Min 48v Lifepo100 Golf Cart batteripakke eksploderet - hvad kunne der være årsagerne til?

Min 48v Lifepo100 Golf Cart batteripakke eksploderet - hvad kunne der være årsagerne til?

Min 48v Lifepo100 Golf Cart batteripakke eksploderet - hvad kunne der være årsagerne til?
Batterier eksploderer af forskellige årsager. Hvis din 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri Eksploderet var for nylig eksploderet, det er relevant, du udforsker alle mulige årsager, før du skynder dig at konkludere om den mulige årsag til eksplosionen. Måske er det det, der har bragt dig til denne platform. Hvis jeg har ret, bliver du ikke skuffet efter at have læst dette indlæg. Her er nogle af de potentielle årsager til en batterieksplosion. Disse årsager er ikke udtømmende, men vil sikkert skære på tværs af et par reelle faktorer, der kan være ansvarlige for denne trussel.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Beskylder det for lithium
Der er en betydelig misforståelse vedrørende brandeksplosioner, der er forårsaget af batterier. Nogle personer er hurtige til at bebrejde sådanne eksplosioner på lithium-ion-batterier. De spreder misinformation ved at fortælle andre, at alle lithium-ion-batterier er usikre til brug. Dette er usant af enhver standard.
Hvis det var litiumbatterier, der var involveret i eksplosioner, bør du undersøge årsagen til eksplosionen. I nogle tilfælde vil du bemærke, at lithiumionbatteriet ikke havde noget at gøre med hændelsen. Der er mange scenarier, der kan spille her. Mit punkt er, at du prøver at finde ud af, hvad der præcist skete, før du bekræfter årsagen til eksplosionen.

Undlad at udelukke et defekt batteri
Bare fordi det er en 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri betyder ikke, at det ikke kan være defekt på et tidspunkt. Defekte batterier er så virkelige, som du kan antage. Et lithium-ion-batteri kan være defekt af flere grunde. Men uanset årsagen skal du forstå, at sådanne batterier kan skabe problemer for brugerne.
Så før du kaster skylden på nogen eller noget, skal du kontrollere, om batteriet var defekt. Vent faktisk ikke, indtil batteriet eksploderer, før du begynder at undersøge det. En rutinekontrol er alt hvad du behøver for at bekræfte dette. Kontroller, om batteriet udviser særlige karakteristika.

Varme er dårlig for batterier
Varme er ikke god for enhver batteritype. For at sætte det i en sammenhæng kan et 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri være meget risikabelt, når du bruger det i et miljø, hvor der er for høj varme. For mange batterityper vil det kun medføre udtømning af elektrolytten og andre ubehagelige egenskaber. Men for lithium-ion-batterier skaber du en meget risikabel situation.
Nogle af de eksploderede batterier er nøje knyttet til denne funktion. Det har ødelagt så mange batterier. Lad det ikke ødelægge din, før du lærer en lektion. Et funktionelt batteristyringssystem kan være til stor hjælp her.

Sikkerhedsmekanisme gået dårligt?
Dette er også en anden mulig årsag til, at et batteri eksploderer, især når det er af lithiumionmodellen. Lithium-ion-batterier som 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri er unikt designet på grund af ting som dette. De har en sikkerhedsmekanisme, der hjælper med at sætte dette i skak og sikre, at batteriet aldrig får noget, der kan resultere i eksplosion.
Derfor, hvis denne mekanisme går dårligt, kunne du allerede have forestillet dig, hvad der ville følge. Brug af et lithiumionbatteri, der har en defekt sikkerhedsmekanisme, er som at arbejde med en tikkende tidsbombe. Det er kun et spørgsmål om tid, før det går ud.
Så det bedste er at kontrollere ofte for at sikre, at denne sikkerhedsmekanisme altid er i god form. Du behøver ikke selv at beregne dette. Der er fagfolk, der kan hjælpe. På den måde kan du vide, hvornår du skal slippe af med dit batteri.

Kortslutning kan også være ansvarlig
Eksplosioner sker hurtigt, når der er et brændbart stof i nærheden. Og noget så lille som en gnist kunne få eksplosionen i gang. Så hvor sikker er du på, at dit batteri muligvis ikke er modtagelig for kortslutning af omgivende metalgenstande? Hvis du holder din 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri et bestemt sted og noget kortslutter terminalerne, kan du være i problemer.
Nogle mennesker har en tendens til at overse denne funktion. Men det burde ikke være. Dette er lige så vigtigt som andre sikkerhedsforanstaltninger. Sørg altid for, at du ikke har metalgenstande tæt på dine batterier, hvor du opbevarer dem. Når du er 100% sikker på, at dit batteri ikke er tæt på nogen af ​​sådanne genstande, hvor de opbevares, ville du have reduceret enhver mulig chance for en brandeksplosion med en betydelig procentdel. Du kan tape terminalerne for at undgå enhver chance for, at dette sker.

En svigtende celle kan forårsage kaoset
Bortset fra alle de grunde, vi har nævnt, er der andre faktorer, der kan få dit batteri til at eksplodere. En af disse er en svigtende celle i batteriet. Selv når du kun har en enkelt svigtende celle i batteriet, rådes du til at stoppe med at bruge dette batteri og kassere det korrekt. Hvordan kan du identificere en svigtende celle? Få aflæsningerne med et hygrometer.
Hvis du fortsætter med at bruge et batteri med en enkelt svigtende celle, kan det muligvis udvides til andre celler. Til sidst bliver alle celler termisk ustabile. På det tidspunkt kan alt ske. Så det er bedst, at du forhindrer dette i at fjerne hele batteripakken og få en udskiftning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Lithium-batterier er miljøvenlige
Det er ikke en dødsdom at bruge lithiumionbatterier. Det 48v 100ah Lifepo4 golfvognbatteri især er et miljøvenligt batteri. Du kan bruge den så længe som muligt uden at opleve nogen fare. Her er det tydeligt angivet, at batterier eksploderer af en grund. De eksploderer ikke bare, fordi de er fremstillet af visse producenter. Vi har talt om, hvor mange der ignorerer kortslutning og fortsætter med at betale den grimme pris. Stop med at lægge nøgler og metalgenstande med dine små batterier i lommerne. Endelig gør alt hvad du kan for at undgå at opbevare dine batterier et sted, hvor temperaturen er ekstremt høj.

Del denne post


en English
X