Hvad er forskellen mellem et lithiumbatteri og et brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

Hvad er forskellen mellem et lithiumbatteri og et brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

Hvad er forskellen mellem et lithiumbatteri og et lithiumionbatteri?
Til enhver lægmand, a lithium-ion-batteri og et litiumbatteri lyder meget ens. Jeg er ret sikker på, at du selv troede det. Mens de begge fungerer ved at gemme op afgifter, der senere kan bruges til elektricitetsformål, er de på ingen måde de samme.
Hvis du agter at købe et lithium-ion-batteri, men i sidste ende køber et lithium-batteri i stedet, kan du blive skuffet i sidste ende. Lithium-batterier og lithium-ion-batterier har begge deres fordele og mangler. Lad os se, hvordan de adskiller sig fra hinanden:

celletype
En af de udestående forskelle mellem et lithiumbatteri og et lithiumionbatteri er, at førstnævnte bruger primære celler, mens den senere bruger sekundære celler. Primære celler kan ikke genoplades, efter at deres opladninger er brugt op. Lithium-ion-batterier kan genoplades, når deres opladninger er brugt op, fordi de bruger sekundære celler. Du kan ikke købe et lithiumbatteri, når det, du har brug for, er noget, der skal genoplades, når batteriet løber tør. Så hvis du foretager dit valg på baggrund af genopladning, skal du vide, at den ene genoplades, mens den anden ikke gør det.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Hvordan de fungerer
Både lithium-ion-batterier og lithiumbatterier fungerer gennem kemiske processer, der finder sted i dem. Der er altid en konstant migration af elektroner fra den negative elektrode til den positive elektrode, der er placeret på den anden side af cellen. Elektrolytten, en forbindelse, der adskiller begge elektroder, er, hvor den kemiske reaktion sker. Elektrolytten indeholder elektrisk energi, der fungerer som en elektricitetsvenlig komponent, hvor strøm får lov til at gå gennem kredsløbet, samt strøm til et apparat eller kredsløb.
Historien bag lithium-fokuserede batterier
Konceptet bag de litiumfokuserede batterier blev først bragt til videnskabssamfundet i år 1912. I 1970 var det blevet universelt accepteret. Først da blev det første sæt lithium-fokuserede batterier gjort tilgængelige for offentligheden. Batteriet var ikke genopladeligt med de første versioner, der blev frigivet.
Lithium er normalt et ustabilt element, og det gjorde det endnu vanskeligere for forskere at udvikle batteriet. I år 1991 registrerede forskere et gennembrud. De havde fundet en måde at gøre lithium mere stabilt, en udvikling der førte til fremkomsten af ​​genopladelige batterier.
Det tog ikke lang tid, før forbrugerne begyndte at rette opmærksomheden mod brugen af ​​de forbedrede lithiumbatterier på det tidspunkt af flere grunde. Til at begynde med. De blev set som værende lettere end andre lignende teknologier.
Vigtigheden af ​​lithium-ion-batteri er en del af det, der har fået det til at omdannes til det, det er i dag. Du kan ikke forvente andet end et højt niveau af perfektion fra disse varer i dag. Når man ser på tingene nu, kan man sige, at forskere og producenter har gjort det relativt godt inden for lithium-ion-batterier.

Mere energitæthed
Energitæthed er en anden vigtig måling ved differentiering af et lithiumbatteri fra en lithium-ion-batteri. Det første sæt lithiumbatterier, der blev produceret, havde et problem med energitæthed. Deres energitæthedsværdi var ret lav, og det gjorde dem ude af stand til at konkurrere med andre lignende teknologier.
Indførelsen af ​​lithium-ion-batterier ændrede bestemt den opfattelse, folk havde om batterier. Det var ikke kun en forbedring fra de gamle lithiumbatterier, men også et stort skridt fremad inden for batterier generelt. Der var et massivt løft i energitætheden af ​​lithiumionbatterier. Det var det, der gjorde det egnet til applikationer med høj effekt, da det var i stand til at levere høje strømme.
Selvom der med alle disse transformationer finder sted, findes der stadig et lille mindretal, der mener, at disse batterier er værdiløse. De har valgt den vej for sig selv, simpelthen fordi litiumbatterier hævdes at have en kort levetid. Nogle sætter denne korte levetid på maksimalt 3 år.

Anvendelse af begge typer batterier
Hvis ikke for noget, vandt lithiumbaserede batterier mange menneskers hjerter, fordi de gav så meget i betragtning af deres størrelser. Mens de var små med hensyn til størrelse, blev de brugt til at drive enheder, der krævede store mængder strøm for at fungere. De ser ikke ud til at have nogen begrænsninger med hensyn til, hvilken type enheder de kan bruges med.
Fra cd-afspillere til lommelygter blev de anset for egnede til næsten alle typer apparater. Brugerdefineret lithium-ion-batteripakke stiger også på grund af deres dynamiske karakter. De kan laves i enhver form, hvilket gør dem meget velegnede til elektroniske enheder som bærbare computere og lignende.
Deres evne til let genopladning gør dem også til et ideelt valg til forbrugsenheder, der skal bruges igen og igen. Lithium-batteriproducenter vil måder at øge efterspørgslen efter deres produkter på, fordi deres produkter er det bedste valg, når det kommer til kunstige pacemakere. Den store mængde energi og levetid for lithium-ion-batterier er en del af det, der har informeret deres succes i dag.
Lithium-ion-batterier er også i høj efterspørgsel efter enheder, der holdes uden for rækkevidde. Nogle af disse enheder inkluderer computerens bundkort og røgdetektorer. De har udført fremragende i at fungere som langsigtede strømkilder til sådanne enheder.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Konklusion
Lithium-batterier og lithium-ion-batterier er to forskellige ting. Du kan genoplade et lithiumionbatteri, når det er brugt op, men du kan gøre det samme for et lithiumbatteri. Der er så mange ikke-omsættelige fordele, der følger med brugen af ​​lithium-ion-batterier. Som vi med rette har fastslået, synes lithiumionbatterier at være lysår foran deres kolleger med lithiumbatteri. En anden parameter, der adskiller begge batterier, er pris. Lithium-ion-batteri er højere med hensyn til perking-ordre. Det betyder, at du bliver nødt til at bruge mere for at få det. Det er hver cent værd på grund af dets anvendelighed og hvor længe det kan vare dig.
For mere lithium-ion-batteri kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com

Del denne post


en English
X