Hvad er den normale levetid for en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

Hvad er den normale levetid for en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?

Hvad er den normale levetid for en brugerdefineret lithium-ion-batteripakke?
Der er ingen tvivl om at lithium-ion-batterier har været en komplet revolution i betragtning af, hvordan de har bidraget til at sikre, at enheder og apparater fungerer bedre. De har været en af ​​de bedste innovationer, der nogensinde har ramt elektronikverdenen i nyere tid. På grund af deres funktionalitet er det meget let at forudsige, at de fleste virksomheder vil gøre mere brug af dem i den nærmeste fremtid. Dette kan let fortolkes således, at deres popularitet stiger ud over, hvad det er i øjeblikket.

Problemet er, at de fleste mennesker ikke rigtig kender levetiden for disse batterier. Faktisk er dette et emne, der har været genstand for debatter gennem årene. Dette skyldes, at eksperter har vist sig at have forskellige meninger, når det kommer til, hvor længe li-ion-batterier forventes at vare igennem årene.

Planlægger du at købe en enhed med li-ion-batteri, men synes at være forvirret over dens levetid? Ved du, at disse batterier er meget pålidelige blandt andre? Dette indlæg hjælper dig med at forstå alt om lithium-ion-batterier og deres levetid. Det betyder, at efter at have tjekket nedenstående detaljer, har du ingen grund til at gætte om, hvor længe de forventes at vare.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Hvor længe varer de?
Lithium-ion-batterier er meget pålidelige med hensyn til, hvor længe de kan vare. For eksempel kan et traditionelt li-ion-batteri vare i op til 3 år. Med andre ord kan det vare i op til 36 måneder, før det falder ned. I dette tilfælde betyder fald at strømmen eller varigheden af ​​batteriet, når det er fuldt opladet, reduceres. For eksempel, hvis det er designet til at vare i 72 timer, kan sådan batterikapacitet falde til 50 timer efter fuld opladning. Sådan reduceres det, indtil batteriet ikke længere kan bruges. Samlet set kan det siges, at lithium-ion-batterier er meget pålidelige, da traditionelle batterier ikke holder så længe.

En anden faktor, der bestemmer levetiden for en lithium-ion-batteri er dens opladningscyklus. Det meste af tiden har de batterier, du får fra markedet, en opladningscyklus på 500 gange. Dette betyder, at når den er blevet opladet ca. 500 gange, begynder den at falde.

Derfor er det indlysende, at når vi taler om levetiden for li-ion-batterier, overvejes der normalt to faktorer. Dette er antallet af år og opladningscyklusser. Når batteriet oplades ca. 500 gange inden en tidsperiode på 3 år, begynder det stadig at falde. På den anden side forventes det stadig, når det bliver 3 år, og batteriet ikke er blevet opladet i op til 500 gange. Sådan er de fremstillet.

Hvad du skal vide om li-ion-batterier
Der er noget, de fleste mennesker ikke forstår ved li-ion-batterier, herunder hvordan de har tendens til at vare. Det betyder ikke rigtig noget, hvad du bruger dem til, da de altid har en tendens til at følge en generel regel. Dette er det faktum, at de vil droppe, uanset om de bliver brugt eller ej. For eksempel, når din er fuldt opladet, skal du bruge den strøm, den har lagret. Tror aldrig nogensinde at det ikke bevarer et sådant batteri vil bevare dets levetid. I modsætning til hvad de fleste antager, dræner det med tiden.

Bare følg din omhyggeligt, og du vil bemærke, at den ikke afleveres i meget langsomt tempo, selvom den ikke tages i brug. Sådan bemærkes måske ikke, men det sker. I dette tilfælde vil deres evne til at holde opladningen falde gradvist. Ifølge eksperter er dette en aldringsproces, der ikke kan vendes. Ligesom nævnt ovenfor kan det ikke strømforsyne dit produkt i den forventede tid igen, da dets styrke begynder at blive mindre. Bundlinjen er, at det ikke er den bedste løsning, at man ikke bruger et lithium-ion-batteri. I stedet er det bedre at udnytte sin lagerkapacitet godt, mens den ikke er begyndt at falde.

Sådan vedligeholdes dine li-ion-batterier
Det er rigtigt, at li-ion-batterier kan vare i op til 2-3 år som forklaret ovenfor. Bemærk dog, at sådan ikke er et sæt i stenregel, da noget kan gå galt. Nedenfor er nogle af måderne til at sikre, at dit batteri holder længe som forventet i denne tidsperiode.

Brug af deludladningscyklusser
Dette er meget vigtigt, men det ignoreres normalt af de fleste mennesker, der bruger li-ion-batterier. Det indebærer at sikre, at dit batteri er drænet ca. 20%, før det oplades igen. Dette kan hjælpe med at forlænge dets levetid langt mere, end du nogensinde vil forestille dig. Årsagen til dette er, at det hver gang du oplader et sådant batteri normalt betragtes som en hel cyklus. Lad derfor en betydelig mængde strøm løbe ud, før du oplader igen.

Begrænsning af batteriets temperatur
Hvis du ikke ved det, kan lithiumbatterier let påvirkes af temperaturen. Selv om der er opladere, der er bygget til at registrere temperatur, kan der stadig gå noget galt. Det er derfor, du skal tænke på en måde at gøre sådan manuelt på. Oplad ikke dit li-ion-batteri i tilfælde, hvor temperaturen ikke er op til 0 ° C. Dette er kun en opskrift til at forkorte dets levetid.

Undgå høje strømme
Naturligvis er den højeste strøm, der anbefales at oplade dit li-ion-batteri, 220v. Noget mere end dette bør ikke tilskyndes, da det sandsynligvis vil have en vis langsigtet indvirkning på dets kapacitet. Det er blevet opdaget af eksperter, at batterierne føler sig stressede, når strømmen er for høj. Dette bør undgås på alle mulige måder.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 8

Konklusion
Baseret på ovenstående er der al grund til at tro, at lithiumionbatterier er pålidelige og praktiske at bruge sammenlignet med andre. For at sikre lang levetid skal du bruge tipene til at bevare det som forklaret.

For mere om brugerdefinerede lithium-ion batteripakker, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X