Kan en specialfremstillet 36v 100ah LiFePO4 golfvogn batteripakke repareres i Kina?

Kan en specialfremstillet 36v 100ah LiFePO4 golfvogn batteripakke repareres i Kina?

Kan en specialfremstillet 36v 100ah LiFePO4 golfvogn batteripakke repareres i Kina?
Mange brugere af LiFePO4 golfvognbatterier har et stort problem. Dette er forståelsen af, om sådanne batterier kan repareres. Der er mennesker, der mener, at disse batterier ikke kan repareres på nogen måde. Med andre ord er de af den opfattelse, at når disse batterier begynder at udvikle fejl, kan de næppe repareres. Denne negative mening har afskrækket mange mennesker, der tidligere ville have brugt 36v 100ah LiFePO4 golfvognbatterier. Når alt kommer til alt, vil ingen gerne bruge sine hårdt tjente penge på noget, der ikke kan repareres en gang, begynder at have fejl.

Forsøger du at finde ud af, om LiFePO4 golfvognbatterier kan repareres, når de er beskadiget? Ved du, at hvis du ikke forstår dette emne, kan du fratage dig de fordele, som sådanne batterier har at tilbyde golfvognsejere. Selvfølgelig er de pålidelige, holdbare og har været i stand til at holde strøm i meget lang tid. Den bedste del er, at de på trods af alle disse fordele er meget overkommelige.

Dette er et indlæg, der rydder enhver tvivl om et sådant emne. Kort sagt, det vil forklare, om 36v 100ah LiFePO4 golfvognbatterier kan repareres eller ej. At have sådan forståelse vil helt sikkert gøre det muligt for dig at få det bedste ud af sådanne batterier uden kompromis. Hvis du endnu ikke skal bruge disse batterier, vil nedenstående detaljer gøre det muligt for dig at træffe den rigtige købsbeslutning.

Her er hemmeligheden
Sandheden er, at LiFePO4 golfvognbatterier kan repareres, når de begynder at udvikle en fejl. Det er meget muligt for dem at vende tilbage til deres normale tilstand ved hjælp af en reparationsekspert. Årsagen til, at du skal bruge en eksperts tjenester, er, at batterier har mange vilkår og terminologier, der skal forstås. Disse kunne være BMS (Battery Management System) og celler. Når du først har forstået sådanne vilkår, bliver det let at håndtere de problemer, som et sådant batteri står over for. Du skal også kende de forskellige komponenter inklusive deres respektive positioner.

Sådan repareres dit batteri i dag
Af hensyn til denne vejledning skal vi bruge en 36v 100ah LiFePO4 golfvognbatteri. Det er det samme koncept og procedure for andre batterikapaciteter. Nedenfor er de trin, du bliver nødt til at tage for at sikre, at denne proces er vellykket.

Trin 1
Det første du skal gøre er at sikre, at batteripakken skilles ad. Der er en væsentlig grund til, at dette er obligatorisk. Det er for at få dig til at få et klart overblik over de forskellige komponenter i sådanne LiFePO4 golfvognbatteri. Med andre ord vil det sikre, at du ikke gør noget gættet i hele reparationsprocessen.

Når pakken fjernes, vil du se alle komponenter som katode, anode, separator og elektrolyt. Du finder også battericellerne. Af hensyn til dette indlæg antager vi, at en af ​​battericellerne er blevet beskadiget. Dette gør det muligt at aflade meget hurtigere end de andre celler.

Vigtig bemærkning
Du bliver nødt til at sikre, at lavspændingscellen er indstillet til omkring 2.1 volt. Dette gør det muligt for dig at vide, om det rent faktisk fungerer eller ikke ved hjælp af en måler. Cellerne kommer også i pakker. Hver af disse pakker indeholder ca. 4 celler. Sådan fremstilles de normalt.

Trin 2
Dette er den fase, hvor du bliver nødt til at identificere den dårlige celle i et sådant batteri. Bare rolig, da denne proces ikke er kompliceret, når du først har voltmåleren klar. Det er ikke en proces, du kan udføre uden et sådant værktøj, da der vil være for mange gætterier. Test for eksempel alle cellerne efter hinanden ved hjælp af voltmåleren.

Den der læser lavt (omkring 2.2 eller 2.1) er blandt andet fejlcellen. De gode celler læser 3.1, 3.2 og så videre. Sådan ved du, at en battericelle er defekt og skal repareres, da den aflades hurtigere sammenlignet med andre. Implikationen ved at lade den fungere sådan er, at din golfvogn ikke bliver velfungeret som forventet. Dens strømlagringsvarighed er lavere.

Hvad du skal vide
Der er noget, de fleste mennesker endnu ikke skal forstå ved reparation af en LiFePO4 golfvognbatteri. Dette er det faktum, at noget sandsynligvis kan gå galt. Dette er altid almindeligt i tilfælde, hvor du ikke forstår, hvordan du fjerner den dårlige celle. Faktisk er ovenstående trin kun beregnet til at hjælpe dig med at vide, om dine battericeller er defekte eller ej. Når du først er meget sikker på sådan, er det på høje tid at få en sådan fjernet og udskiftet.

Dette er ikke en opgave, du kan udføre alene uden hjælp fra en ekspert. Fjernelse af en LiFePO4 golfvognbatteri cellen er ret teknisk. Der er en meget stor chance for at forårsage yderligere skade, hvorfor det er nødvendigt med en ekspert. Når cellerne er defekte, bliver det let at vide, hvorfor LiFePO4-batteriet ikke kan drive din golfvogn længe, ​​inden du gennemgår en genopladningsproces.

En fordel, som ovenstående trin hjælper dig med at opleve, er lavere reparationsomkostninger. Eksperten fjerner kun de dårlige celler og udskifter dem. Han behøver ikke tænke på at gennemgå processen med at teste dem igen, da du allerede har set dem, der er defekte. Dette vil medvirke til at reducere de samlede reparationsomkostninger i høj grad. Selv når det lykkes dig at fjerne de beskadigede celler, er det vigtigt at udskifte dem med noget af høj kvalitet. Eksperter til reparation af batterier forstår, hvordan det kan gøres uden besvær.

Konklusion
Ovenstående tutorial er lykkedes at bevise noget uden tvivl. Dette er det faktum, at et LiFePO4 golfvognbatteri kan repareres uanset hvordan det er blevet beskadiget. Lej bare de rigtige hænder til at håndtere en sådan proces.

For mere om specialfremstillet 36v 100ah LiFePO4 golfvogn batteripakke, kan du besøge LifePo4 golfvogn batteripakke og anden producent af industrielle batterier JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/battery-applications.html for mere info.

Del denne post


en English
X