Hvorfor brugerdefinerede lithium-ion batteripakker er et oplagt valg for golfbiler

Hvorfor brugerdefinerede lithium-ion batteripakker er et oplagt valg for golfbiler

Hvorfor brugerdefinerede lithium-ion batteripakker er et oplagt valg for golfbiler
For enhver golfspiller er det absolut nødvendigt, at en golfvogn, der leverer optimal ydeevne. Der er ikke noget så frustrerende end en vogn, der bremser spillet. Det kan spille på psyken og spilde din tid på golfbanen.

Det er en af ​​grundene til det blybatterierpå trods af at de var til stede i mere end et århundrede, havde de taget et bagsæde, da lithium-ion-batterier kom ind i golfvognen, blot nogle få årtier tilbage. Der er mange forskellige fordele, som producenter af lithium-ion-batterier vil fortælle dig, at deres batterier leverer over blybatterier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Letvægt
En af de mest åbenlyse fordele ved en kvalitet 36V litium golfbatteri er dens vægt. Disse lithium-ion-batterier vejer en brøkdel af deres blysyre-kolleger, men tilbyder en betydelig fordel mellem vægt og vægt-forhold. Med enklere ord, at en golfvogn, der drives af et lithium-ion-batteripakke, er udstyret til at bære større belastning og nå højere hastighed uden nogen svindende effekt eller påvirkning af ydeevnen.

Længere levetid
En anden væsentlig fordel, som lithium-ion-batterier tilbyder i forhold til deres blysyre-kolleger, er deres længere levetid. Sammenlignet med blybatterier, der kan vare i alt mellem 500 og maksimalt 1000 cyklusser, et lithiumionbatteri såsom 48v 20ah lithium-ion-batteri kan nemt vare mellem 2000 og op til 5000 cyklusser.

Således, selvom du muligvis skal afholde en højere pris for et lithium-ion-batteri på forhånd, er omkostningerne berettigede, simpelthen fordi det varer længere og måske overlever din vogn! Det er også værdi for pengene, da det oversættes til lavere energiregninger, vedligeholdelsesomkostninger og potentielle reparationer. Det er således tydeligt, at det i det lange løb er langt mere fordelagtigt at få et lithium-ion-batteri sammenlignet med et blybatteri.

Teknologifordelen
Hvad blybatterier, selvom det er meget forbedret fra det, de tidligere havde, ikke har, er den nyeste avancerede teknologi. Lithium-ion batterier såsom 48v 100ah lifepo4 batteri til golfbiler er udstyret med et indbygget BMS (Battery Management System). BMS 'opgave er at overvåge, at batteriparametrene fungerer optimalt. Den anden centrale del, som BMS spiller, er at sikre, at batteriet hverken er forladt eller overopladet. Som et resultat af den avancerede teknologi, der anvendes i lithium-ion-batterier, såsom 48v 100ah lifepo4-batteri til golfbiler, oversættes forbedret sikkerhed, pålidelighed og lavere nedetid for golfvognen.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Nul vedligeholdelse
Endelig, men ikke mindst, glem at skulle udføre regelmæssige ydelseskontrol som med blybatterier. Ikke mere kontrol for farligt hjælpespild, der ikke kun kan skade vognen, men som også kan være farligt for dig. Da der ikke er syre i lithium-ion-batterier, kan sådanne spild helt udelukkes. Med et lithium-ion-batteri er alt, hvad du skal gøre, at tilslutte det, oplade det i et par timer, og du kan lynlåse, når du er klar til en golfdag!

Del denne post


en English
X