Hvordan kan jeg holde et 24v 50ah eller 100ah skræddersyet lithium-ion golfvogn batteripakke sundt?

Hvordan kan jeg holde et 24v 50ah eller 100ah skræddersyet lithium-ion golfvogn batteripakke sundt?

Hvordan kan jeg holde et 24v 50ah eller 100ah skræddersyet lithium-ion golfvogn batteripakke sundt?
Lithium-ion golfvognbatterier er blevet opdaget at have nogle vidunderlige fordele sammenlignet med andre former for batterier, du kommer på tværs af på markedet. Disse kan være fordele såsom høj pålidelighed, holdbarhed og optimal ydeevne under brug. De har vist sig at være den mest foretrukne mulighed blandt golfvognbrugere i nyere tid. Faktisk er der golfkar-chauffører, der hævdede, at li-ion-batterier har potentialet til at give dem god værdi for pengene sammenlignet med de fleste golfvogn-batterier.

Uanset hvad der er tilfældet, skal du altid huske at opleve sådanne fordele ikke er sat i sten på nogen måde. Det vil sige, at der er ting, du altid skal gøre for at sådanne batterier opfylder dine behov og holder så længe som muligt. Alt andet end dette betyder, at dit 24v 100ah lithium-ion golfbatteri ikke leverer som forventet. Det vil med andre ord være mindre end forventet. Din bekymring bør være, hvordan man holder et sådant batteri i den mest perfekte form og tilstand for at få det til at vare op til 5 år.

Der er absolut ingen grund til at forsøge at lægge hjernen på et sådant emne. Dette skyldes, at du er kommet til det rigtige sted, hvor alle detaljer om, hvordan du holder dit 24v 100ah lithium-ion-golfvogn-batteri sundt, afsløres. Dette er nyttige tip til at sikre, at du får det bedste ud af sådanne batterier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Opbevaring på kølige steder
Ved du, at temperaturen kan påvirke dine li-ion-batterier med tiden? Dette er meget vigtigt, men de fleste mennesker har normalt en tendens til at ignorere det, da de ikke tror, ​​at temperaturen kan påvirke disse batterier. Dette har dog stor indflydelse på dit helbred 24v 100ah lithium-ion golfvognbatterier end forestillet. Det er grunden til, at du skal sikre, at sådanne batterier altid opbevares på steder, der har stuetemperatur. Dette kan være steder med temperaturer på omkring 200 ° C - 250 ° C.

Undgå fristelsen ved at oplade sådanne batterier steder, der er meget varme. Sådanne kunne gøre mere skade end gavn i det lange løb. Med andre ord vil det forkorte levetiden uden at du ved det. De fleste lithium-ion-batterier påvirkes af varme, og dine er ikke en undtagelse. En af grundene til dette er ret let at forstå. Dette er det faktum, at når et batteri oplades under ekstremt varm temperatur, går det igennem masser af stress. Dette vil så have nogle negative virkninger på dets samlede levetid.

Tillader delvise udledninger
Dette er et andet aspekt, hvor de fleste mennesker normalt får det forkert, når det kommer til vedligeholdelse af deres 24v 100ah lithium-ion golfvognbatterier. Det skal bemærkes, at li-ion-batterier ikke har nogen opladningshukommelse. Med andre ord er deres opladnings- og afladningscyklusser målestokkene, hvorigennem deres levetid kan bestemmes. Har du nogensinde haft lyst til at oplade dit golfvognbatteri, selv når det ikke bruges eller ikke er afladet? Ved du, at sådan er en opskrift på, hvordan dens levetid bliver kort?

Det er blevet opdaget, at tilladelse af delvis udledning er den bedste måde at få dem til at forblive sunde i lang tid. For eksempel er det bedre at tillade en sådan batteriafladning ca. 50%, inden den oplades igen. Glem ikke, at hver opladningsøvelse tælles som afsluttet en opladningscyklus. Hvis din 24v 100ah lithium-ion golfbatteri har ca. 1000 opladningscyklusser i et sådant tilfælde, er en gennemført.

Det giver ikke mening at forsøge at oplade et batteri, der kun er 10% nede. Du forkorter indirekte dets levetid uden at vide det. Lad i stedet batteriet dræne op til omkring 70-80%, inden det oplades igen. Ved denne praksis vil du helt sikkert være i stand til at maksimere dit li-ion golfvognbatteri.

Dybe udledninger bør undgås
Dette er et andet vigtigt tip, som du aldrig bør ignorere. Det er rigtigt, at 24v 100ah lithium-ion-golfvognbatterier skal have lov til at aflades, inden en opladningsproces skal startes. Undgå dog en situation, hvor de aflades helt. Dette skyldes, at forsøg på at oplade det igen kan vise sig vanskeligt, da cellerne bliver beskadiget. Selv når det oplades, mister batteriet gradvist evnen til at holde strøm. Bundlinjen er at undgå situationer, hvor dine 24v 100ah lithium-ion golfvognbatterier aflades under 2.5V eller 2V.

Dette er en af ​​grundene til, at dine 24v 100ah lithium-ion golfvognbatterier ikke sidst forventes. Du tillader dem at udlede dybt, hvilket på ingen måde ikke skulle være tilfældet. En af måderne til at undgå en sådan faldgrube er ikke at kunne overvåge, hvordan batteriet aflades over en given periode.

Med andre ord er det afgørende at kontrollere det niveau, som dine 24v 100ah lithium-ion-golfvogn-batterier er afladet til. Dette giver dig en idé om, hvornår det kræves opladning for at et sådant batteri kan genvinde sin strøm. Dyb afladning er altid blevet opdaget for at forkorte levetiden for lithiumionbatterier.

Opladningsmetoder
Dette er også et andet vigtigt tip, der kan hjælpe med at sikre din lithium-ion golfvogn batteri er meget sund. Sørg for, at du bruger de rigtige opladningsmetoder som anbefalet af batteriproducenten. I en situation, hvor du ikke synes at forstå, hvordan en sådan proces udføres, er det afgørende at stille spørgsmål.

De fleste li-ion golfvognbatterier er forskellige, når det gælder opladningsinstruktioner. Dette betyder, hvad der gælder for batteri A, kan være forskelligt fra, hvad batteri B skal forblive opladet. Prøv at læse instruktioner til opladning af sådanne batterier for at holde dem i god form. Uden dette tager du skud i mørket, når det kommer til opladning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Konklusion
Efter at have set ovenstående tip er det indlysende, at der er faktorer, der er ansvarlige for, at dine 24v 100ah lithium-ion golfvognbatterier ikke er sunde. Sørg for at vedtage de idéer, der er delt ovenfor for at sikre, at dit batteri leverer som forventet.

For mere om en 24v 50ah eller 100ah specialfremstillet lithium-ion golfvogn batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefinerede liFePO4 batteripakker producent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X