Hvad er konsekvenserne / konsekvenserne af 48v 100Ah lithiumion golfvogn batteriophedning?

Hvad er konsekvenserne / konsekvenserne af 48v 100Ah lithiumion golfvogn batteriophedning?

Hvad er konsekvenserne / konsekvenserne af 48v 100Ah lithiumion golfvogn batteriophedning?
Vi er ikke længere nye med hensyn til udnyttelsen og effektiviteten af ​​48v 100Ah lithium-ion golfbatterier, og jeg er sikker på, at du deler den samme opfattelse. Brug af batteriet i lang tid afhænger af, hvor mange oplysninger du har om batteriet. Ved denne lejlighed vil vi fokusere vores opmærksomhed på konsekvenserne af overophedning a 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri. Det er godt, du har sådanne oplysninger ved hånden, så du kan styre dit batteri effektivt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Derfor, hvad sker der virkelig, når et lithium-ion-golfbatteri af denne art overophedes? Nogle eksperter har følgende at sige;

Nedsat ydeevne
Den første ting, du bør være opmærksom på i forbindelse med dette problem, er at alle genopladelige batterier producerer noget varme, når de bruges i lang tid. Så mens varme kan tolereres i sådanne batterier, kan overskydende varme komme med en negativ pris.
Tilbage til diskussionen, hvornår 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatterier arbejder i processen med overophedning, er de elektrolytiske komponenter ikke kun super begejstrede. Det får også batteriet til at være mindre effektivt.
Når et batteri af den art er overophedet, er det ikke det bedste tidspunkt at bruge det. Det anbefales altid at lade det køle af og kontrollere, hvad den mulige årsag kan være, så det kan afhjælpes, og du kan nyde batteriet, som du burde.

Smeltede kabler
Hvis du kan undgå at bruge dit batteri i det omfang, det bliver overophedet, skal du gøre det gerne. Det skyldes, at overophedning ikke vil gøre dit batteri noget godt. Og en af ​​de skadelige virkninger af denne proces er, at den kan resultere i, at dine kabler smelter.
Straks a 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri begynder at blive overophedet, tager det det ud på batteripolerne og kablet. Så du begynder at se kablet miste sin struktur og smelte. Et smeltekabel er også en anden vej til reduceret ydelse.
Eventuelle løse forbindelser eller urenheder på batteripolerne bør undgås for enhver pris. De bidrager alle til at reducere batteriets effektivitet. Du må ikke undervurdere de negative konsekvenser, der følger med at bruge et overophedet batteri.

Dårlige opladnings- og afladningsegenskaber
Du forventer ikke, at et overophedet batteri har samme kvalitet ved opladning og afladning som dets modstykke, der ikke er overophedet. Ved overophedning af batteriet udsætter du selve komponenterne, der er ansvarlige for at producere energien, for unødvendigt tryk. Når det overtryk tager sin vejafgift på batteriet, begynder dets opladnings- og afladningskvalitet at falde utroligt.
Så hvis du vil have et sådant batteri til at fungere som det plejede, skal du først løse problemet med overophedning. Batteriet fungerer aldrig som et nyt, når det står over for problemet med overophedning. Husk altid det!

Uønskede skader
Der er en række grunde til, at du har brug for at ordne dine overophedede 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatterier. Når det overophedes, vil mange negative handlinger sandsynligvis ske. En af sådanne negative handlinger er et muligt brandudbrud.
Jeg er sikker på, at du har hørt det før. Genopladelige batterier og brandudbrud. Når du hører noget sådant, skal du bare vide, at det måske er forårsaget af et defekt batteri som det, der overophedes.
En normal 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri eksploderer ikke alene. Men når de udvikler fejl, der får dem til at blive overophedede, er alt muligt. Selvom muligheden for en eksplosion er meget lille på grund af dens design, er alt muligt.

Kort levetid
De nye mærker af lithiumionbatterier vides at vare længere end nogen af ​​deres forgængere. Denne bemærkelsesværdige funktion er, hvad der har fået mange til at skifte automatisk fra deres tidligere batterimulighed til det, de bruger i dag.
Når dit batteri overophedes, er den lange levetid fordel så godt som væk. Det kommer til at påvirke batteriet til det punkt, at det vil levere batteristrøm med en hastighed, der er meget mindre end hvad det plejede at levere.
Så hvis du ikke er opmærksom på disse oplysninger, vil du sandsynligvis ikke tænke på et overophedningsbatteri som noget, der er ubehageligt. Gør alt hvad du kan for at undgå at bruge et batteri, der overophedes.

En skarp lugt
En normal 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri fungerer uden at producere nogen form for lugt. De arbejder lydløst, og du vil ikke engang erkende, at de er der. Leverer deres strøm uden at skade miljøet.
Privilegiet er ikke det samme med et overophedningsbatteri. Et batteri, der er overophedet, har tendens til at sende en skarp lugt ud. Lugten kan komme indefra batteriet eller kan være et resultat af brændkabler omkring batteriet.
Uanset hvad er denne lugt ikke god og kan være ret irriterende for næseborene. Igen ser du en anden grund til, at du skal arbejde hårdt og undgå et overophedningsbatteri.
Du behøver ikke bekymre dig om et forurenet luftrum, smeltende ledninger og en række andre uønskede kvaliteter, når dit batteri ikke er overophedet. Så gør hvad du kan for at holde det i den tilstand så længe som muligt.

48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri

48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri

At være opmærksom kan spare på batteriet
Lidt bevidsthed og bekymring om, hvordan dit batteri fungerer, kan med tiden spare dit batteri. Nogle mennesker tænder bare deres batteri uden at tage noget notat af, hvad der foregår. Det vil sige, de er næsten nul opmærksomme på uregelmæssigheder, der brygger rundt om batteriet. Og i mange af sådanne tilfælde kan det være for sent, før de indser det.
Det betaler sig, når du observerer alt, hvad der foregår omkring dit batteri, mens det fungerer. Pas på alt, hvad der kan være ude af sted eller orden. Stil spørgsmål, hvis du ikke er opmærksom på, hvad du har bemærket.
Uanset hvad du gør, skal du ikke bare bruge dit batteri, som om du er ligeglad, hvis der sker noget med det. I livet sparer en søm i tiden ni. Dette ordsprog gælder også for batterier. For mere om 48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri, kan du besøge Kina brugerdefineret lithium-ion (li-ion) batteripakkeproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X