Hvad er afladningshastigheden for en 24v 20 amp golfvogn batteripakke, når den ikke bruges?

Hvad er afladningshastigheden for en 24v 20 amp golfvogn batteripakke, når den ikke bruges?

Hvad er afladningshastigheden for en 24v 20 amp golfvogn batteripakke, når den ikke bruges?
Utvivlsomt opmærksomheden på lithium-ion-batterier er vokset godt gennem årene. Og tilfældigvis begynder flere mennesker at undersøge effektiviteten ved at stille flere spørgsmål om det. Et af sådanne spørgsmål har at gøre med dets udledningshastighed.
Det er vigtigt, at du har en idé om, hvor meget strøm der aflades fra dit batteri, når det ikke er i brug. Hvis du ikke allerede har købt en, er det hensigtsmæssigt, at du har disse oplysninger, da det hjælper dig med at afgøre, om et bestemt batteri er værd at bruge på. Af denne grund tager dette indlæg dig med på en vigtig rejse, der har at gøre med lithiumbatterier og afladningshastigheder.

el-værktøj-batteri

el-værktøj-batteri

Decharge satser varierer
Lad os først rense luften ved at fortælle dig, at ethvert batteri, der aflades for meget, når det ikke er i brug, ikke er det bedste batteri for dig. Lyt ikke til, hvad nogen marketingmedarbejder fortæller dig, hold dig væk fra sådanne produkter. De vil ikke gøre dig noget godt til sidst.
Udladningshastigheder varierer meget på tværs af forskellige batterier. Med andre ord, a 24v 20 amp golfvogn batteri kan have en selvafladningshastighed, der adskiller sig meget fra afgivelseshastigheden for et andet produkt. De er ikke alle de samme, så du skal være forsigtig med hvad du køber.
De bedste batterier har en utrolig langsom afladningshastighed, så de slipper ikke al deres kræfter, når de er i dvale. Vores case study-batteri er et godt eksempel.

Selvudladningsgrænser
Overskydende selvafladningshastigheder har været en reel kamp i den genopladelige batteribranche inden fremkomsten af ​​lithiumbatterier. Desværre kæmper nogle produktproducenter stadig med, hvordan man går rundt med dette. Kort sagt, nogle batterier derude opfører sig stadig ikke korrekt, når det kommer til selvafladningshastigheder.
De fleste genopladelige batterier, som 24v 20 amp golfbatteri, er designet til at frigøre bits af deres opladninger inden for bestemte tidsrammer. I de fleste tilfælde gør de det inden for et interval på 30'erne. På den måde mister batteriet ikke størstedelen af ​​sin energi, når det ikke bruges. Disse batterier kan prale af høj ydeevne, da de har en bekvem selvafladningshastighed. Du ønsker ikke at nedladende noget, der ikke er inden for disse parenteser for energiomkostninger.

Hvordan overdreven afladningshastighed skader batteriet
Der synes åbenbart at være flere grunde til, at det er dårligt for et genopladeligt batteri at få lov til at aflade selv med en alarmerende hastighed. Men af ​​hensyn til omfanget af dette indlæg vil vi kun tale om en.
Når batterier ikke har nogen designfunktioner, der forhindrer dem i at aflades i et hurtigt tempo, er det en indikation af dårlige ting, der skal komme for battereejeren. Hvis det ikke gør noget mod batteriet, vil det svække det og reducere dets kapacitet og ydeevne. Det er så slemt som det. Så du er sikker med en 24v 20 amp golfvogn batteri fordi det kan vare i lang tid, selv når du ikke bruger det. Selvom du muligvis skal tage producentens instruktioner i betragtning ved at oplade den til et bestemt niveau, inden du lægger den til side.

Spændingen på et batteri, der er afladet
En af de sikreste måder at vide, hvor dårligt dit batteri er afladet, er ved at læse batterispændingen med et voltmeter eller noget. Mange mennesker har styret deres batterier i en sådan dårlig tilstand og tænker, at deres batteri stadig er godt. Hvis du mener at kende spændingen på dit batteri er det eneste krav for at kende et dårligt batteri, tager du meget fejl.
Der er kun en tynd linje, der adskiller et godt genopladeligt batteri fra det, der er defekt med hensyn til figurer. Så du kan kun være sikker på din batteristatus, hvis du har fået at vide det før.
Hvad skal du vide? Det er simpelt - er du opmærksom på, at et dårligt 12V batteri kan læse op til 11.4V, når det måles med et voltmeter? Et 2V batteri kan måle ca. 1.9V? Lyder det latterligt? Du kan sige det igen.
Med andre ord, i det øjeblik du bekræfter, at en 11.4 V kommer ud fra dine batteripoler, skal du overveje at batteriet er dødt. Det er først, når du er uvidende, at du stadig tænker på, at sådanne batterier er effektive.

Ditch bilbatterier
Verden og fremtiden for traditionelle bilbatterier nærmer sig hurtigt en ende. Det bedste, vi kan gøre, er at acceptere denne udfoldende virkelighed. Almindelige bilbatterier har en kortere levetid, fordi de ikke kan modstå dyb cyklusopladning meget længe. Efter et par hundrede cyklusser med sådan opladning begynder de at blive slidt.
Et batteri som 24v 20 amp golfvognbatteri har alt, hvad der kræves for at modstå sådanne opladningsrutiner og stadig bevare deres høje ydeevne. Idéen med bilbatterier skal glemmes, hvis du spørger mig. Vi bør gøre hvad vi kan for at omfavne æraen med moderne batterier som lithiumbatterier. De er designet til at opretholde gennem dyb cyklusopladning og stadig vare tidstesten uden at gå på kompromis med deres kvaliteter.
Lithium-batterier kan aflade så meget som 80% af batteriet og stadig være intakte.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Resumé
Selvudladningshastigheden for et batteri er fortsat en af ​​de vigtigste ting, man skal overveje, inden man vælger et produkt. Den sidste ting, som nogen ønsker at gøre, er at købe et batteri, der aflades for meget, når det er i dvale. Det vil være begyndelsen på personens elendighed, fordi batteriet ikke varer længe. Vi talte også om, hvordan du angiver den sande status på dit batteri, når du har ladet det være et stykke tid. At kende spændingstallene alene er ikke godt nok. Du skal vide, hvilke tal der er indikation for et dødt batteri. Et 12V batteri kan stadig læse 11.4V, når det allerede er dårligt. Hvis du ikke får at vide, ville du tro, at det stadig er godt. Du kan få et 24v 20 amp golfbatteri og spare dig selv for hele hjertet.

For mere om 24v 20 amp golfvogn batteripakke, kan du besøge Kina lithium-ion golfvogn batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X