Lithium-ion golfvognbatterier: Et skridt i den rigtige retning

Lithium-ion golfvognbatterier: Et skridt i den rigtige retning

Lithium-ion golfvognbatterier: Et skridt i den rigtige retning
Golf er en populær sport over hele verden. Med golfbaner fordelt på hektar og hektar jord bruges golfvogne af millioner af golfspillere. Som enhver golfkunstsejer vil fortælle dig, er det vigtigste ved en golfvogn dens batteri. Hvad en brændstoftank er for en bil, et batteri er for en golfvogn.

I den længste tid havde golfspillere været vant til at bruge meget tid og energi på vedligeholdelse af blybatterier med dyb cyklus i deres vogn. I løbet af de sidste par årtier har der dog været et mærkbart skift til lithium-ion-batterier. Producenter af lithiumionbatterier gør således deres bedste for at holde trit med den stigende efterspørgsel efter sådanne batterier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Den voksende præference for lithium-ion-batterier er ikke uden grund. De tilbyder mange væsentlige fordele i forhold til deres blysyre-kolleger. De er som følger:

Let og effektiv
Som erfarne golfspillere ved, er en stigning op ad bakke med en blybatteri-drevet vogn en prøvelse, fordi sådanne vogne kan miste strøm og bevæge sig meget langsomt, når de går op ad bakke. Men sådan er ikke tilfældet med noget lithium-ion-batteri såsom 48v 20ah lithium-ion-batteri, 36V litium golfbatteri eller 48v 100ah lifepo4 batteri til golfbiler.

Da disse batterier er en brøkdel af blybatteriernes vægt, har den en betydelig fordel mellem vægt og vægt-forhold. Som et resultat, et godt lithium-ion batteri såsom 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteri har magt efter behov, uanset niveauet for ladning eller terræn, det løber igennem. To voksne i gennemsnit (eller tilsvarende) kan bæres hurtigt på lithium-ion-drevne vogne med fuld effektivitet, før de aflades fuldstændigt.

Yderligere forbedrer køretøjets effektivitet også manifolden, da en letvægtsvogn lægger mindre pres på bremserne. Dette øger bremsernes levetid og forbedrer ydeevnen på lang sigt.

Sparer tid og omkostninger ved vedligeholdelse
Dem, der har brugt dyb cyklus blybatterier kender besværet forbundet med vedligeholdelse af sådanne batterier. For at et blysyrebatteri skal have sin fulde ydeevne, er en fuldt mættet ladning i 14 til 16 timer et must.

Desuden skal sådanne batterier oplades ved moderat temperatur på alle mulige tidspunkter for at undgå dybe afladninger. Desuden skal de altid kontrolleres for farlige syre lækager for at undgå ulykker. Selv med regelmæssig vedligeholdelse udskiftes sandsynligvis et blysyrebatteri om 5 år.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

På den anden side giver lithium-ion-batterier en stor lettelse på hele vedligeholdelsesfronten. Da der ikke er syre i lithium-ion-batterier, er der risiko for spild. Desuden behøver du kun oplade dem i højst 2-3 timer, og de leverer fuld ydelse, indtil de er helt afladet. Med nul vedligeholdelse en kvalitet lithium-ion golfvogn batteri holder let op til 8-10 år.

Således, hvis prisen i første omgang er afskrækkende for at gå ind på et lithium-ion-batteri, skal du være sikker på, at du sparer store tid på omkostningerne sammenlignet med blybatterier.

Del denne post


en English
X