Hvad gør et 48v 200ah LiFePO4 batteri i golfvogne meget pålideligt?

Hvad gør et 48v 200ah LiFePO4 batteri i golfvogne meget pålideligt?

Hvad gør et 48v 200ah LiFePO4 batteri i golfvogne meget pålideligt?
Da blybatterier blev brugt i golfbiler for nogle år tilbage, skabte de masser af overskrifter. Hurtigt fremad sådan i dag, vil du bemærke, at disse batterier er udfaset fra markedet. faktisk har fremkomsten af ​​LiFePO4-batterier, der bruges i golfvogne, sikret, at folk ikke taler meget om blysyrebatterier. Årsagen til en sådan udvikling er let at forstå. Det er det faktum, at den tidligere mulighed (LiFePO4) for batterier er meget pålidelig på mange måder.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Her er hovedproblemet
Spørgsmålet er, at på trods af populariteten, som 48v 200ah LiFePO4-batterier i golfvogne synes at vinde blandt andre, er der mennesker, der stadig ikke tror på deres potentialer. Disse personer er af den opfattelse, at blybatterier er en mere pålidelig og pålidelig mulighed. Hvis du tilfældigvis er blandt disse mennesker, er det sikkert at konkludere, at du er rejst i en hule. Dette skyldes, at de fleste golfvogne begynder at skifte til brug af LiFePO4-batterier.

Hovedformålet med dette indlæg er at hjælpe dig med at forstå mere om 48v 200ah LiFePO4 golfvognbatterier. Der er ingen tvivl om, at efter at have læst detaljerne nedenfor, vil du være meget overbevist om, at disse batterier virkelig repræsenterer fremtiden for golfbiler.

Forståelse af, hvad LiFePO4 golfbatterier er
LiFePO4-batterier er også kendt som lithiumjernphosphatbatterier. De fungerer på samme måde som lithiumion. Den største forskel er imidlertid, at de gør brug af en grafitisk kulelektrode og et katodemateriale. Deres anode er kendetegnet ved en metallisk bagside. Der er noget, de fleste mennesker ikke forstår ved disse batterier. Dette er det faktum, at de er designet eller bygget til at fungere som en opgradering af de originale lithium-ion-batterier. Det betyder simpelthen, at uanset hvad li-ion-batterier kan tilbyde din golfvogn, kan LiFePO4-batterier tilbyde mere.

Undrer du dig over, hvad der gør disse batterier meget pålidelige end deres kolleger? Det er selvfølgelig kun et spørgsmål om tid, før andre golfvognsejere overvejer muligheden for at bruge disse batterier. For eksempel har de en tendens til at have et meget bedre og kompakt design end bly-syre- og li-ion-batterier, der bruges i golfbiler. Dette gør dem meget nemme at bruge.

Nøglepunkter, der skal bemærkes om LiFePO4-batterier
• De er mere kompakte sammenlignet med de fleste batterier, der er tilgængelige på markedet
• De kan bruges til andre formål på grund af deres høje fleksibilitetsniveau
• De er økonomiske på lang sigt

Hvad gør disse batterier rent faktisk meget pålidelige?
Hvis du tilfældigvis er en af ​​de mennesker, der spørger hvorfor LiFePO4 batterier brugt i golfvogne er meget pålidelige. Nedenfor er nogle af grundene.

Lav vedligeholdelse påkrævet. Har du nogensinde brugt nogen af ​​disse batterier tidligere, hvor der kræves regelmæssig vanding for at holde dem i gang? Selvfølgelig skal dette gøres, da det er den eneste måde at holde dem i god stand for at levere optimal ydeevne. Dette er et af de største problemer, som folk plejede at kæmpe med i deres golfbiler. De havde brug for at sikre, at disse batterier vandes regelmæssigt. Manglende overholdelse kan betyde at bruge mere på lang sigt.

Imidlertid er LiFePO4-batterier meget forskellige i dette aspekt. De er meget enkle at bruge, da der ikke kræves nogen vedligeholdelse for at holde dem i den perfekte form. Den eneste ting at sikre er, at de skal opbevares på steder med perfekt temperatur. Dens ældningsproces kan bremses i høj grad, når den opbevares på kølige steder.

Nøglepunkter, du altid skal huske
• Opbevares på steder med en temperatur på 15 ° C (59 ° F)
• Sørg for, at batteriet er delvist opladet, mens det opbevares
• Det anbefales at sikre, at 40% opladning er perfekt, når du ikke bruger et sådant batteri
• Undgå en situation med 100% opladning

Lav udledningshastighed. Der er noget ved lithiumbatterier, som de fleste ikke forstår meget. Dette er problemet med selvudladning. Med andre ord er det en situation, hvor batterierne aflades alene. Lithium-ion og LiFePO4-batterier er ens i denne henseende. Det vil sige, de er kendt for selvudladning. Med denne proces behøver du ikke nødvendigvis bruge dem, før deres kræfter gradvist drænes.

Det er kun et spørgsmål om, hvilken af ​​dem der udleder mest, når den ikke bruges. LiFePO4-batterier, der bruges i golfbiler, aflades selvfølgelig meget langsomt. Faktisk vil du næsten ikke bemærke, om de udlades.

Nøglepunkter at bemærke
• Den bør ikke aflades under 3.0 v, før den oplades igen
• Opbevares et køligt sted for at undgå hurtig afladning

De er meget holdbare. Dette er et andet aspekt, at LiFePO4-batterier til golfvogne har vist sig at være meget populære i øjeblikket. De anvendte materialer i deres konstruktion er af høj kvalitet. Dette er eneansvarlig for sådanne batterier, der varer op til 7 år uden at blive beskadiget. Den bedste del er, at denne teknologi konstant arbejdes på af virksomheder. Dette betyder, at det endda vil blive bedre med tiden.

Deres robuste natur gør dem perfekte til alle slags scenarier. Alt du skal gøre er at sikre, at producentens instruktioner er blevet fulgt. Oplad også som anført ovenfor for at holde det i perfekt stand.

De er sikre. Dette er måske en anden grund til, at LiFePO4-batterier anses for at være meget sikre. For eksempel oplever de ikke overophedning på grund af hvordan deres konstruktion. I modsætning til de fleste batterier, du finder på markedet, er der ingen fare for brandudbrud, selv når disse batterier er punkteret.

Nøglepunkter at bemærke
• De er tæt forseglet
• De indeholder ikke farlige katodematerialer

brugerdefineret lithium-ion golfvogn batteripakke producent Kina

brugerdefineret lithium-ion golfvogn batteripakke producent Kina

Konklusion
Når det er sagt, er det meget indlysende, at 48v 200ah LiFePO4-batterier sandsynligvis er en af ​​de mest pålidelige muligheder, du kan bruge i din golfvogn i øjeblikket. De er en komplet definition af effektivitet.

For mere om 48v 200ah LiFePO4 batteri i golfvogne, kan du besøge Kina lithium-ion golfvogn batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X