådeligt at gøre det?

Tidligere, lad os sige, at batterier manglede en hel del intelligens, så de gjorde deres arbejde specifikt ved at sende og modtage afgifter. Men der var et problem, batterierne kunne overoplades ved at modtage en større mængde spænding end den kapacitet, de havde.

Af denne grund var mange producenter specifikke for opladning af batterier, de skulle udføres under konstant opsyn, og vigtigst af alt, når de når det højeste niveau af opladning, skulle de straks fjernes fra spændingen og dermed undgå permanent skade på batteriet.

I dag er lithiumbatterier enheder med højere intelligens, der kender deres opladningskapacitet godt. Så snart de er tilsluttet spændingen, og de har fyldt deres belastning fuldstændigt, afslutter de automatisk deres cyklus, hvilket afbryder spændingens passage og undgår overbelastning eller lignende.

Dette betyder, at batteriet er i stand til at afbryde spændingsforsyningen, når det har nået sin maksimale opladning. Dette giver alle mulighed for at lade deres enhed oplade natten over uden at risikere batteriskader eller forårsage yderligere skade for brugeren.

36V20A-batteri

36V20A-batteri

Af denne grund kan vi sige, at du helt sikkert kan oplade dit lithiumbatteri natten over uden problemer.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.lithiumbatterychina.com

Del denne post


en English
X