Hvad er den bedste måde at oplade en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke på?

Hvad er den bedste måde at oplade en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke på?

Hvad er den bedste måde at oplade en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke på?
Hvis du har købt et lithium-ion-batteri, og du stadig spørger dig selv, om du har købt det rigtige batteri, så stop med at føle dig skyldig, fordi du tog det rigtige valg. Du fortjener et klapp på ryggen for at gøre lithiumion til dit valg. Men det er ikke alt, hvad der er med det.
Fint, du har købt den rigtige slags batteri til din enhed, men du skal stadig vide, hvordan du bedst oplader det. I løbet af dette indlæg lærer du den bedste måde at oplade din brugerdefineret lithium-ion-batteripakke. Disse nye tip hjælper dit batteri med at blive sundere og vare længere.
Delvis opladning, dit bedste valg
Vi kan ikke understrege denne del, når vi taler om lithium-ion-batterier, og hvordan de oplades. Overtroet med at skulle lade din telefon dræne helt, før den udsættes for opladning, er helt usand. Hvis du aldrig vidste om det før nu, så gjorde du det bare. Afstå fra dyb cyklusopladning. Det nytter ikke et lithium-ion-batteri. Snarere reducerer det batteriets levetid.
For dem, der bruger blybatterier, er myten meget sand for dem. Men hvis du hører til deres lithium-ion-batteri klasse, så er disse dage forbi. Delvis opladning er din bedste chance for at maksimere din batterilevetid.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 10

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 10

Ikke mere inaktiv opladning
Det er forståelse for, hvorfor du ikke kan lade et minut gå forbi din mobile enhed. Fra dem, der spiller de nyeste videospil til dem, der indhenter deres nyeste tv-shows, er der ethvert behov for at være på og få maksimal tilfredshed med din enhed.
Så meget som du vil have dette til at ske, bør du afstå fra at oplade din telefon med tomgang. Hvis din smartphone eller mobilenhed får op til 100%, skal du tage stikket ud af opladeren. Lad det ikke være der, fordi du ikke vil have, at batteriet mister nogen procentdel. Du gør ikke dig selv noget godt ved at lade det ske. Du skal afstå fra at lade din enhed være tilsluttet strøm natten over, når du sover. Lær at oplade dine enheder, når du er vågen. På den måde kan du nemt overvåge det og tage stikket ud, når det er fyldt.

Varme og batterilevetid
De fleste mennesker ved ikke noget om dette. Varme eller høje temperaturer har en utrolig effekt på batteriets levetid. Høj temperatur er en af ​​de største fjender ved batteriets levetid. Battericeller er under meget stress, når de opbevares ved høje temperaturer.
For eksempel er en battericelle, der er lagret mellem 77 og 86 Fahrenheit, bundet til at holde tæt på 80 procent af sin kapacitet om et år, når den går fra nul til 100% opladning. Flyt temperaturen til en værdi på ca. 104 Fahrenheit, og du vil blive forbløffet over, hvor meget batterikapacitet der er væk i den samme periode. Prøv så meget som muligt for at sikre, at du altid oplader dit batteri mellem 20 og 50 grader Celsius.

Opladning, mens du ser videoer, er dårlig
Det er op til dig at beslutte, om du vil bruge al din tid på at se dine yndlingsfilm på Netflix. Eller måske fortsæt med at se alle de videoer, du har downloadet fra YouTube og lignende. Hvad jeg gerne vil gøre dig opmærksom på i denne artikel er, at det er dårligt, når du ser og oplader på samme tid. Ja, det har en forvrængende virkning på batteriet. Filmen eller spillet har en måde, der ikke tillader opladningsstrømmen så naturligt som den burde.
Det bedste, du kan gøre, er at tage batteriet ud, når niveauet er steget til en vis grad. Dit batteri bliver mere sikkert og sundere på den måde.

Sluk enheden under opladning
Dette er muligvis ikke realistisk for alle smartphone- eller bærbare brugere. Faktum er, at mange mennesker bruger deres enheder til at opnå det ene eller det andet. Og før du ved af det, er batteriopladningerne tømt, så de ikke har andet valg end at oplade enheden igen.
Alt i alt er dette den bedste måde at oplade dine enheder på. Det er her, du får den rigtige status på dit batteri. Et batteri med en tvivlsom levetid kan vise 75%, mens det er slukket og stadig oplader, men viser dig 100% i det øjeblik du tænder for enheden. Hvis du har forestillet dig, hvorfor det er sket, er dit puslespil blevet løst. Det, du ser de fleste gange, når du oplader en enhed, der er tændt, er ikke tilfældet. Det er mere som en røgskærm.

Sandheden
Det betyder virkelig ikke noget, hvad du har hørt, eller hvad du synes om lithium-batterier. Hvis du fortsætter med at gøre den forkerte ting, fordi det er det, du tror, ​​vil dit batteri være færdig hurtigere end du tror. Du er blevet udsat for et par tip, der kan hjælpe dit batteri med at blive sundere. Dit lithium-ion batteri har potentialet til at vare meget længere, end du tror. De har trukket deres kolleger og forgængere med hensyn til ydeevne. Og den tendens ser ikke ud til at ændre sig snart.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Konklusion
Producenter af lithiumbatteripakker fortjener nogle tommelfingre for deres arbejde med disse batterier. De har vist sig at være bedre end de andre batterityper. Hvis nogen lithium-ion-batteribrugere stadig klager over deres, er det fordi de stadig er skyldige i nogle af de ting, der blev nævnt her. Medmindre du vil spille spil med dit batteri, så prøv at øve dig på de tip, du har lært i dette indlæg. Du er blevet bedt om at undgå fuld cyklusopladning. Det er unødvendigt for lithium-ion-batterier. Jo tidligere du begynder at omsætte disse tip i praksis, jo bedre bliver batteriets helbred. Og af Pete skyld skal du stoppe med at oplade din telefon, mens du spiller dine yndlingsvideospil. Disse ting har en dårlig effekt på opladningsprocessen.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X