Kan et 48v 400ah LiFePO4 golfvogn batteri gå dårligt, når det ikke bruges?

Kan et 48v 400ah LiFePO4 golfvogn batteri gå dårligt, når det ikke bruges?

Kan et 48v 400ah LiFePO4 golfvogn batteri gå dårligt, når det ikke bruges?
Et 48v 400ah LiFePO4 batteri, der bruges i golfvogn, har en stor fordel. Dette er det faktum, at det kan være meget robust og holdbart. Faktisk er disse batterier designet til at modstå barske forhold. Sammenlignet med en almindelig 48v 400ah litiumionbatteri til golfbiler, de er en meget bedre mulighed. Desuden er de en sikrere mulighed for at udforske blandt andre batterier, når det kommer til eksplosionsspørgsmålet. Dette skyldes, hvor kompakt de er blevet struktureret for at sikre, at chancerne for, at et sådant problem opstår, reduceres til deres tætteste minimum.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Dette er den største forvirring
På trods af ovenstående fordel ved høj holdbarhed, som LiFePO4-batterier har været kendt i årenes løb, er der brugere, der ser ud til at være forvirrede over nogle af deres funktioner og potentialer. For eksempel mangler de viden om, hvad der sker, når et LiFePO4-batteri kan gå dårligt, når det ikke bruges i en golfvogn?

Dette indlæg vil se på, hvad der vil ske i detaljer. Den analyserer, hvad der kan ske med en 48v 400ah LiFePO4 batteri til golfbiler når det ikke bruges så ofte som forventet. Bemærk, at dette indlæg vil se på LiFePO4-batterier, der ikke har været brugt i en periode på 1-3 måneder. Find ud af mere om mere om dette meget kontroversielle emne nedenfor.

Kan de virkelig gå dårligt, når de ikke bruges?
Dette er et populært spørgsmål, der er blevet stillet blandt golfvognsejere gennem årene. Det er et ligetil svar, som er ja, 48v 400ah LiFePO4-batterier kan gå dårligt, når de ikke bruges. Det er meget vigtigt at bemærke, at ligesom andre typer batterier på markedet synes LiFePO4-batterier at have lignende funktioner. Med andre ord forventes de at blive brugt regelmæssigt for at forblive aktive og 100% funktionelle.

Det er rigtigt, at der er LiFePO4-batterier, der kan vare i op til 7 år, før udskiftning er påkrævet. Vær dog opmærksom på, at et så højt holdbarhedsniveau kun kan være muligt, når det bruges regelmæssigt. Du dræber kun et LiFePO4-batteri gradvist ved ikke at bruge det i lang tid.

I værste fald kan dette endda påvirke andre komponenter i din golfvogn, når de ikke håndteres korrekt. Ligesom sagt ovenfor, kan dit batteri blive dårligt, når det er idol i ca. 1-3 måneder. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at LiFePO4-batterier, der bruges af nogle golfvognsejere, ikke varer længe, ​​før de udskiftes.

Hvad kan der gøres ved dette problem?
Når det kommer til at bevare dit LiFePO4-batteri, der bruges i en golfvogn, er der nogle kraftige tip, du kan anvende. Dette hjælper med at sikre, at den er i perfekt stand, hver gang din golfvogn ikke bruges. Nogle af disse løsninger vil blive fremhævet nedenfor.

Oplader dit batteri. Hvis dit LiFePO4-batteri er dårligt på grund af manglende brug, er det ikke fordi golfvognen ikke køres rundt. I stedet skyldes det, at batteriet ikke er aktivt. Derfor er du nødt til at udtænke et middel til at få det ladet. En situation som denne kan hjælpe med at forhindre dyb udledning. Dette sker, når dit batteri ikke har været brugt i en periode på 1-3 måneder.

I et sådant scenario vil dens magt blive drænet. LiFePO4-batterier er som Li-ion eller andre batterier, der bruges i golfbiler, når det kommer til afladning. Den eneste forskel er, at de i forhold til lithiumionbatterier ikke aflades meget hurtigt, når de er inaktive. Der er dog altid et niveau af magt, der forlader dem.

Derfor skal opladning udføres med jævne mellemrum for at sikre, at strømmen forbliver på et rimeligt niveau. Alt under dette kan medføre dyb afladning, hvilket er en situation, hvor effektniveauet drænes helt. Dette kan reducere din 48v 400ah LiFePO4 batteri I høj grad.

Nøglepunkter at bemærke er:
• Undgå dyb udledning på under 20%
• LiFePO4-batterier aflades altid, selv når de ikke bruges
• Regelmæssig opladning hjælper med at forlænge batteriets levetid

Kører din golfvogn. Det er rigtigt, at du ikke planlægger at bruge din golfvogn. Det er dog muligt at køre det kortere strækninger efter hver 48-72 timer. Dette kan hjælpe med at sikre, at batteriet er i de bedste forhold. Selv hvis du ikke planlægger at køre sådan en golfvogn, er det også muligt at starte motoren og lade den køre i ca. 30 minutter.

Dette er endda en af ​​de nemmeste måder at bevare din livs levetid på 48v 400ah LiFePO4 batteri. Det er mindre stressende sammenlignet med det tidligere forslag ovenfor, hvor du skal oplade det nu og da. Disse kan få battericellerne til at forblive meget aktive.

Nøglepunkter at bemærke
• Sørg for, at din golfvogn er kørt til korte afstande
• Lad motoren varme i ca. 20-30 minutter

Afbrydelse af batteriet. Ved du, at et 48v 400ah LiFeP04 batteri, der bruges i golfvogne, kan blive beskadiget, når det ikke bruges og stadig får lov til at forblive forbundet? Dette er et stort problem, som golfvognsejere normalt oplever. De tillader, at deres batterier forbliver tilsluttet, selv når sådanne golfvogne er inaktive i flere måneder.

Med en handling som denne kan din golfvogn påvirkes i høj grad. Det er derfor meget vigtigt, at du sikrer, at batteriet er frakoblet korrekt. Når dette er gjort, skal det opbevares et sikkert og køligt sted.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Konklusion
LiFePO4-batterier kan blive beskadiget, når de ikke bruges i lang tid i golfbiler. Derfor anbefales det stærkt at sikre, at din egen bruges regelmæssigt. Du kan dog vedtage de ovennævnte strategier, hvis du ikke planlægger at bruge en sådan golfvogn i nogle måneder.

For mere om 48v 400ah LiFePO4 golfvognbatteri, kan du besøge Kina lithium-ion golfvogn batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X