Hvordan holder jeg min brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke sund?

Hvordan holder jeg min brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke sund?

Hvordan holder jeg min brugerdefinerede lithium-ion-batteripakke sund?
En nylig undersøgelse udført viste, at de fleste mennesker ikke forstår, hvordan de vedligeholder deres lithium-ion-batterier. Der er nogle, der mener, at sådanne batterier ikke engang kræver nogen form for vedligeholdelse for at forblive sunde. Dette er ikke tilfældet på nogen måde, da de kræver regelmæssig vedligeholdelse ligesom ethvert andet batteri, du skal have brugt før. Den eneste forskel er, at vedligeholdelse af en lithium-ion-batteri er ikke krævende i forhold til hvad du forventes at gøre i tilfælde af andre batterier.

Husk altid, at selvom disse batterier forventes at vare i cirka 3 år, afhænger sådanne meget af deres tilstand. Med andre ord, hvis din ikke er sund, er der enhver chance for, at den ikke varer i op til 24 måneder, før den bliver fordømt. Derfor skal du gøre alt for at sikre, at det er under de bedste betingelser for at imødekomme dine behov uden kompromis.

Hvis du stadig kæmper for at forstå, hvordan et lithium-ion-batteri kan vedligeholdes, forklarer dette indlæg sådanne i detaljer. Det afslører nogle af de måder, hvorpå dit batteri kan forblive sundt og perfekt. Dette betyder, at det varer op til 3 år uden noget som helst problem.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Opbevaring af batterier på det rigtige sted
Ved du, at temperaturen kan bestemme levetiden for et li-ion-batteri? Med andre ord er det muligt, at dit batteri ikke er sundt i øjeblikket på grund af hvor du skal have besluttet at have det opbevaret. Så enkelt som dette måske lyder, kan det afgøre, om det varer i det forventede antal år. Tricket her er at undgå at opbevare dine batterier i temperaturer, der er ekstremt for varme eller kolde. Faktisk er stuetemperatur på ca. 250 og 300 den mest anbefalede.

Noget mindre eller højere bør ikke tilskyndes, da sådan kan påvirke dit batteri på en negativ måde. Bemærk, at varmen har en tendens til at påvirke disse batterier mest sammenlignet med kulde. Det har en måde at reducere deres levetid i løbet af tiden. Den enkleste måde at holde dit li-ion-batteri sundt er at have det opbevaret et sted, hvor der er tilstrækkelig ventilation. Tag altid opbevaringsstedet under alvorlige forhold. Der er steder, der kan virke gode, men de er ikke i den rigtige forstand for sådanne batterier.

Køb af det seneste batteri
Dette er et trick, som de fleste mennesker ikke synes at forstå. Ved du det lithium-ion-batterier er som stoffer, der har udløbsdatoer? Der er ingen grund til at prøve at købe et batteri, der blev produceret for 5 år siden, da sådant ikke holder i forhold til det, der er fremstillet for 3 måneder siden. Produktionsdatoer er meget vigtige, da de kan afgøre, om dit batteri forbliver sundt på lang sigt eller ej.

Der er mennesker, der køber li-ion-batterier uden at tage dette i betragtning. Det kommer først tilbage for at hjemsøge dig senere. Et andet tip, du altid skal huske, er, at det ikke holder på, at du ikke bruger dit batteri. I stedet vil det få det til at miste værdi med tiden. Det bedste er at sikre, at du bruger det regelmæssigt. Lithium-ion-batterier er bygget på en måde, så selvom du ikke bruger dem, kan de aflades.

Tillader delvise udledninger
Har du nogensinde besluttet at oplade dit lithium-ion-batteri, efter at det skal have afladet ca. 5-10%? Ved du, at dette kun er en opskrift til at reducere dets levetid med tiden? En ting, du skal forstå ved disse batterier, er, at de normalt ikke har nogen hukommelse om afladnings- og opladningsniveauer. Med andre ord registreres hver opladning som fuldstændig opladning. Glem ikke, at de forventes at have omkring 500 cyklusser. Dette er det antal gange, du forventes at oplade et lithiumbatteri, før det begynder at falde.

Bundlinjen er, at en af ​​de nemmeste måder at lave en lithium-ion-batteri forblive sund, giver det mulighed for at aflade omkring 50%, inden det besluttes at oplade igen. Foretag ikke den fejl at lade dens strømafladning helt.

Opladning med den rigtige spænding
Dette er et andet meget vigtigt aspekt, som de fleste mennesker, der bruger li-ion-batterier, har undladt at øve sig gennem årene. Hvis du ikke ved det, har spænding en måde at påvirke disse batterier hurtigere end du nogensinde kan forestille dig. Det er rigtigt, at disse batterier oftest har komponenter, der kan beskytte mod for høj og lav spænding.

Det anbefales dog, at du udviser forsigtighed, da sådan ikke er 100% garanteret på nogen måde. Prøv at sikre, at opladningsspændingen ikke går ud over 220v. Også når det er for lavt, kan der være problemer. Det betyder, at dit batteri kæmper for at oplade. En anden ting, du gerne vil gøre, er at lade batteriopladeren tage stikket ud af strømkilden, når den er fuldt opladet.

Undgå mekaniske skader
Hvis dette fortsætter, kan du være sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid, før et sådant batteri påvirkes. Sørg for, at det altid er beskyttet. For eksempel bør det ikke blive punkteret af en eller anden grund. Det bør heller ikke falde af, hvor det er opbevaret. Problemer som disse vil påvirke, hvordan det har tendens til at arbejde i løbet af tiden.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

Konklusion
Efter at have set ovenstående er det indlysende, at problemet med usunde lithiumionbatterier kan løses på mange måder. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du starte med at anvende de tip, der er afsløret ovenfor. De hjælper helt sikkert med at sikre, at dit batteri er i en meget perfekt og sund form. Der er absolut ingen grund til at forsøge at ramme hjernen med at få løsningerne, da alt er blevet håndteret for at hjælpe dig.

For mere om brugerdefineret lithium-ion-batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion-batteriproducent JB batteri kl https://www.lithiumbatterychina.com for mere info.

Del denne post


en English
X