Dør 48v 50ah Super Performance genopladeligt lithiumion golfkurv batteripakke, hvis den ikke bruges?

Dør 48v 50ah Super Performance genopladeligt lithiumion golfkurv batteripakke, hvis den ikke bruges?

Dør 48v 50ah Super Performance genopladeligt lithiumion golfkurv batteripakke, hvis den ikke bruges?
48v 50ah lithium-ion golfvognbatterier er meget pålidelige, når det kommer til funktionalitet og effektivitet. De kan drive din golfvogn i flere dage uden problemer overhovedet. Disse batterier er bestemt lige så gode, som de lyder. Sådan er grunden til, at der er masser af golfvognsejere, der bruger disse batterier i nyere tid mere end nogensinde før. De er pålidelige og holdbare. Derfor er de designet til at imødekomme dine behov uden kompromis. Dette er sandsynligvis et par af de fordele, som et 48v 50ah li-ion golfvognbatteri er kendt for.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Her er problemet
Vil du vide den største udfordring? Sådan er det faktum, at på trods af populariteten af ​​48v 50ah li-ion-batterier, der bruges i golfvogne, er der mennesker, der er i tvivl. Med andre ord er der personer, der ikke har set grunden til, at disse batterier skal bruges i deres golfvogne. En af grundene til dette er, at de mener, at batterierne let kan dø, selv når de ikke bruges. Der har været mange argumenter gennem årene om dette emne blandt eksperter.

For eksempel er de fleste mennesker af den opfattelse, at 48v 50ah li-ion golfvognbatterier normalt dør eller oplever en reduktion i deres magtkapacitet, når de ikke er brugt af deres ejere. Der er andre mennesker, der tror det modsatte. Med andre ord hævder de, at disse batterier ikke påvirkes af manglende brug.

Løsningen er her
Hvis du er blandt nogle af disse personer, der er blevet forklaret ovenfor, er det afgørende at vide, at der er mange kontroverser om lithium-ion golfvognbatterier i denne henseende. Dette indlæg vil imidlertid forklare alt om ikke at bruge sådanne batterier og de forventede konsekvenser af en sådan handling.

Dør de virkelig, når de ikke bruges?
Ligesom sagt ovenfor er dette et af de hårdeste spørgsmål, der nogensinde er blevet stillet af golfvognsejere. Der er dog intet kompliceret eller vanskeligt ved det at forstå, da svaret altid er ligetil.

Svaret på et sådant spørgsmål er “ja” a 48v 50ah golfvogn batteri kan dø, når den ikke er brugt. Dette betyder, at dets magtopbevaring / lagringskapacitet vil blive påvirket i høj grad. Det skal bemærkes, at sådan ikke betyder, at din golfvogn skal køres regelmæssigt. Tricket her er, at hvis du ikke planlægger at køre det i cirka 2-3 måneder, anbefales det at tage batteriet ud.

Det er kendt, at Li-ion-batterier aflades, selv når de ikke bruges. Det meste af tiden får golfvognsejere normalt til at tro, at det ikke er den bedste måde, hvorpå de kan bevares, hvis de ikke bruger deres lithium-ion-batterier. Dette er meget forkert, da det stadig vil aflade strøm. Udledningshastigheden vil være lav, men sammenlignes med, hvad den aktivt tages i brug. Kort sagt, disse batterier kan stadig aflades, når de ikke tages i brug. Det er kun et spørgsmål om, hvor meget strøm der vil blive brugt.

Her er den utallige sandhed
Når folk her om batterier aflades, er de normalt af den opfattelse, at sådan betyder "død". Udladningshastigheden er ikke den samme som et batteri er dødt. For eksempel en lithium-ion golfvogn batteri kan aflade og stadig have strøm. Den er ikke død, da strømmen genoprettes, når den oplades. Du kan gemme et batteri i 1-2 uger, og dets strøm aflades. Men når det opbevares i 2-3 måneder uden at blive brugt, kan en sådan handling dræbe batteriet. Har du bemærket forskellen mellem begge lagre? Det afhænger i høj grad af den tidsperiode, som du har besluttet at opbevare et sådant batteri.

Derfor er det meget vigtigt, at du kender forskellen mellem begge. Lithium-ion golfvognbatterier kan ikke forblive uden at aflade strøm, selv når de ikke bruges. Det er grunden til, at de har opladnings- / afladningscyklusser, som brugerne forventes at tage til efterretning. For eksempel er der nogle, der har op til 1000 afladnings- / opladningscyklusser. Der er batterier, der endda har høje cyklusser. Det betyder, at batteriet forventes at oplades / aflades op til 1000 gange, før det kan udskiftes. Det afhænger ikke på nogen måde af, om et sådant batteri bruges eller ej. I en nøddeskal er udledning naturlig.

Sådan beskyttes et lithium-ion-batteri, når det ikke er i brug
Det er meget vigtigt, at du kender nogle af de måder, hvorpå et 48v 50ah lithiumionbatteri til golfvogne kan beskyttes mod at dø. Nu hvor du har vidst, at hvis du efterlader et batteri i ca. 2-3 måneder uden at bruge det, kan det dø hurtigere end forventet. Det er rigtigt, at disse batterier dør på et eller andet tidspunkt, især efter at have været brugt i mindst 3 år. Der er dog noget galt, når det dør pludselig efter ikke at være blevet sagsøgt i flere måneder. Nedenfor er måder at hjælpe med at bevare sit liv, når det ikke tages i brug.

Overvåg for at oplade
Der er altid en bestemt hastighed eller niveau lithium-ion golfvognbatterier forventes ikke at udledes til. At lade dem gå under en sådan sats kan påvirke deres sundhedstilstand på mange måder. Hvis du ikke bruger batterier i nogle måneder, er det bedre at oplade dem efter ca. 1-2 uger. Dette sikrer, at de ikke drænes helt.

Opbevares på et køligt sted
Ved du, at ekstrem varme kan hjælpe med at dræne dit batteri hurtigere? Er du opmærksom på, at varme kan forkorte batteriets levetid? Dette er grunden til, at du skal opbevare et sådant li-ion-batteri et køligt sted. En sådan vil sikre, at den ikke aflades i meget hurtigt tempo. Det vil virkelig hjælpe med at bevare sit liv.

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

Konklusion
Efter at have set ovenstående er det indlysende, at lithium-ion-golfvognbatterier kan dø, når de ikke tages i brug. Tipene ovenfor kan hjælpe din levetid bevares på den mest effektive måde.

For mere om 48v 50ah super ydeevne genopladeligt lithium-ion golfvogn batteripakke, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion (Li-ion) batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X