Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?

Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?

Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?
Nogle af fordelene ved en 48v 100ah LiFePO4 batteri brugt i golfvogne kunne være et højt niveau af holdbarhed, pålidelighed og effektivitet. Faktisk er disse hovedårsagerne til, at folk har en tendens til at vælge muligheden for LiFePO4-batterier frem for andre. Der er endda forudsigelser fra eksperter om, at disse batterier vil blive brugt af flere golfvognsejere i den nærmeste fremtid. Om de har det, der skal til for at fortrænge andre populære batterier i branchen, skal vise sig.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Her er det store spørgsmål ved hånden
Det er rigtigt, at LiFePO4-batterier er meget pålidelige, når det kommer til optimal ydeevne. Men der er tidspunkter, hvor folk har klaget over, at de klarer sig under forventningerne. De har med andre ord undladt at udføre de funktioner, der forventes af dem.

Har du 48v 100ah LiFePO4 batteri der ikke fungerer som forventet? Er du klar over, at et sådant batteri kan være dårligt? Sandheden er, at de fleste mennesker kæmper, når det kommer til at vide, om deres batterier skal udskiftes eller ej. Dette indlæg vil afsløre nogle af tegnene, der viser, at dit batteri er dårligt.

Reduceret lagerkapacitet
Dette er det første tegn, som du blandt andet skal passe på. Problemet er, at de fleste normalt undlader at kontrollere, om deres batterier stadig kan holde strøm som forventet eller ej. Hvis du kan læse mellem linjerne, er dette en af ​​de nemmeste måder at finde ud af, hvornår dit batteri ikke længere fungerer. Problemet med reduceret kapacitet er nok et af de mest oplagte, når det kommer til, at dit batteri ikke fungerer som forventet og derfor skal udskiftes.

For eksempel din 48v 100ah LiFePO4 batteri forventes at vare i 72 timer, før opladning er påkrævet. Det endte dog med at vare kun 36 timer. I dette tilfælde er det muligt, at du har brugt et sådant batteri tidligere, og det varede op til 72 timer. Dette problem er normalt svært at opdage, da faldet i lagerkapacitet ikke sker pludseligt. Det vil med andre ord ikke falde fra 72 timer til 36 timer lige pludselig.

Sådan vil det dog ikke være pludseligt. For eksempel kan det reducere fra 72 timer til 68 timer. Det er sådan, det vil blive reduceret gradvist, indtil et sådant batteri ikke længere kan drive din golfvogn som forventet. Nedenfor er nogle faktorer, der kan få dit LiFePO4-batteri til at reducere i strøm.

• Dårlig opladning/afladning
• Opbevaring af et sådant batteri i en varm temperatur
• Batteri af lav kvalitet
• Mangel på ordentlig pleje. Selvfølgelig kræver LiFePO4-batterier minimal vedligeholdelse, men du skal sikre dig, at de ikke falder på jorden for ofte

Uregelmæssig opladning

Dette er et andet problem, som de fleste mennesker oplever uden at vide det. Har du nogensinde set, at dit LiFePO4-batteri pludselig ikke oplades som påstået af producenterne? I et sådant tilfælde vil du se, at i stedet for at oplade i omkring 3 timer, tager det kun 30 minutter at oplade og indikere, at du er fuld. Dette er et tegn på, at det begynder at blive svagt som tiden går. Der er ingen løsning på dette problem, da du kun skal sikre dig, at der er en ordentlig ordning for at sikre, at den udskiftes.

På trods af at uregelmæssig opladning kan være forårsaget af ældning, er det vigtigt at bemærke, at dette problem også kan være forårsaget af tekniske vanskeligheder. Det kan være, at opladeren er defekt, eller noget er gået galt. I sådanne tilfælde anbefales det at hyre en ekspert, som kan tjekke det ud.

Ifølge batterieksperter kan varme temperaturer medføre uregelmæssig afladning i et batteri med tiden. Dette bliver måske ikke indlysende i starten. Men da et sådant batteri oplades igen og igen på et sted, der er varmt, vil dets opladningshastighed blive negativt påvirket.

Nøglepunkter at bemærke
• Hvis du bemærker tegn på, at dit batteri oplades som forventet, skal du hyre en ekspert til at få det tjekket ud
• Temperaturen kan forårsage uregelmæssig opladning i dit LiFePO4-batteri
• Aldring er også en anden faktor, der kan forårsage uregelmæssig opladning

Golfvogn starter, men stopper med det samme
Dette er et andet problem, som har vist sig at påvirke LiFePO4-batterier gennem årene. Har du nogensinde prøvet at starte din golfvogn, så den kan slukke efter et par minutter? Der er ingen grund til at gå i panik over at have noget alvorligt problem, da det kan skyldes, at dit batteri er blevet dårligt. En af grundene til, at dette problem opleves, er, at de fleste golfvognsejere undlader at overvåge ydeevnen af ​​deres batterier.

Derfor ved de ikke, hvornår sådanne batterier begynder at falde med hensyn til ydeevne. Ligesom nævnt ovenfor i tilfælde af reduceret lagerkraft, er dette et mere alvorligt problem. Når din golfvogn starter og stopper med det samme, er det et tegn på, at et sådant batteri skal udskiftes hurtigst muligt.

Golfvognen nægter at få strøm
Har du nogensinde bemærket en situation, hvor din golfvogn ikke får strøm? I så fald vil du se, at lyset og radioen er tændt. Selve golfvognen kan dog ikke drives. Dette er et tegn på, at der er noget galt med dit LiFePo4-batteri. Tre ting anbefales, hvis du befinder dig i en sådan situation:
• Test af batteriet på egen hånd
• Ansættelse af en ekspert til at få det tjekket ud
• At få det udskiftet

Hvis motoren på din golfvogn nægter at starte, mens lys og radio forbliver tændt, er der al mulig grund til at tro, at noget er gået galt. Enhver af ovenstående løsninger vil hjælpe i mange henseender.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Konklusion
Efter at have set ovenstående, er det meget tydeligt, at der er mange måder, hvorpå du kan 48v 100ah LiFePO4 batteri kan give dig tegn, når det er blevet slemt. Hvis du ikke er opmærksom, vil det være meget svært at læse mellem linjerne som forventet.

Del denne post


en English
X