Fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier, og hvorfor de er et godt valg

Fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier, og hvorfor de er et godt valg

Fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier, og hvorfor de er et godt valg

Lithium-batteriteknologien er forbedret over tid, og i dag er der mange stabile produkter på markedet. Disse batterier er meget populære i dag og findes i iPods, telefoner, PDA'er og bærbare computere. Disse lithium-ion-batterier er meget populære i dag, fordi de er ret energiske og genopladelige.

At finde det bedste Kinesisk producent af lithiumbatteri er meget vigtigt, fordi batterisvigt kan være katastrofalt. Der har været tilfælde af, at batterier brister i flammer. Selvom dette er ret sjældent, kan det være en god ting at finde den ideelle producent. Fejlfrekvensen kan stige i overensstemmelse med, hvordan batteriet blev fremstillet i første omgang.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Lithium-ion-batterieres fordele og ulemper er mange, og de kan hjælpe med at identificere, om de overhovedet har brug for batteriet.
• En af de største ting, der gør disse batterier så populære, er at de har en tendens til at være lettere end andre muligheder med samme størrelse. Dette skyldes, at batterierne er fremstillet af let kulstof og lithium. Lithium er et meget reaktivt element. Dette er grunden til, at energi let kan lagres i atombindingerne. Dette er grunden til, at lithium-ion-batterier har en høj energitæthed.

• Typisk kan lithium-ion-batterier lagre 150 watt-time / kg. Nikkelmetalhydrid-batteripakker kan gemme 100 wattimer / kg, selvom 60-70 watt-time er lidt mere almindelig. Til blybatterier, man har brug for omkring 6 kilogram for at gemme den slags energi, som et kilo lithium-ion natter kan. Ovenstående oplysninger viser, hvor overlegen litiumionbatteriet virkelig er.

• Disse batterier er i stand til at holde opladning. Batteripakkerne mister 5 procent af opladningen sammenlignet med 20 procent tab hver måned for NiMH-batterier.

• Batterierne har ingen hukommelseseffekt. Dette betyder, at de ikke behøver at være fuldt afladet, før de kan genoplades, som med de fleste tilgængelige batterier.

• Den anden store fordel er disse batteriers evne til at håndtere hundreder af afladnings- / opladningscyklusser.

Med dette sagt betyder det ikke, at batterierne er uden fejl. Der er også flere ulemper forbundet med det samme.
• En af de største er, at nedbrydning begynder næsten umiddelbart efter, at de er taget fra fabrikken. I de fleste tilfælde kan batterierne vare 2 til 3 år fra det tidspunkt, de er fremstillet, uanset om de er i brug eller ej.

• De har også en tendens til at være meget følsomme over for høje temperaturer. Når de udsættes for varme, har lithium-ion batteripakker tendens til at nedbrydes hurtigere end under normale omstændigheder.

• Hvis batteriet aflades helt, kan det ødelægge det.

• Det er også vigtigt, at batteriet har en computer ombord. Dette hjælper med dets styring, og dette kan gøre det endnu dyrere afhængigt af den anvendelse, det er beregnet til.

• Det har været kendt, at disse batterier brænder i flammer, når de svigter, selvom chancen er ret lille.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 19

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 19

JB-batteri er en af ​​de førende kinesiske lithium-batteriproducenter. Der er så mange muligheder, når det kommer til lithium-ion-batterier fra denne producent. Der er 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 48v 100ah, 24v 100 og 12v 105 ah lithium-ion batteri muligheder. Dette gør det let for en at vælge den mest passende mulighed at vælge baseret på strømbehovet.

Del denne post


en English
X