Hvordan skift til en brugerdefineret lithium-ion-golfvogn batteripakke kan hjælpe med at øge ydeevnen

Hvordan skift til en brugerdefineret lithium-ion-golfvogn batteripakke kan hjælpe med at øge ydeevnen

Hvordan skift til en brugerdefineret lithium-ion-golfvogn batteripakke kan hjælpe med at øge ydeevnen

Golfvogne er meget funktionelle. Disse små motoriserede køretøjer har gjort golfspillere og deres udstyr på tværs af udbredte golfbaner ekstremt praktisk. Indtil videre er de fleste golfvogne udstyret med blybatterier. Imidlertid skifter moderne design nu blysyrevarianterne med lithium-ion-batterier.

Bundlinjen. Lithium-ion golfvognbatterier har stor indflydelse på ydeevnen. Sådan gør du.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Højere bæreevne
Hvis du er en ivrig golfspiller, har du helt sikkert været i en situation, hvor det føltes som golfvognen trak langs greenerne, især når du tackler en hældning. Hvis du kun kunne få det til at gå hurtigere!

De gode gamle blysyrebatterier kan være dem, der skylder.

Sammenlignet reducerer lithium-ion-batterier deres størrelse med halvdelen. Ikke bare det, de er kun en tredjedel af vægten af ​​blysyrebatterier. Begge disse faktorer udvider golfkurvens samlede bæreevne. Det fungerer til plads for cirka to voksne i gennemsnit eller deres tilsvarende vægt, hvis vi overvejer udstyr.

Således øger lithium-ion-batterier golfvognens bæreevne uden at gå på kompromis med hastighed eller ydeevne.

Den største fordel ved et lithium-ion-batteri er evnen til at navigere i ethvert terræn eller levere den samme effekt uanset opladningsniveauet.

Hurtig opladning
Opladnings- / afladningshastigheden for lithium-ion-batterier er endnu en faktor, der giver dem en fordel i forhold til deres kolleger.

Hver golfvogn i en flåde er en investering. Og en høj grad af utilgængelighed, enten fordi det tager for lang tid at genoplade, eller de sidder fast i vedligeholdelse, påvirker rentabiliteten.

Bly syre golfvogn batterier tager i gennemsnit 8 timer at oplade til fuld kapacitet. Tværtimod kan lithium-ion-batterier oplades til 80% af deres kapacitet på cirka en time og 100% på 2.5 til 3 timer. Det er næsten halvdelen af ​​den tid, der kræves af blysyre-kolleger. Forskellen betyder, at en golfbane kan operere med en mindre flåde, da tilgængeligheden af ​​de eksisterende køretøjer automatisk øges.

En hurtig opladningscyklus betyder også, at de fleste golfvogne er i stand til at komme tilbage på banen efter en hurtig opstart. En anden almindelig bekymring ved opladning af batterier til mindre end 100% kapacitet er, at de kan blive beskadiget. Dette er ikke tilfældet med lithium-ion-batterier.

Lav vedligeholdelse
Hvis du ønsker at trimme et par udgifter, kan det at hjælpe med at reducere omkostningerne til vedligeholdelse at bytte et blysyrebatteri til en lithium-ion. ''

For at golfbiler skal være i den bedste driftsmæssige tilstand, skal deres forskellige komponenter og batterier vedligeholdes regelmæssigt. I betragtning af at lithium-ion golfvognbatterier er gode på alle typer terræn og er lettere, reducerer det slid. Det giver dig mulighed for at fjerne det nødvendige arbejde til regelmæssig vedligeholdelse og køb af vedligeholdelsesprodukter og værktøjer.

 

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Lithium-ion golfvognbatterier forhindrer også køretøjet i at slibe de græsagtige overflader.

I det store og hele er lithium-ion golfbatterier sikre; de har ikke syrer, der ved et uheld kan spildes eller lækker.

Del denne post


en English
X