6 faktorer at overveje, før du vælger en brugerdefineret gaffeltruckbatteripakke fra den kinesiske producent

6 faktorer at overveje, før du vælger en brugerdefineret gaffeltruckbatteripakke fra den kinesiske producent

6 faktorer at overveje, før du vælger en brugerdefineret gaffeltruckbatteripakke fra den kinesiske producent

Hvis gaffeltrucks er en uundværlig del af produktionsprocessen på dit anlæg, er det nøglen at vælge det rigtige batteri.

Når alt kommer til alt er et batteri en langsigtet investering. Det har en direkte indvirkning på effektiviteten af ​​fremstillingsprocesser, sparer tid og penge.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Denne korte vejledning giver dig en lav-ned på de 8 faktorer, som du skal tænke over i dit køb af gaffeltruckbatteri.

Størrelse. Hver gaffeltruckmodel har et bestemt batteri. Derfor er det første punkt at overveje, hvilken størrelse gaffeltruckbatteri er kompatibelt med dit el-køretøj. Se målene på batterirummet, når du prøver at bestemme batteriet i den rigtige størrelse.

Vægt. Gaffeltrucks har en modvægt i den bageste del for at afbalancere belastningerne løftet foran. En god del gaffeltrucks bruger batteriets vægt som modvægt. Start derfor med at gennemgå gaffeltruckens modvægtskrav. Hvis du vælger et lavt batteri, kan køretøjet blive ustabilt.

Batteriteknologi. Bly-syre og lithium-ion er blandt de mest anvendte kemikalier til gaffeltrucks.

Af de to er blybatterier blevet brugt i vid udstrækning til at drive kommercielle gaffeltrucks. Bly-syremodeller er lavet af en svovlsyre- og vandblandingselektrolyt. Denne basisvæske interagerer med dens blyplader for at generere energi. Mens blybatterier gør et ret rimeligt stykke arbejde med at holde dine gaffeltrucks i gang, de kræver mere vedligeholdelse. Dette inkluderer regelmæssigt at fylde batteriet op med vand.

Lithium-ion kemier er relativt nye, med deres første modeller brugt i begyndelsen af ​​1990'erne. Faktisk inkluderer de fleste batterier monteret i gaffeltrucks, der anvendes i materialehåndteringsindustrien, kemi med lithiumionfosfat. De er energitætte og designet i kompakte og lette profiler.

De har en længere levetid, arbejder i et rimeligt antal timer på en enkelt opladning og tager maksimalt 2-3 timer at genoplade. Dette er en fantastisk funktion, hvis dit anlæg arbejder døgnet rundt på rotationsskift. Desuden har lithium-ion gaffeltruckbatterier ikke en aftagelig top (som bly-syrer) og behøver ikke at blive genopfyldt.

Krav til spænding og effekt. Den forkerte spænding kan beskadige dit køretøj uden reparation. 36- og 48-volt batterier bruges ofte til at drive gaffeltrucks. Kontroller spændingen, som din gaffeltruck kan klare, inden du vælger et batteri.

Ampere-timen (AH) dikterer batteriets kapacitet. En højere klassificering af amperetimer betyder bedre batterikapacitet. Køb en gaffeltruck med den højeste amperetimer for at maksimere driftseffektiviteten og forlænge køretiden.

Opladerspecifikationer. Det er sandsynligt, at du bruger dit nye gaffeltruckbatteri med dit eksisterende opladningssystem. Ikke alle opladere er oprettet ens, selvom de er oprettet til den samme spænding. En god lithium-ion-batterileverandør som JB Battery vil guide dig i emner som batterilader-kompatibilitet. For at tilføje skal du skifte til en lithium-ion gaffeltruck batteri fra blysyre kræver, at du skifter batteri.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

I sidste ende skal du muligvis gennemgå det samlede antal batterier, du har brug for for at holde din gaffeltruckflåde i gang, efter at du har taget batteriet i brug. Du kan også vælge istandsatte eller tilpassede lithium-ion- og blybatterier.

Så uanset om du har en enkelt gaffeltruck eller betjener en flåde, skal du huske disse 8 pointer for at sikre, at du vælger det bedste på markedet.

Del denne post


en English
X