Har du brug for en speciel oplader til tilpassede lithium-ion-batteripakker?

Har du brug for en speciel oplader til tilpassede lithium-ion-batteripakker?

Har du brug for en speciel oplader til tilpassede lithium-ion-batteripakker?
Mange mennesker overvejer processen med opladning lithium-ion-batterier at være meget kompliceret og forvirrende. Dette skyldes, at de faktisk ikke kender den rigtige oplader, der kan bruges. Så simpelt som dette måske lyder, er det meget vigtigt at bruge en ideel oplader til dit li-ion-batteri. Manglende overholdelse af dette kan føre til nogle problemer, du i første omgang aldrig havde forestillet dig. For eksempel kan batteriet muligvis ikke oplades korrekt. I værste fald kan det muligvis ikke engang oplades som forventet. Der er nogle tilfælde, hvor batterier er blevet beskadiget på grund af brug af forkerte opladere.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Her er løsningen på et sådant mareridt
Er du forvirret over, hvilken oplader der skal bruges til et lithium-ion-batteri? Ved du, at hvis du ikke bruger den rigtige oplader, kan dette batteri udsættes for mange farer? Den gode del er, at der ikke er behov for at prøve at riste hjernen. Dette indlæg afslører de bedste fakta om, hvorvidt du har brug for en speciel oplader til lithiumbatterier eller ej. Detaljerne i dette indlæg vil helt sikkert hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til at bruge den rigtige oplader uden gætterier.

Hvad du behøver at vide
Før du taler om, hvorvidt dit lithium-batteri har brug for en speciel oplader eller ej, er det vigtigt at forstå, at et sådant batteri ikke kan oplades direkte fra spændingskilden. Der er implikationer for denne handling. For eksempel hvornår lithium-ion-batterier får lov til at flyde på omkring 4.2 v, sådan kan få dem til at begynde at svigte. Når dette sker, kan de begynde at udlufte gas på en voldsom måde, som kan medføre skade. Derfor skal du være meget forsigtig med, hvordan et li-ion-batteri oplades. Din og familiemedlemmernes sikkerhed står på spil.

Det er rigtigt, at du har brug for en speciel oplader for at sikre, at et li-ion-batteri forbliver i meget god form. Faktisk kræver opladning korrekt deres specielle opladere. For eksempel med korrekt opladning kan de fungere optimalt som forventet. Desuden har de en længere levetid, når de oplades korrekt.

De fleste begår den fejl at antage, at li-ion-batterier kan udskiftes i en fast eller indbygget procedure. Med andre ord er opladning af dem en ligetil proces. Dette er ikke sandt på nogen måde. Lithium-batterier er bygget på en sådan måde, at de kræver specielle opladere for optimal ydelse.

Sådan oplades dit lithium-ion-batteri
Det er muligt at købe en enkeltstående oplader for at få dit li-ion-batteri opladet. I dette tilfælde skal du overveje opladeren med hensyn til, om den er specielt konstrueret til dit batteri. Det er blevet opdaget, at det er let at oplade et lithium-ion-batteri. Men hvor de fleste mennesker finder det udfordrende, er sikkerheden. Det er også muligt at få dit helt specielle opladerkredsløb bygget. I dette tilfælde er der behov for at købe en egen IC-administration.

Den eneste gang, du får lov til at bruge en oplader, er, når en sådan er designet eller bygget på en måde, så det er muligt at registrere batterikemi. Det vil sige, en sådan oplader kan registrere, om dit batteri er li-ion, nikkelmetalhydrid eller nikkelkadmium. Det kan også hjælpe, når du bruger en oplader med timer.

Du kan enten beslutte at bruge en hurtig eller langsom oplader. For førstnævnte kan et sådant batteri oplades i løbet af 2-3 timer. Det vil dog kræve flere timer, når din oplader er langsom. Desuden er deres opladere hovedsageligt baseret på konstant strøm / konstant spænding (også kendt som CV / CC) i forhold til opladningsalgoritmer. Gennem dem vil strømmen være begrænset eller begrænset til en bestemt mængde baseret på spændingsniveau. Når batteriet f.eks. Når fuldt opladet, vil strømmen falde.

Med et system som dette er hurtig opladning mulig uden behov for at udsætte et sådant li-ion-batteri for risikoen for at blive overopladet. Bundlinjen er, at du skal få en oplader, der en gang fuldt opladet har kapacitet til at holde spænding på ca. 13.3-13.4v. En oplader af denne art hjælper dit li-ion-batteri med at vare så længe som muligt.

Forholdsregler ved opladning
Følgende tip hjælper med at sikre, at du får den rigtige oplader til din lithium-ion-batteri.

Opladestrøm
Når det kommer til li-ion-batterier, er der en begrænset mængde opladningsstrøm. Med andre ord fortsætter opladningsprocessen uden at bremse. Du skal få en oplader, der kan hjælpe en sådan proces med at ske igen og igen. For eksempel, ligesom nævnt ovenfor, vil spændingen falde, når batteriet nærmer sig 100% (fuldt opladet status).

Opladningstemperatur
Det er rigtigt, at der findes forskellige typer opladere til li-ion-batterier. Imidlertid er der altid noget almindeligt blandt dem. Dette er det faktum, at deres opladningseffekt kan påvirkes af temperaturen. Sørg for, at opladningstemperaturen overvåges korrekt. Undgå at oplade batteriet, når temperaturen aflæser 00C. Det samme kan også siges, når en sådan overgår 450C.

Rumtemperaturen skal altid være mellem de ovennævnte to niveauer for at opnå de bedste resultater. Desuden kan den rigtige temperatur også hjælpe en sådan dej til at vare i det forventede antal år.

Udladningsstrøm
Dette er meget afgørende og bør ikke ignoreres på nogen måde. Uden beskyttelse tilbydes for afladningsstrøm kan eksplosion og andre farer, der kan føre til personskade og dødsfald, forekomme. Det er vigtigt at bemærke, at li-ion-batterier er bygget til effektiv styring af opladning / afladning. Stol ikke på dette, da noget kan gå galt. I stedet skal du sikre dig, at du ikke overskrider dets opladningskapacitet, da dette kan medføre nogle langsigtede konsekvenser.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Konklusion
Efter at have set ovenstående er det indlysende, at der er to hovedfaktorer involveret, når det kommer til emnet, hvilken speciel oplader, der skal bruges til opladning af dit lithiumionbatteri. Disse bruger det rigtige batteri og sikrer, at du har taget forholdsreglerne i alvorlige overvejelser som forklaret.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithimbatterychina.com

Del denne post


en English
X