Begrænsninger af brugerdefineret 72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre li-ion batteri muligheder

Begrænsninger af brugerdefineret 72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre li-ion batteri muligheder

Begrænsninger af brugerdefineret 72v 100ah lifepo4 batteripakke og andre li-ion batteri muligheder
Mange li-ion-batterityper er tilgængelige på markedet, inklusive a 72v 100ah lifepo4 batteripakke. Dette er en stor fordel, fordi forskellige applikationer med den rigtige teknologi kan tændes efter behov. Nogle batterier har en høj densitet med hensyn til strøm. Dette gør dem til et godt valg til elektronisk udstyr. Andre har et meget højere strømniveau, hvilket gør dem til et godt valg til elværktøj og elbiler.

På trods af de mange fordele, der er forbundet med lithiumjernfosfatbatterierne, er der stadig nogle begrænsninger, der burde forstås. Selvom der findes sådanne ulemper, betyder det ikke, at de ikke kan mildnes eller overvindes for at frembringe en god præstation. Ved at forstå ulemperne er det let at omgå tingene og ændre designet for at mindske manglerne.

Begrænsninger

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Beskyttelse
Sammenlignet med andre teknologier er lithium-ion-batterier robuste. Dette betyder, at de skal beskyttes mod overopladning eller for afladning. Det er også vigtigt at have strøm opretholdt inden for bestemte grænser. På grund af dette kræver de et beskyttelseskredsløb inkluderet for at sikre, at de forbliver inden for de sikreste driftsgrænser.

Med den moderne teknologi til integreret kredsløb kan beskyttelsen udføres ret let inden i batteriet, når ledelseskredsløbet er inkluderet. Li-ion-batterierne kan bruges uden særlig viden. De kan lade sig oplade, og når de er fulde, reduceres forsyningen.

Aging
Dette er en anden ting, der producenter af lithiumjernfosfatbatterier er godt klar over; disse batterier påvirkes af ældning. Dette er kalender eller tidsafhængigt. Der er også nogle faktorer som mange gennemgåede afladningscyklusser, der påvirker, hvor længe batteriet holder. I de fleste tilfælde kan batterier tåle omkring 500-1000 afladningscyklusser, før de mister uarbejdsdygtighed. Med teknologien på plads har denne figur været stigende. Det er rigtigt, at batterierne muligvis skal udskiftes. Der kan være et problem, hvis et sådant batteri blev implanteret i udstyret.

En ting at bemærke er, at lithium-ion-batterier bliver ældre, uanset om de bruges eller ej. Der er også en tidsrelateret grænse, og dette fører til nedsat kapacitet. Når det opbevares mens det er delvist opladet og opbevares i et køligt opbevaringsområde, kan dette øge levetiden betydeligt.

Transport
Dette er også en stor ulempe. De fleste flyselskaber begrænser, at lithium-ion-batterierne skal transporteres på et bestemt tidspunkt. Derfor foregår transport hovedsageligt på skibe. I mange tilfælde skal lithium-ion-batterier under flyrejser være inden for håndbagagen. Dette kan nogle gange ændre sig i henhold til sikkerhedspositionen. Antallet af tilladte batterier på et bestemt tidspunkt er ofte begrænset.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Når lithium-ion-batterier skal bæres separat, skal de beskyttes mod kortslutning ved hjælp af beskyttelsesdæksler. JB-batteri forstår begrænsningerne forbundet med lithium-ion-batterier, og det er grunden til, at de nyeste fremskridt og teknologier anvendes til fremstilling af batterierne. Med over et årti på markedet, 72v 100ah batteripakker, 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn, 24v 100ah lithium-ion-batteri og 12v 105 ah lithium-ion-batteri og andre varianter kan nemt købes fra producenten.

Del denne post


en English
X