Fortællingsskilte, din lithium-ion golfvogn batteripakke skal udskiftes

Fortællingsskilte, din lithium-ion golfvogn batteripakke skal udskiftes

Fortællingsskilte, din lithium-ion golfvogn batteripakke skal udskiftes
Lad os se det i øjnene. Golf tilbehør er ikke særlig billigt! Mest af alt, når det er tid til at skifte batteri i din golfvogn, kan det vise sig at være en stor belastning for din lomme. Desuden, hvis dit batteri viger midt i et spil, eller når du forbereder dig på at rejse til et, kan det være ret pinligt! Den gode nyhed er, at der er nogle tegn, du kan holde øje med, der indikerer, at din golfvogn batteri skal udskiftes.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Strøm dræner ofte ud
Hvis batteriet i din golfvogn fungerer optimalt, kan en typisk 18-hullers golfrunde let afsluttes på 3.5 til 4 timer, indtil dit batteri er helt afladet. Men hvis du finder ud af, at dit batteri tømmes om 2 til 2.5 timer, på trods af at det er fuldt opladet i starten af ​​spillet, er det en sikker indikation for, at dit batteri skal udskiftes.

Længere tid at oplade
Hvis dit batteri tidligere tog 7-8 timer at oplade normalt, men nu tager mere end 10-12 timer at få fuld opladning, skal du overveje det som et andet tegn på, at batteriet skal udskiftes. Når et batteri ældes, tager det længere tid at oplade og aflades hurtigere end normalt.

Problem i acceleration
Sidder du alt for ofte fast i våde grunde, eller finder du det umuligt at bevæge sig med din golfvogn op ad bakke? Hvis du finder ud af, at vognen sidder fast og nægter at accelerere til tider, hvor du har mest brug for den, er det et godt tegn på, at en ændring er nødvendig.

Lækager og buler
Selvom dette kan virke som en no-brainer, er der synlige tegn på, at dit batteri giver op. For eksempel skal du passe på flydende elektrolytter, der forværres over tid, og begynde at bøje ud på overfladen af ​​batteriet. Desuden skal lækager og korrosion behandles som klare tegn på udskiftning. Dette er det sidste tegn på, at du skal være opmærksom med øjeblikkelig virkning for at forhindre ulykker.

Foretag det rigtige valg
Når du er sikker på, at dit batteri skal udskiftes, er det tid til at kigge efter et batteri, der øger effektiviteten af ​​en golfvogn. Et lithium-ion-batteri er et perfekt valg, fordi det giver mange fordele.

Let og effektiv
Når du vælger et lithium-ion-batteri frem for et bly syre dejy, du bringer vægten ned med næsten en tredjedel! Et lettere køretøj sikrer, at der er mindre tryk på motoren og bremserne, hvilket øger batteriets levetid.

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

Hurtigere opladning og længere levetid
Et lithium-ion-batteri kan oplade ca. 80% på kun en time. Det betyder, at du ikke længere behøver at vente, når du beslutter at gå ud til et improviseret spil med kort varsel. En fuld opladning tager kun 2.5 til 3 timer sammenlignet med næsten 8 til 10 timer i et blysyrebatteri.

Yderligere kan et lithium-ion-batteri vare op til 5000 cyklusser sammenlignet med 800 eller 1000 i en blybatteripakke. Levetiden for et lithium-ion-batteri som f.eks. 48v 20ah lithium-ion-batteri 36V litium golfbatteri overstiger selve vognens. Selvom de forudgående omkostninger ved lithium-ion måske synes højere, giver det større værdi for pengene i det lange løb.

Del denne post


en English
X