Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?

Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?

Hvordan kan jeg vide, hvornår mit 48v 100ah LiFePO4 batteri til golfvogn er dårligt?
Nogle af fordelene ved en 48v 100ah LiFePO4 batteri brugt i golfvogne kunne være høj holdbarhed, pålidelighed og effektivitet. Faktisk er dette de væsentligste grunde til, at folk har en tendens til at vælge muligheden for LiFePO4-batterier frem for andre. Der er endda forudsigelser fra eksperter om, at disse batterier vil blive brugt af flere golfvognsejere i den nærmeste fremtid. Om de har det, der kræves for at fortrænge andre populære batterier i branchen, skal stadig ses.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Her er det største problem ved hånden
Det er rigtigt, at LiFePO4-batterier er meget pålidelige, når det gælder optimal ydelse. Der er dog tidspunkter, hvor folk har klaget over, at de presterer under forventningerne. Med andre ord har de undladt at udføre de funktioner, der forventes af dem.

Har du 48v 100ah LiFePO4 batteri der ikke fungerer som forventet? Er du klar over, at et sådant batteri kan være dårligt? Sandheden er, at de fleste mennesker kæmper, når det kommer til at vide, om deres batterier skal udskiftes eller ej. Dette indlæg afslører nogle af tegnene på, at dit batteri er dårligt.

Reduceret lagerkapacitet
Dette er det første tegn, du skal passe på blandt andet. Problemet er, at de fleste normalt ikke kontrollerer, om deres batterier stadig kan holde strøm som forventet eller ej. Hvis du kan læse mellem linjerne, er dette en af ​​de nemmeste måder at finde ud af, hvornår dit batteri ikke længere fungerer. Problemet med nedsat kapacitet er sandsynligvis et af de mest åbenlyse, når det kommer til, at dit batteri ikke fungerer som forventet således på grund af udskiftning.

For eksempel din 48v 100ah LiFePO4 batteri forventes at vare i 72 timer, før opladning er påkrævet. Det endte dog kun med 36 timer. I dette tilfælde er det muligt, at du har brugt et sådant batteri tidligere, og det varede i op til 72 timer. Dette problem er normalt svært at opdage, da faldet i lagerkapacitet ikke sker pludseligt. Med andre ord reduceres det ikke pludselig fra 72 timer til 36 timer.

Imidlertid vil sådan ikke være pludselig. For eksempel kan det reduceres fra 72 timer til 68 timer. Sådan reduceres det gradvist, indtil et sådant batteri ikke længere kan drive din golfvogn som forventet. Nedenfor er nogle faktorer, der kan få dit LiFePO4-batteri til at reducere strømmen.

• Dårlig opladning / afladning
• Opbevaring af et sådant batteri ved en varm temperatur
• Lavt batteri
• Mangel på ordentlig pleje. LiFePO4-batterier kræver selvfølgelig minimal vedligeholdelse, men du skal sikre dig, at de ikke falder for ofte på jorden

Uregelmæssig opladning

Dette er et andet problem, som de fleste mennesker oplever uden at vide. Har du nogensinde observeret, at dit LiFePO4-batteri ikke oplades som producenter hævder pludselig? I et sådant tilfælde vil du se, at det i stedet for at oplade i ca. 3 timer kun tager 30 minutter at oplade og angive, at det er fyldt. Dette er et tegn på, at det begynder at blive svagt, når tiden går. Der er ingen løsning på dette problem, da du kun behøver at sikre, at der er ordnet ordning for at sikre, at det udskiftes.

På trods af at uregelmæssig opladning kan skyldes aldring, er det vigtigt at bemærke, at dette problem også kan skyldes tekniske vanskeligheder. Det kan være, at opladeren er defekt, eller at der er gået noget galt. I så fald anbefales det at leje en eksperts tjenester, der kan tjekke det ud.

Ifølge batterieksperter kan varm temperatur medføre uregelmæssig afladning i et batteri med tiden. Dette bliver måske ikke indlysende oprindeligt. Da et sådant batteri oplades igen og igen et sted, der er varmt, vil dets opladningshastighed blive påvirket negativt.

Nøglepunkter at bemærke
• Hvis du bemærker tegn på, at dit batteri oplades som forventet, skal du hyre en ekspert for at få det tjekket ud
• Temperatur kan forårsage uregelmæssig opladning i dit LiFePO4-batteri
• Aldring er også en anden faktor, der kan forårsage uregelmæssig opladning

Golfvogn starter, men stopper med det samme
Dette er et andet problem, som man har opdaget, at det altid påvirker LiFePO4-batterier gennem årene. Har du nogensinde forsøgt at starte din golfvogn kun for at den går ud efter få minutter? Der er ingen grund til at gå i panik om at have et alvorligt problem, da det kan skyldes, at dit batteri er gået dårligt. En af grundene til, at dette problem opleves, er at de fleste golfvognsejere ikke overvåger deres batteriers ydeevne.

Derfor ved de ikke, hvornår sådanne batterier begynder at falde med hensyn til ydeevne. Ligesom nævnt ovenfor i tilfælde af reduceret lagerkraft er dette et mere alvorligt problem. Når din golfvogn starter og stopper med det samme, er det et tegn på, at et sådant batteri skal udskiftes hurtigst muligt.

Golfvogn nægter at blive magt
Har du nogensinde bemærket en situation, hvor din golfvogn ikke får strøm? I et sådant tilfælde vil du se, at lysene og radioen er tændt. Dog kan selve golfvognen ikke køre. Dette er et tegn på, at der er noget galt med dit LiFePo4-batteri. Tre ting anbefales, hvis du befinder dig i en sådan situation:
• Test af batteriet på egen hånd
• Ansættelse af en ekspert for at få den tjekket ud
• Efter udskiftning

Hvis motoren i din golfvogn nægter at starte, mens lys og radio forbliver tændt, er der al grund til at tro, at noget er gået galt. Enhver af ovenstående løsninger hjælper i mange henseender.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Konklusion
Efter at have set ovenstående er det meget indlysende, at der er mange måder, din 48v 100ah LiFePO4 batteri kan give dig tegn, når det er blevet dårligt. Hvis du ikke er opmærksom, vil det være meget vanskeligt at læse mellem linjerne som forventet.

Del denne post


en English
X