Er det bedre at lade et brugerdefineret lithium-ion-batteripakke dræne?

Er det bedre at lade et brugerdefineret lithium-ion-batteripakke dræne?

Er det bedre at lade et brugerdefineret lithium-ion-batteripakke dræne?
Jeg har hørt mange ting, som jeg praktisk talt ikke finder sjovt overhovedet. For eksempel er der denne mentalitet, at du er nødt til at lade dit smartphone-batteri tømme helt, inden du oplader det igen. Selvom jeg har en masse respekt for dem, der fortsætter med at sprede disse oplysninger, er der intet bevis, der understøtter sådanne påstande.
Måske påvirkede disse ting batterierne, der eksisterede før lithium-ion-batterier. Men siden introduktionen af brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, disse mangler er så godt som væk. Lad os fortælle dig, hvad du har brug for at vide om lithium-ion-batterier, og om du har brug for at tømme dem, når du bruger dem.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Et unikt genopladeligt batteri
Du skal forstå, at lithiumbatterier ikke ligner nikkelkadmiumbatterier. De kan alle være genopladelige batterier, men teknologien til lithium-ion-batterier sætter det bestemt på et andet niveau. Bygningerne af nikkelbatteriet var tilbøjelige til hele batteriets afladnings ting. Når de blev opkrævet uden fuldstændig dræning, blev deres levetid påvirket af en rimelig procentdel. Så det er forkert at tro, at et lithium-ion-batteri vil opføre sig sådan, når det udsættes for hyppig opladning.
Undersøgelser har vist, at dyb cyklusopladning ikke er nødvendig for et lithiumionbatteri. Det vil sige at lade batteriet tømme helt, før det oplades. Det er blevet bekræftet, at lithium-ion-batterier fungerer bedst, når de gennemføres gennem delvis opladning og afladning. Hvis du har en æble-smartphone, der bruger lithium-ion-batteri, er det bedst, hvis du oplader den med enhver mulighed, du får. Snarere end at lade det miste alle sine afgifter helt, før det udsættes for gebyr.

Det omvendte er tilfældet
Nogle teknologer har trukket linjen om, at dyb cyklusopladning ikke er god for lithiumionbatterier. For dem der er tilhængere af den anden teori, kan de finde det lidt svært at sluge. Det ligner mere en mands kød er en anden mands gift.
Faktum er, at lithiumionbatterier er designet med forudindstillede levetider. Så den overtroiske tro på, om deres levetid vil blive påvirket af delvise afladninger og udladninger, er faktisk ikke korrekt. Jeg ved, du elsker dit batteri så meget, og du er klar til at gøre alt for at sikre, at det altid er i topform. Så længe du har at gøre med en lithium-ion-batteri, har du virkelig ikke noget at bekymre dig om.

Ingen hukommelse
Dette kan lyde som en negativ score for dem, der ikke ved noget om batterier. Oplad hukommelse i batterier er kilden til nogle problemer i nogle batterier. For at være præcis havde det at gøre med det første sæt genopladelige batterier. Disse batterier måtte sættes gennem dybe opladningscyklusser som en måde at udligne den mangel på.
Producenter af lithiumbatteripakker var meget opmærksomme på denne grimme tendens, der havde grebet branchen. Så hvad de gjorde, var at sikre, at tingene til opladningshukommelsen blev håndteret i deres produkter. Det betød, at det ville være nytteløst at sætte batteriet gennem dybe opladningscyklusser for effektivt arbejde. Disse batterimestre har også gjort en indsats for at sikre, at mere overlegne produkter snart kommer i forgrunden. Inden det sker, skal du forstå, at lithiumionbatteri ikke kan påvirkes af dyb cyklusopladning, fordi det mangler opladningshukommelse.

Lithiumion og lithium er ikke det samme
De, der mener, at lithiumbatteri kan dø hurtigt, hvis de udsættes for delvis opladning og afladning, kan have sat deres krav på noget andet. De forveksler muligvis lithiumbatterier som lithiumionbatterier. Begge kan have næsten de samme navne, men de er to helt forskellige produkter.
Lithium-batterier er på et lavere niveau, hvis de skal sammenlignes med lithium-ion-batterier. Det er fordi den ene ikke kan genoplades, mens den anden kan genoplades så mange gange du ønsker. Og teknologien, der bruges af de fleste smartphones i dag, er lithium-ion-batteriet og ikke lithium-batteriet. Fortsæt og udsæt din telefon for så mange delopladningscyklusser, du vil, fordi de ikke har nogen indvirkning på batteriet. De hjælper snarere batteriet med at blive sundere.

Nedbrydes lithiumionbatterier med tiden?
Dette er en batterikemi, der er uundgåelig. Når et batteri opbevares et sted i lang tid uden brug, begynder det at gå ned. Enhver, der fortæller dig, at der er en batteritype, der ikke aflades, når den holdes til side, fortæller dig ikke sandheden. Batterier er designet til at blive slidte med tiden. Selv når du bruger det, sker det samme. Spørgsmålet er - hvor hurtigt går det ud?
Det er her, lithiumionbatterier adskiller sig fra de andre. De er designet til at modstå den afladningstendens meget længere end nogen anden batteritype. Hvad det betyder er, Brugerdefineret lithium-ion-batteripakke kan ikke aflade som sine kolleger. Det tager længere tid at forringes og miste kvaliteten.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Konklusion
Vi kan blive ved med dette emne og ikke få en enstemmig grund. Nogle vil stadig bevare deres position og mener, at hvis du ikke lader dit lithium-ion-batteri tømme helt, vil det dø hurtigere end senere. Den anden lejr vil også gerne bevare deres stand.
Du kan få mest muligt ud af din brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke ved at holde konstant styr på batteristatus. Det handler ikke om, hvorvidt batteriet mister sin betydning, når det sættes gennem delvise opladningscyklusser eller ej. Hvis du altid ser på batteriets helbred, kan du nemt fortælle, om det er bedst at fortsætte med dyb cyklusopladning eller ej. Du skal være opmærksom på dit batteri. Det er den bedste og mest sikre måde at holde den i god form så længe som muligt.

For mere om lithium-ion-batteri kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com for mere info.

Del denne post


en English
X