Hvad er de almindelige anvendelser af specialfremstillede litiumionbatteripakker

Hvad er de almindelige anvendelser af specialfremstillede litiumionbatteripakker

Hvad er de almindelige anvendelser af specialfremstillede litiumionbatteripakker
Lithium-ion er blevet buzz-ordet i kraftindustrien i dag.

Forskere begyndte først at udforske brugen af ​​lithium-ion-kemikalier i 1970'erne, men det var først i 1991, at det første kommercielle lithium-ion-batteri blev introduceret.

Sony Corporation tager æren for at have gjort det.

Siden producenter af lithium-ion-batterier har gjort betydelige fremskridt med at indføre nye kemikalier, hvilket øger energitætheden og krymper batteristørrelser. Ikke kun dette, i betragtning af deres alsidighed, anvendes lithium-ion-batterier i en bred vifte af industrier og applikationer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Her diskuterer vi nogle af de almindelige anvendelser af lithium-ion-batterier.
Strukturen af ​​et lithiumionbatteri
En lithium-ion-batteripakke er normalt en sammensætning med flere celler, der består af flere batterier forbundet sammen.

Hver celle har fire hovedkomponenter: den første er en katode eller positiv elektrode, der forsyner lithiumionerne. Den anden er anoden eller den negative elektrode. Generelt lavet af grafit lagrer anoden lithiumionerne og styrer strømmen af ​​strøm gennem et eksternt kredsløb.

Den tredje er den flydende elektrolyt, der understøtter transporten af ​​lithiumioner mellem katoden og anoden. Endelig har lithiumionbatteriet også en separator, der holder katoden og anoden adskilt.

Der er forskellige varianter af et lithiumionbatteri med lithiumcobalt, lithiummanganoxid, lithiumjernphosphat, lithiumnikkel mangancobaltoxid, lithiumnikkelcobalt aluminiumoxid og lithiumtitanat, der er de mest populære kemikalier.

Lithium-ion-batterier har fået anerkendelse af flere grunde: en højere energitæthed, lavere selvafladningshastighed, lav til minimal vedligeholdelse og kompakte størrelser og lette konstruktioner.

Anvendelser af et lithium-ion-batteri

På grund af deres mange fordele er lithium-ion-batterier blevet brugt meget i forskellige brancher.

Dem, som de fleste af os er fortrolige med, er brugen af ​​genopladelige lithium-ion-batterier som strømkilder i mobile enheder. Disse inkluderer vores smartphones, tablets og laptops.

Genopladelige lithium-ion-batterier finder også anvendelse som nødstrømsikkerhedskopieringsmuligheder. Strømafbrydelser midt i en operation kan have alvorlige konsekvenser. For eksempel kræver medicinsk udstyr en jævn strømforsyning. Strømtab kan føre til enhedsfejl eller datatab på grund af forkert nedlukning. Som en sikkerhedskopiering hjælper lithium-ion-batterier med at holde maskinen i funktion eller i det mindste levere strøm nok til en ordentlig nedlukning.

Som en bærbar energikilde kan genopladelige lithiumionbatterier også bruges til at drive fritidsbiler og golfvogne. Tilbyder en anstændig levetid og en god mængde energi på hver opladningscyklus, kan du være sikker på pålidelig strøm, uanset om du overvejer en ferie i naturen eller et golfspil med venner.

lithium-ion golfbil batterikonvertering

lithium-ion golfbil batterikonvertering

Også på mange marine køretøjer - lystbåde, bugserbåde og speedbåde udskifter lithium-ion-batterier blybatterier og benzin. Batteriets lette vægtprofil kan være en stor fordel, når man er ude på vandet. Ud over de ovennævnte anvendelser er der en stigende anvendelse af li-ion-batterier til solenergilagring.

JB Battery, det førende Kina brugerdefineret lithium-ion batteriproducent leverer langvarige batterier, der er velegnede til forskellige anvendelser.

Del denne post


en English
X