Min 48v 100ah lithium-ion golfvogn batteripakke nægtet at oplade - hvad kan problemet være?

Min 48v 100ah lithium-ion golfvogn batteripakke nægtet at oplade - hvad kan problemet være?

Min 48v 100ah lithium-ion golfvogn batteripakke nægtet at oplade - hvad kan problemet være?
I en verden af ​​golfbatterier handler det om, hvor hurtigt du kan oplade din EV og vende tilbage til bevægelige måder. Hvis du nogensinde har problemer med, hvordan din vognbatteri oplades, kan du bare være i en stor skuffelse!
Derfor vil denne artikel tage smerterne for at se på en 48v 100ah litiumion golfvogn batteri, og de mulige årsager til, at det muligvis ikke oplades. Efter at have læst dette, skal du være i stand til at finde ud af, hvad der kan være galt med dit batteri.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Ude af position?
Inden du ordinerer løsninger til denne udfordring, vil du først sikre dig, at alle andre ting er i deres rette position. Det bedste er, at du bekræfter, om batteriet af en eller anden grund er gået ud af position.
Hvis batteriet er gået ud af position på grund af en ulykke eller noget andet, oplades det næppe, når det er tilsluttet. Du kan også finde ud af, om batteripolerne er tilsluttet korrekt i EV. Intet vil ske, når batteriet er forkert tilsluttet til golfvognens terminaler. Hvis du har ordnet alle disse ud, og batteriet stadig ikke oplades, kan vi gå til de andre løsninger, der vil blive forklaret i de efterfølgende afsnit.

Er ledningerne korroderet?
Du skal også være opmærksom på, at dine batteripoler kan tilsluttes korrekt, men det oplades ikke. Det er vigtigt, at du holder øje med korrosion på ledningerne. Er du overrasket? Mange mennesker ved ikke, hvor vigtigt dette er.
Korrosion på dine ledninger vil bidrage til øget modstand mod den frie strøm af strøm. Jo mere ætsende elementer der bygger op på ledningen, jo mere påvirker det dens evne til at oplade 100%. Så gør dit bedste for at slippe af med enhver form for korrosion, der kan hindre strømmen. Alt hvad du muligvis skal gøre er at skrabe rusten af ​​ledningerne eller forbinde den med en anden, der ikke er korroderet.

Lade tab overarbejde?
Det er også muligt for en 48v 100ah litiumion golfvogn batteri at miste sin opladningskapacitet, bare fordi den ikke har flere opladninger inde i den. Lithium-ion-batterier er designet til at fungere med en bestemt kemi. Hver gang de sættes igennem opladningscyklussen, afsættes der krystaller på batteriet, hvilket reducerer batteriets effektivitet med tiden.
Derfor, når du bliver ved med at oplade dit batteri hver eneste gang, vil der være en dag, du udsætter det for opladning, og det oplades ikke. Hvis dit batteri er kommet til det punkt, er der intet meget du kan gøre, men at tænke på, hvordan du udskifter batteriet.
Hvis du ved om dette, vil du ikke være særlig generet, når dit batteri holder op med at oplade. Du skal bare gøre det, der er nødvendigt.

Kontroller for urenheder
Det er ikke kun ætsende partikler, der kan forhindre et 48v 100ah litiumion-golfvognbatteri i at oplades, som det skal. Urenheder er en anden synder, der kan stoppe et batteri i at oplade som det skal.
Dine batteripoler skal være fri for alle former for urenheder. Så der er en mængde snavs, der kan overskygge terminalerne, og det nægter bare at oplade. Selvom det er et batteri, du netop har købt, kan det stadig skuffe dig på grund af urenhederne. Brug ethvert tørt materiale til at fjerne alle urenheder. Slip af med så mange af dem som muligt, inden du bruger batteriet igen.
Så længe batteripolerne er fri for fremmedlegemer, skal du have lidt eller ingen problemer med at oplade det, hvis der er opladninger indeni.

Undgå vanddråber
Du ønsker ikke, at der også opbygges vanddråber på dine batteripoler. Det er ikke vanddråberne, der er problemet. Dråberne reagerer med atmosfærisk ilt for at give anledning til den korrosion, vi har talt om tidligere. Så for at din 48v 100ah litiumion golfvogn batteri For at være sikker behøver du ikke lade vanddråber sætte sig på batteriet.
Batteriet skal være så tørt som muligt hele tiden. Du kan forvente et godt batteri, hvis du slipper af med alle vanddråber, der er faldet på batteriet.

Kontroller tid til anden for uønskede partikler
En af de smukke ting ved ethvert 48v 100ah Lithium Ion Golf Cart-batteri er, at de ikke kræver så meget vedligeholdelse som nogle andre batterimærker. I modsætning til nogle batterier har du ikke noget behov for at dræne vandet ud af det eller udføre nogle andre tekniske opgaver på det.
I stedet skal du være opmærksom på batteriet ved at observere alle de ting, der er nævnt ovenfor. Kontroller altid for urenheder, hvis du har nogen grund til at gøre det. Støv, vanddråber, rust, alle disse ting bør ikke have nogen plads i terminalerne på batteriet. Du ville spare dig selv for en hel masse problemer, hvis du bare kunne tjekke efter disse ting trofast.
Heldigvis behøver du ikke være ekspert i batterier, før du kan udføre kontrollerne og endda slippe af med uønskede partikler, hvis der er nogen.

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

Resumé
Hvis du forsøger at oplade dit 48v 100ah Lithium Ion Golf Cart-batteri, og du finder ud af, at det ikke oplades, har denne artikel beskrevet og forklaret et par trin, du kan tage for at fastslå, hvad problemet er. Artiklen startede med at sige, at du skal kontrollere batteriets placering, hvis der er sket noget andet. Det gik også videre for at fastslå, at urenheder spiller en stor rolle for at forhindre strøm i at strømme i et kredsløb. Så med den viden ved du, at der er små ting, der kan stoppe dit golfvognbatteri i at oplades. For mere om 48v 100ah lithium-ion golfvogn batteripakke, kan du besøge du kan besøge Kina lithium-ion golfvogn batteriproducent JB batteri kl https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X