Hvornår skal jeg oplade min brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke?

Hvornår skal jeg oplade min brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke?

Hvornår skal jeg oplade mit lithiumionbatteri?
Når det kommer til opladning af en lithium-ion-batteri, der er mange aspekter, som de fleste mennesker normalt synes er meget forvirrende. For eksempel forstår de ikke det rigtige tidspunkt, hvor et sådant batteri skal oplades. Dette er et emne, der har været åbent for debat gennem årene. Der er mennesker, der mener, at opladning af et lithium-ion-batteri skal finde sted, når det er blevet brugt fuldstændigt. Med andre ord er det kun nødvendigt at oplade dejen, når den er drænet ned. På den anden side er der dem, der mener, at det kan oplades selv uden at blive brugt.

Overvejer du, hvornår du skal oplade dit lithium-ion-batteri? Ved du, at det at forstå det rigtige tidspunkt, hvor dette kan gøres, hjælper dig med at få det bedste ud af et sådant batteri? Der kan have været mange forslag tidligere om dette problem. Du skal dog forstå, hvad der er mere gunstigt for at sikre, at dit lithium-ion-batteri fungerer bedst. Det er ikke nødvendigt at forsøge at finde, hvor sådanne oplysninger kan findes. Dette indlæg vil forklare alt hvad du behøver at vide om lithium-ion-batteri og dets opladningstid.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 16

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 16

Hvad er lithium-ion-batteri?
Før du forklarer alt om den opladningstid, som disse batterier kræver for at fungere meget godt, er det vigtigt, at du ved, hvad de faktisk er. Lithium-ion-batterier er en type batterier, der er genopladelige. De typer batterier, der tidligere blev brugt, var ikke genopladelige batterier. I stedet er det meningen, at du skal bruge dem kun en gang, hvorefter de gennemgår en proces med genbrug. Alle disse begynder at ændre sig med fremkomsten af ​​lithium-ion-batterier. De kan genoplades for at hjælpe enheder og systemer med at fungere bedst.

Populariteten af ​​lithium-ion-batterier ser ikke ud til at kende nogen grænser i øjeblikket. For eksempel, bortset fra at blive brugt i de fleste elektroniske enheder, bliver de nu en integreret del af bilsystemet. Faktisk forudsiger eksperter, at over 2% af bilerne, der produceres, i de næste 80 årtier vil have lithiumbatterier.

Baseret på denne udvikling kan det siges, at lithiumbatterier begynder at gøre den konventionelle benzin og diesel overflødig. De er ikke kun overkommelige, men også miljøvenlige. Endelig kræver de lav vedligeholdelse for optimal ydeevne.

Hvornår skal du oplade dit lithium-ion-batteri
Hvis du i øjeblikket bruger et lithium-ion-batteri, er der ingen tvivl om, at du må have været forvirret over det rigtige tidspunkt for at få det opladet. Følgende tip hjælper med at sikre, at du får en meget bedre forståelse.

Når der er varm temperatur
Ved du, at lithiumionbatterier er stærkt påvirket af stedets temperatur? Er du klar over, at sådan kan forkorte deres levetid, når de udsættes for varm temperatur? Kort sagt, dit lithium-ion-batteri holder ikke længe, ​​når det udsættes for et sted, hvor temperaturen ser ud til at være for varm. Det anbefales, at du altid opbevarer i et rum med en temperatur, der ligger mellem 20 og 250 ° C. Dette hjælper med at sikre, at det fungerer så længe som muligt.

Hvis du ikke har bemærket det, når temperaturen er meget varm, har lithiumionbatterier altid en tendens til at aflade hurtigere end forventet. Oplad derfor din, når temperaturen er højere end den ovenfor anførte. Dette hjælper med at give dig en vis garanti for, at den fungerer som forventet. Pointen er, at den skal opbevares et køligt sted.

Når batteriets aktive niveau er faldet
Det er her, de fleste mennesker normalt får det forkert. Hvert lithium-ion-batteri har aktivt niveau. Dette er det punkt, hvor det kan give din enhed strøm til det forventede tidspunkt. For eksempel er det muligt, at batteriet forventes at indikere "fuldt opladet" ved 14.2. Det kan dog automatisk aflades op til 13.0 uden at blive brugt. Dette betyder ikke, at du skal oplade det på et sådant tidspunkt. Et sådant batteri kan kun oplades igen, når det falder til under det aktive niveau på 13.0.

Det er meget vigtigt at bemærke dette, da overdreven opladning ikke anbefales for at sikre, at dit batteri holder så længe som muligt. Lithium-ion-batterier kan være pålidelige, men de har et aktivt niveau. Det er grunden til, at din mobiltelefon ikke kan forblive 100% efter fuld opladning. I stedet falder det ned til 95%, hvilket er dets aktive niveau.

Når det når under 95%, er det det rigtige tidspunkt at opkræve. Hvis du er forvirret over det aktive niveau af et lithiumionbatteri, anbefales det at stille spørgsmål inden du køber. Dette vil sikre, at du er på en mere sikker side.

Når der ikke lækker væsker
Har du nogensinde brugt nogen af ​​de li-ion-batterier, der har lækkende væsker? Ved du, at dette kan være meget farligt og livstruende? Når dit lithiumbatteri producerer noget væske, anbefales det, at du ikke lader det oplade. Dette skyldes, at sådanne væsker kan være meget farlige for dit helbred.

Den bedste ting at gøre på et sådant tidspunkt er, at den bortskaffes og køber en anden med det samme. Dette er meget vigtigt for at undgå, at børn kommer i kontakt med væsker. Det er kun naturligt, at du aldrig kan være for forsigtig, når det gælder håndtering af væsker fra batterier som disse. En uagtsomhed fra din side kan vise sig at være dyr.

Bundlinjen er altid at sikre, at dit lithium-ion-batteri kun kan oplades, når der ikke er tegn på væskelækage. Alt der er mindre af dette, skal du sørge for, at det bortskaffes så hurtigt som muligt. Forsøg ikke engang at lade det oplade.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 14

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 14

Konklusion
Ovenstående tip vil vise sig at være meget nyttige, når det kommer til det rigtige tidspunkt, hvor dit lithium-ion-batteri kan oplades. Det tilrådes derfor, at du sørger for, at de følges til sidstnævnte, så dit batteri holder så længe som muligt.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com for mere info.

Del denne post


en English
X