Har lithiumionbatteriprodukter hukommelseseffekt?

Har lithiumionbatteriprodukter hukommelseseffekt?

Har lithiumionbatteriprodukter hukommelseseffekt?
Utallige enheder omkring os i dag fungerer nu med genopladelige batterier. Mens disse batterier i vid udstrækning har hjulpet os med, hvordan vi bruger elektroniske enheder, har hukommelsesdefekt altid været et alvorligt problem med nogle af dem. Sådanne problemer får batteriet til ikke at se så smart ud, som de udtalt, at de var.
Et godt eksempel er, når en batteristyret barbermaskine løber tør for strøm, da ejeren stadig brugte den. På trods af at den er genopladet på det tidspunkt, kan den beslutte at tilbageholde en del af sin strøm, når den genoptager arbejdet. Alt på grund af hukommelsesproblemer.
I denne artikel er vi her for at vide, om lithium-ion-batterier er tilbøjelige til dette problem, da nogle mennesker ikke kan lide at nedladende batterier med sådanne mangler.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

Hukommelseseffekten
Hukommelseseffekt vides at forekomme, når batteriets sædvanlige spænding fortsætter med at falde med tiden på grund af ufuldstændig afladning og opladning. Med andre ord, selv når batteriet er afladet, ender det stadig med at levere en spænding, der er lavere end hvad du ville have forventet. Spændingen vil være utilstrækkelig til at drive enheden effektivt.
Dette kan se ud som en simpel effekt, men det har nogle alvorlige negative negative virkninger på batteriet. Som sådan har forskere og forskere gjort hvad de kan for at opretholde denne grimme tendens. Lad os se på nogle af konsekvenserne af hukommelseseffekt i genopladelige batterier.

Konsekvenser af hukommelseseffekt
Batterieksperter har været i stand til at identificere to negative konsekvenser, der følger med hukommelseseffekt i batterier. For det første, som du naturligvis vil gætte, reduceres batteriets kapacitet drastisk af denne effekt. For det andet vil forholdet mellem opladningsstatus og spænding blive ændret. På den måde bliver det svært at fastslå batteriets sande opladningsstatus.
Hukommelseseffekt har været en alderseffekt på både nikkelkadmium og nikkelmetalhydridbatterier. Det har ligeledes været en negativ tendens i nogle andre genopladelige batterier i denne kategori. Siden trenden har været sådan i årtier, tror nogle mennesker, at denne funktion også findes i lithium-ion-batterier. Men disse oplysninger er ikke korrekte. Introduktionen af ​​lithiumionbatteri var en ting, der ændrede tendensen i hukommelseseffekt. Selvom der stadig foregår en hel del debat på den arena.

Debatten
Forskere og forskere i nogle kvartaler mener stadig, at lithiumionbatterier udviser problemer med hukommelseseffekt som deres kolleger. Ifølge dem er der opdaget et vist niveau af hukommelseseffekt i katoden hos nogle lithium-ion-batterier. Men mens mange mennesker tænker på dette som en hukommelsesfejl, menes det, at spændingen ved katoden på disse lithiumionbatterier antages at forblive stabil efter at have gennemgået så mange opladningscyklusser over en længere periode. Det er det, der fejlagtigt fortolkes af mange som udtømning af spændingsniveauer, hvilket i sidste ende får dem til at tro, at hukommelseseffekten er normal i lithiumbatterier. Spændingsændringerne, de taler om, er faktisk ubetydelige.

Elbilindustrien
Der er også troen på den elektriske køretøjsindustri, at lithiumionbatterier har udført under forventningerne på grund af deres hukommelsesfejl. Det siges endda, at hukommelseseffekten er mere udtalt i hybridbiler, end den er i nogen anden industri. Effekten er tilskrevet de forskellige cyklusser med afladning og opladning i løbet af batteriets levetid.
Ifølge rapporten skifter motoren under hver bremsesession i en hybridbil til generatortilstand på det tidspunkt. Derfor oplades batterierne i dette tilfælde. At delvis opladning og afladning antages at skabe den opfattede hukommelseseffekt i batteriet.
Den nye æra af genopladelige batterier
Lithium-ion-batterier har medført nogle bemærkelsesværdige ændringer i verden af ​​genopladelige batterier i dag. Inden deres ankomst har genopladelige batterier kæmpet for at imødekomme forventningerne hos dem, der bruger dem.
Virkeligheden ved at bruge dem var langt fra, hvad mange havde forventet. Derfor blev introduktionen af ​​lithiumbatterier set og opfattet som et stort gennembrud i denne industri. Faktum er, at lithiumionbatterier har nogle enorme fordele, som du ikke kan nægte. For det første er de blevet anset for at være egnede til applikationer med høj effekt på grund af deres evne til at levere høje strømme. Producenter håber seriøst, at hukommelseseffekten aldrig vil være en del af deres produktioner.

Tid til anden forbedringer
Lithium-ion-batterier kan have været det bedste, der har ramt batteribrugere i verdenshistorien. Det betyder dog ikke, at producenterne hviler på deres årer. Det smukke ved teknologien er, at innovation aldrig slutter. Konstant innovation har været mange lithium-ion-batterier.
De involverede arbejder på deres røv for at sikre, at de får deres kunder en mere avanceret og smartere version af batteriet. Kan de behage alle? Svaret er bestemt nej! Der vil altid være kritikere. Og noget af kritikken er, hvad der fremsættes inden for området med hukommelseseffekt. Der kan være et lille spor af det ganske okay. Men lithium-ion-batteriteknologien bliver kun bedre og bedre.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Den endelige dom
De andre forskellige typer genopladelige batterier har alvorlige mangler, der er meget åbenlyse. Som det ser ud, er nogle af disse mærker ved at dø ud, fordi disse mangler er uoprettelige. De kan ikke reddes. Hvis du køber dem, spiller du kun producenternes hænder. Men når du tænker på brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, er det eneste, der krydser dig, håb. Ja, lithium-ion-batterier bragte håb til dem, der ville elske at bruge deres håndholdte enheder uden at blive skuffet over processen. Producenter af lithiumbatteripakker arbejder tæt sammen for at se, at deres produkter forbedres tilstrækkeligt til at give deres kunder mere tilfredshed. Dette er det sande billede af ting for nu.

For mere om lithium-ion batteripakke produkter, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com/

Del denne post


en English
X