Hvad er ulemperne ved blybatterier i forhold til lithiumionbatteri?

Hvad er ulemperne ved blybatterier i forhold til lithiumionbatteri?

Hvad er ulemperne ved blybatterier i forhold til lithiumionbatteri?
Fra nu af har enormt omfang industrialisering af valgfri batterier for det meste blykorrosive batterier, nikkel-cadmium-batterier, nikkel-hydrogen-batterier og lithium-partikelbatterier. Cadmium nikkel batterier indeholder den usædvanligt giftige komponent cadmium og er gradvis blevet fortrængt af forskellige batterier. På nuværende tidspunkt er de mest anvendte batterier på markedet blykorrosive batterier, lithiumpartikelbatterier og nikkel-hydrogen-batterier. Blykorrosive batterier findes normalt i motorkøretøjer, batterirmeringsrammer og andre elektriske applikationer, hvor der kræves et batteridrevet batteri. Blykorrosive batterier er for det meste pålidelige til regelmæssig brug; ikke desto mindre har disse batterier deres mangler. Det er vigtigt at vide om truslerne og hindringerne ved blykorrosive batterier, før du husker et til dit elektriske kredsløb.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

1. Begrænset "BRUGERLIG" KAPACITET
Det betragtes regelmæssigt som klogt at bruge blot 30% - halvdelen af ​​den vurderede grænse for almindelige blykorrosive "Profound Cycle" -batterier. Dette indebærer, at en 600 amp timers batteribank ved og ved bare giver, i bedste fald, 300 amp lange perioder med ægte grænse. Hvis du endda med jævne mellemrum kanaliserer batterierne mere end dette, stoppes deres liv helt sikkert.

2. Begrænset cyklusliv
Uanset om du bakker af dine batterier og er opmærksom på at aldrig tømme dem for meget, selv den bedste dybeste cyklus fører ætsende batterier fra brugerdefineret producent af lithium-ion-batteripakke er ofte bare nyttige i 500-1000 cyklusser. Hvis det ikke er tilfældet, at du sædvanligvis drager fordel af din batteribank, kan det betyde, at dine batterier muligvis skal udskiftes efter brug under 2 år.

3. Langsom og ineffektiv opladning
De sidste 20% af blykorrosivt batteri kan ikke oplades ”hurtigt”. De vigtigste 80% kan "masselades" af en klog tre-trins oplader hurtigt (især AGM-batterier kan håndtere en høj masseladestrøm), men alligevel starter "Indtagelse" -trinnet, og ladestrømmen falder markant. Meget det samme som et produktforbedringsforetagende, kan de sidste 20% af arbejdet ende med at tage 80% af tiden. Dette er bestemt ikke en seriøs aftale, hvis du oplader tilsluttet i øjeblikket, men det er alligevel et enormt problem, hvis du har brug for at lade din generator køre i ganske lang tid (hvilket kan være temmelig støjende og dyrt at køre). Hvad mere er, i tilfælde af at du stoler på solbaseret, og solen går ned, inden de sidste 20% er afsluttet, kan du uden meget strækning ende med batterier, der aldrig rigtig får fuld energi. Ikke helt opladning af de sidste næsten ingen procent ville praktisk talt ikke være et meget bemærkelsesværdigt emne, hvis ikke for den måde, at en manglende evne til rutinemæssigt fuldstændigt at oplade ætsende blybatterier ældet dem.

4. BEGRUNDET ENERGI
På trods af alt, hvad der brændte igennem generatorens tid, tåler blykorrosivt batteri et andet effektivitetsproblem - de spilder så meget som 15% af den energi, der er lagt i dem ved hjælp af en iboende opladningsfejl. Så hvis du giver 100 ampere, har du bare sat 85 amp timer væk. Dette kan være særligt skuffende under opladning ved hjælp af solorienteret, når du forsøger at udtrække så meget effektivitet fra hver forstærker, som med rimelighed kunne forventes, før solen går ned eller bliver skjult af tåger.

5. PEUKERT'S TAB
Jo hurtigere du frigiver et blykorrosivt batteri af enhver art, jo mindre energi kan du modtage til gengæld. Denne indvirkning kan bestemmes ved at anvende Peukert's lov (opkaldt efter tysk forsker W. Peukert), og ved og ved dette indebærer, at høje strømbyrder som et klimastyringssystem, en mikrobølgeovn eller en rekrutteringsplade kan frembringe et korrosivt blybatteri fra brugerdefineret producent af lithium-ion-batteripakke bank har mulighed for virkelig at formidle så mager som 60% af sin typiske grænse. Dette er en enorm ulykke i grænsen, når du har mest brug for det.

6. Placeringsproblemer
Overfyldte blykorrosive batterier afgiver giftig sur gas, mens de oplades, og de skal være indeholdt i en fast batterikasse, der er udluftet udefra. De skal desuden placeres væk for at undgå spild af svovlsyre. AGM-batterier har ikke disse begrænsninger og kan placeres i uventilerede zoner - selv inden i dit opholdsrum. Dette er en af ​​grundene til, at AGM-batterier fra brugerdefineret producent af lithium-ion-batteripakke er blevet så berømt med søfolk.

7. VEDLIGEHOLDELSESKRAV
Overvældede ætsende batterier skal lejlighedsvis færdiggøres med raffineret vand, hvilket kan være en akavet vedligeholdelsesopgave, hvis dit batteri fra producenterne af brugerdefinerede lithium-ion-batteripakker lyder er svært at komme til. AGM og gelceller er imidlertid virkelig supportfrie. At være uden vedligeholdelse ledsager dog en ulempe - et overfyldt cellebatteri, der tilfældigvis er snydt, kan ofte reddes ved at erstatte det vand, der boblede af. Et gel eller AGM-batteri, der er snydt, ødelægges regelmæssigt irreversibelt.

8. SPÆNDING SAG
Et fuldt strømforsynet 12 volt blykorrosivt batteri begynder omkring 12.8 volt, men når det er opbrugt, falder spændingen konsekvent. Spændingen falder under 12 volt, når batteriet faktisk har 35% af sin all-out grænse tilbage, men alligevel kan nogle gadgets forsømme at arbejde med ikke ligefrem en hel 12 volt forsyning. Denne "liste" -påvirkning kan ligeledes medføre, at lyset falder.

9. Størrelse og vægt
Et almindeligt 8D målt batteri fra brugerdefineret producent af lithium-ion-batteripakke der normalt bruges til enorme batteribanker er 20.5 ″ x 10.5 ″ x 9.5 ″. For at vælge en bestemt 8D-model vejer BULLSPOWER BP AGM 167 £ og giver kun 230 amp-lange perioder med absolut grænse, hvilket giver dig 115 amp timer, der virkelig kan bruges, og kun 70 til applikationer med høj frigivelse! Hvis du planlægger bred docking, skal du i hvert fald have brug for fire 8D'er eller op til otte. Det er en masse vægt til lastbil omkring, der påvirker din effektivitet. Desuden, hvis du har begrænset plads til batterier på dit apparat - størrelse alene af batterierne begrænser din evne.

60v 200ah LiFePO4 golfvognbatterier

60v 200ah LiFePO4 golfvognbatterier

For mere om ulemper ved bly-syre-batterier i forhold til lithium-ion-batteri, kan du besøge lithium-ion vs bly-syre golfvogn gaffeltruck batteri fabrik JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/lithium-ion-vs-lead-acid-batteries.html for mere info.

Del denne post


en English
X