48v 400ah og 36v 100ah lithiumion golfvogn batteripakke - hvilken er bedre til golfvogn?

48v 400ah og 36v 100ah lithiumion golfvogn batteripakke - hvilken er bedre til golfvogn?

48v 400ah og 36v 100ah lithiumion golfvogn batteri - hvilken er bedre?
Der har været række argumenter blandt brugere af 48v 400ah og 36v 100ah lithium-ion golfvognbatterier i de seneste år. For eksempel mener brugere af li-ion-batterier til golfvogne, at batterier med 48v 400ah er meget bedre sammenlignet med batterier med 36v 100ah kapacitet. Et argument som dette er lykkedes at forvirre folk, der gerne vil købe sådanne batterier til brug i deres golfvogne. Det er selvfølgelig meget vigtigt at træffe en beslutning, før du besøger en butik for at købe et li-ion-batteri til golfvogn.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Du er nødt til at opdage sandheden
Forsøger du at finde ud af, hvad der er den bedre mulighed mellem en 36v 100ah og 48v 400ah lithium-ion golfvogn batteri. En nylig undersøgelse afslørede, at de fleste mennesker kæmper for at træffe det rigtige valg mellem 48v 400ah og 36v 100ah li-ion-batterier til golfvogn. Dette kan skyldes, hvad de har hørt om begge batterier. Er du blandt sådanne personer? Sandheden er, at der i øjeblikket er masser af falske oplysninger, der strøer over internettet om disse batterier. At basere dine købsbeslutninger på sådanne detaljer kan gøre mere skade end gavn.

Du er kommet til det rigtige sted, da alt omkring 36v 100ah og 48v 400ah lithium-ion golfvognbatterier vil blive forklaret i klare detaljer. Der er ingen tvivl om, at efter at have opdaget sandheden om disse muligheder, vil du være i en meget bedre position til at vide, hvad der er godt for din golfvogn.

Hvilken af ​​dem er bedre?
Sandheden om 36v 100ah og 48v 400ah li-ion-batterier til golfvogn er, at de varierer med hensyn til funktioner og funktioner. Med andre ord er deres potentialer forskellige. For eksempel vil et 48v 400ah batteri tilbyde brugere af golfvogn mere sammenlignet med hvad et 36v 100ah batteri har at tilbyde. Kort sagt, strømlagringskapaciteten for den tidligere mulighed er meget bedre end den for den sidstnævnte mulighed.

Dette kan kun fortolkes således, at 48v 400ah lithiumbatterier, der bruges i golfvogne, er designet til at vare meget længere. For eksempel, hvis et 36v 100ah batteri kan drive din golfvogn i cirka 10 timer, forventes 48v 400ah batteri at drive en sådan golfvogn i over 35 timer. Du kan se, at den har over 3 gange strømlagringskapaciteten på en 36v 100ah lithium-ion golfvogn batteri. Bemærk, at den store forskel bliver meget tydelig, når begge bruges i samme golfvogn.

Nøglepunkter at bemærke
• 48v 400ah li-ion-batterier til golfvogne er bedre end 36v 100ah li-ion-batterier
• 48v 400ah li-ion-batterier har over 300% af, hvad 36v 100ah batterier har
• Begge er pålidelige muligheder

Her er hvad du har brug for at forstå
Når det er sagt ovenfor, er der ingen tvivl om, at du skal overveje muligheden for at købe et 48v 400ah li-ion batteri til golfbiler, da det er blevet forklaret at være en bedre mulighed end et 36v 100ah batteri. Selvom dette ikke er en dårlig idé eller beslutning, er der nogle ting, du skal forstå. For eksempel er 48v 400ah li-ion golfvognbatterier langt dyrere end 36v 100ah batterier. Medmindre du har et meget stort budget, er det kun, når det anbefales at købe det.

Fordelen ved en sådan beslutning er, at den vil vare i meget længere tid, før der kræves nogen udskiftning. Dog en 36v 100ah li-ion golfvogn batteri vil vise sig meget bedre, når dine ressourcer er ret begrænsede. Bundlinjen er, at du ikke skal træffe nogen beslutning om at købe et li-ion-batteri til din golfvogn uden at overveje størrelsen på dit budget.

Nøglepunkter at bemærke
• 48v 400ah li-ion golfvogn batterier er dyrere end 36v 100ah golf cart batterier
• Overvej altid dit budget, før du beslutter dig for, hvilket du vil købe

Oplev deres fordele
Det vil være uretfærdigt at tale om fordelene ved et 48v 400ah li-ion-batteri til golfbiler uden at fremhæve nogle fakta. Sandheden er, at begge batterier er gode muligheder. Derfor betyder det ikke rigtig noget, hvilket valg eller hvilken indstilling du beslutter at udforske blandt dem. Dette skyldes, at de altid vil imødekomme dine behov. Disse batterier har begge nogle fordele, der har gjort dem meget populære blandt golfvognsejere i de senere år. Nogle af dem vil blive forklaret nedenfor.

Ingen vedligeholdelse kræves
Før fremkomsten af ​​lithium-ion-golfvognbatterier var blybatterier meget populære. Imidlertid har de en tendens til at have et stort problem, som kræver regelmæssig vedligeholdelse for at fungere perfekt. At beholde en blybatteri i perfekt stand kræves regelmæssig vanding. Dette var en af ​​de største udfordringer, som golfvognsejere stod overfor.

Imidlertid har fremkomsten af ​​lithiumionbatterier (inklusive 48v 400ah og 36v 100ah) formået at ændre alle disse. De kræver ingen form for vedligeholdelse for at drive din golfvogn i lang tid. Det eneste du skal gøre er at følge producentens instruktioner om, hvor de skal opbevares. Forstå også, hvordan de skal opkræves.

Nøglepunkter at bemærke
• Lithium-batterier kræver ringe eller ingen vedligeholdelse for at fungere
• Sørg for at læse producentens instruktioner for at holde dem i perfekt stand

Høj holdbarhed
Ved du, at lithiumionbatterier, der bruges i golfvogne, er meget holdbare sammenlignet med traditionelle blybatterier? De er blandt de bedste på markedet, når det kommer til at hjælpe golfbiler med at fungere korrekt. Faktisk kan disse batterier vare op til syv år, når de bruges korrekt som anvist af producenterne. Det betyder, at du får god værdi for pengene.

Sådan får du dit batteri til at vare længe
• Opbevares på et køligt sted. Det vil sige undgå at opbevare dit li-ion-batteri steder, der er varme
• Lad det aldrig dræne til 0%, før opladningen startes
• Oplad ikke dit batteri til 100%
• Sørg for, at batteriet oplades hver 7. dag, når du ikke har brugt golfvognen i lang tid

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

Konklusion
48v 400ah li-ion batterier til golfbiler kan være bedre sammenlignet med 36v 100ah batterier, men sådan betyder ikke, at sidstnævnte mulighed ikke er god. De er perfekte og har tendens til at tilbyde lignende funktioner og funktioner ligesom den tidligere. Den eneste forskel er deres kapacitet, der holder strøm, som tendens til at være mindre.

For mere om 48v 400ah og 36v 100ah lithium-ion golfbatteri, kan du besøge Kina lithium-ion golfvogn batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X