72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre Li-ion-batterier sammenlignet med blybatterier

72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre Li-ion-batterier sammenlignet med blybatterier

72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre Li-ion batterier sammenlignet med bly-syre batterier

Lithium-ion-batterier har en stor fordel i forhold til bly-syre-batterimulighederne. Dette skyldes, at de ikke lider under cykling. Dette er i tilfælde, hvor batterier ikke er fuldt opladet inden afladning. Dette er et problem med bly-syrebatteriet og kan føre til nedbrydning af pladen, hvis det sker gentagne gange. Lithium-jernfosfatbatterier kræver ikke fuld opladning regelmæssigt. Det er faktisk lidt muligt at forbedre batteriets levetid, når en delvis opladning påvirkes i stedet for fuld opladning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Ved design af solcelleanlæg er effektivitet en af ​​de vigtigste ting, der skal overvejes. Rundrejseeffektivitet af blysyrebatterier er i gennemsnit omkring 80%. Der er nogle kemikalier, der kan være langt værre. Til sammenligning er lithiumjernfosfatbatterier opad omkring 95% -98%. Dette er en stor forbedring for systemer, især når der er begrænset solenergi, som vintermånederne. Dette medfører store besparelser.

Bly-syrebatterier har en ineffektiv absorptionsladningstilstand. Dette fører til en effektivitet på op til 50% og undertiden mindre. Lithium-batterier har ikke absorptionsopladning. Opladningstiden kan være to timer. Det skal også bemærkes, at lithium-ion-fosfatbatterier kan fuldføre afladning uden nogen væsentlige dårlige effekter. Det eneste er at sikre, at individuelle celler ikke overudledes. BMS eller det integrerede batteristyringssystem fører tilsyn med dette.

Pålideligheden og sikkerheden af ​​lithium-ion-batterier er en meget stor bekymring. Dette er grunden til, at en BMS skal integreres i batteriet. Dette system er ansvarlig for overvågning, evaluering, afbalancering og beskyttelse af celler, så de ikke fungerer væk fra det område, der anses for sikkert. Dette er en væsentlig komponent for så vidt angår sikkerhed. Det beskytter og overvåger cellerne i batteriet, så de ikke overstrømmer, over / under spænding, over / under temperatur osv. A 72v 100ah lifepo4 batteri kan blive beskadiget permanent, hvis cellespænding skulle falde under 2.5 v. BMS hjælper med at overvåge alle celler for at forhindre celleskader i tilfælde af over- eller underspænding.

BMS balancerer også batteripakken, når den oplades. Dette sikrer, at alle celler er fuldt opladede, og at der ikke opstår overopladning. Batteriernes celler balancerer ikke automatisk, når opladningscyklussen slutter. Der kan være små variationer i cellerne, hvilket betyder, at cellerne ikke kan være 100% identiske. Derfor, hvis de cykles, kan nogle celler blive fuldstændigt afladet eller opladet før andre. Uden korrekt afbalancering kan denne afvigelse fortsætte med at stige.

I modsætning hertil fortsætter strømmen med blybatterier, selv efter fuld opladning er opnået. Dette medfører elektrolyse inden for det pågældende batteri. Dette betyder, at vandet deler sig i ilt og brint. Dette gør det muligt for andre celler at være fuldt opladet og naturligt balancere. Med lithiumceller er fuldt ladede celler meget resistente, og der strømmer kun lidt strøm, hvilket betyder, at ikke alle celler oplades ensartet. Dette er grunden til, at BMS er så vigtigt i li-ion-batterier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

JB-batteri forstår, hvordan li-ion-batterier fungerer, og har know-how og teknisk viden til at skabe sikre og effektive batterier. Denne kinesiske lithium-batteriproduktion tilbyder det bedste 48v lithium-ion-batteri 100ah pris. Der er adgang til mange andre lithium-ion-batteripakker.

Del denne post


en English
X