Liv og død for 24v 100ah lithium-ion-batteripakker og andre li-ion-batterier

Liv og død for 24v 100ah lithium-ion-batteripakker og andre li-ion-batterier

Liv og død for 24v 100ah lithium-ion-batteripakker og andre li-ion-batterier
At få det ideelle lithiumionbatteri er vigtigt, især hvis man vil opleve det bedste fra forskellige enheder og gadgets. Der er forskellige områder, hvor 24v lithium-ion dyb cyklusbatteri kan bruges. At forstå bestemte applikationer kan være en god ting at bestemme, hvad der er behov for. Man kan være på udkig efter at udskifte, og at finde en kompatibel mulighed kan være en hektisk, men ikke umulig mission, når det er bedst Kinesisk producent af lithiumbatteri er valgt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Der er måder at forlænge levetiden på et ionbatteri og grundene til, at det kan eksplodere. Der har været forskellige tilfælde, hvor lithium-ion-batterier angiveligt har været i brand eller eksploderede. Normalt er disse batteripakker lidt dyre. Hvis de skal vare længe, ​​er der flere ting at huske.

1. Lithium-ion kemi foretrækker normalt delvis udledning i modsætning til dyb udledning. Dette betyder, at man skal undgå at få batteriet tømt til nul. Normalt har kemikalierne ingen hukommelse, så delvis udledning forårsager ingen skade på pakken. Men når spændingen falder til under et specificeret niveau, kan den blive ødelagt. At forstå dette hjælper med at træffe de rigtige beslutninger for at forlænge og beskytte batteriets levetid.

2. Disse batterier bliver ældre. Disse batterier har normalt en livscyklus på omkring tre år. Dette er selv når de ikke bruges. Dette betyder, at batteriet skal bruges. Der bør ikke antages, at hvis batteripakken ikke bruges, holder den længere. Dette er ikke tilfældet. Når du får en ny pakke, er det meget vigtigt at sikre, at den virkelig er ny. Hvis batteriet har været til salg i lang tid, betyder det, at levetiden allerede er ved at blive afladet. det hjælper med at kontrollere produktionsdatoer.

3. Undgå varmen: så meget som muligt, udsæt ikke de forskellige lithium-ion-batteripakker. Uanset spænding ender det med at nedbryde batterier.

eksplosioner
Normalt, når lithium-ion-batteriet bliver for varmt og antænder elektrolytter, tager det brand. Disse brande kan være ret alvorlige. I de fleste tilfælde, når en sådan brand opstår, skyldes det intern kortslutning i selve batteriet. Lithium-ion-celler har et separatorark, der er beregnet til at holde de negative og positive elektroder væk fra hinanden. Hvis arket bliver punkteret med en chance, kommer elektroderne i kontakt; dette får batteriet til at varme op ret hurtigt.

Når separatoren fejler, sker der en kort tid inde i lithium-ion-batteriet. På grund af hvor energiske batterierne er, bliver tingene meget varme. Varmen gør batteriets bøjede organiske opløsningsmiddel brugt til at fungere som elektrolyt. Denne varme eller gnister, der kan være i nærheden af ​​batteriet, kan få det til at lyse op. Hvis dette sker i cellen, kaskades ildvarmen til andre celler, og pakken flammer op.

Brande er ret sjældne, men der er stadig et par rapporter om det samme. Dette gør det meget vigtigt at vælge den rigtige producent af lithium-ion-fosfatbatteri, hvis du finder det rigtige valg.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 18

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 18

JB batteri er en af ​​de bedste producenter af 72v 100ah lifepo4 batteripakke 12v 105 ah lithium-ion batteri, 48v batteri og 24v 100ah litiumionbatteri. Batterierne kan tjene forskellige formål, når de er kompatible med det specifikke system, der er på plads.

Del denne post


en English
X