Hvornår er det rigtige tidspunkt at udskifte lithium-batteripakker til golfbiler?

Hvornår er det rigtige tidspunkt at udskifte lithium-batteripakker til golfbiler?

Hvornår er det rigtige tidspunkt at udskifte lithium-batteripakker til golfbiler?
Som golfvognsejer ved du allerede, at din golfvogn batteri er livline på din golfvogn. Men ligesom alle andre ting elektronisk, har golfbatterier også en begrænset levetid. For at køre din golfvogn effektivt og få det maksimale ud af din golfoplevelse er det derfor vigtigt at vide, hvornår det rigtige tidspunkt er at udskifte dit golfvognbatteri og være forberedt på det næste valg. Her er nogle tegn, der kan betragtes som indikatorer for, at batteriet i din golfvogn skal udskiftes.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Problem i acceleration
Når din golfvogn batteri er fuldt opladet, skal den straks nå topfart. Men hvis du finder ud af, at køretøjet på trods af opladningen nægter at accelerere af almindelig grund, endsige bakket terræn, kan det være et tegn på, at batteriet skal udskiftes.
Strømafløb
Som enhver golfspiller ville stå inde for, er en enkelt opladning på en golfvogn god nok til at vare gennem en typisk 18-hullers golfrunde, der normalt tager omkring 3 til 4 timer med en hastighed på 10-12 km / time. Når du først har fundet ud af, at vognen begynder at bremse, før du konsekvent når ovennævnte benchmark, kan du være sikker på, at batteriets levetid slutter.
Længere opladning
Hvis du bruger et blybatteri, skal det normalt tage 8-10 timer, før dit batteri er fuldt opladet og holder en hel cyklus. Men hvis du finder ud af, at denne tid gradvist stiger, og før aften, når batteriet aflades ofte, kan du betragte det som et tegn på udskiftning.
Lækager og buler
Blybatterier består af flydende elektrolytter, der muliggør opladning af enheden. Når den elektriske ladning dræner, begynder elektrolytterne at blive forringet. På disse tidspunkter vil du sandsynligvis bemærke buler på batterikassen eller lækager eller korrosion af batteripolerne. Dette er det sidste tegn på forfald og kan være potentielt farligt. Udskift straks batteriet for at undgå ulykker.

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

Lithium-ion batteri - et perfekt valg
Når du først har set behovet for at udskifte dit golfvogn-batteri, er det tid til at træffe et valg. I denne moderne tidsalder, når tid er dyrebar, og du ønsker maksimal værdi for dine penge, er det fornuftigt at vælge et lithium-ion-batteri til din golfvogn, selvom du tidligere har haft et blysyrebatteri.
Lithium-ion-batterier såsom 48v 100ah lifepo4-batteri til golfbiler eller 36V lithium-golfbatteri kan synes at være lidt dyrere på forhånd, er lette, har mindre plads, er sikrere og er vedligeholdelsesfrie.
Desuden sparer du på energiomkostninger, potentielle vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Således viser et litiumionbatteri sig at være langt mere omkostningseffektivt i det lange løb. Men hvis du stadig er bekymret for omkostningerne, en topbedømt Kina lithium-ion golfvogn batteripakke producent er en levedygtig løsning. Her kan du få en meget effektiv lithium-ion-batteripakke til en pris, der ikke brænder et hul i lommen.

Del denne post


en English
X