Årsager til, at kinesiske 48v lithium-jernfosfat-batteriproducenter er blevet populære i dag

Årsager til, at kinesiske 48v lithium-jernfosfat-batteriproducenter er blevet populære i dag

Årsager til, at kinesiske 48v lithium-jernfosfat-batteriproducenter er blevet populære i dag

Li-ion-batterier er en populær type genopladelige batterier, der er ret populære over hele verden. Der er mange fordele forbundet med dem, og det er af denne grund, at producenter af batterier er blevet meget efterspurgte og populære. JB batteri er en sådan producent og har været en nøgleaktør på markedet i et årti nu. At forstå, hvorfor batterierne er så ideelle til projekter, hjælper med at forstå, hvorfor producenterne af det samme er så populære i dag.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

I afladningsprocessen rejser lithium-ion-batterierne normalt fra katoden til anoden og omvendt. Derfor garanterer valg af den rigtige, at den rigtige styrke opnås, og projekter muliggøres.

Hvordan de arbejder
Li-ion-batterier bruger forskellige typer katoder. Katoder fremstilles ofte ved hjælp af lithiummolekyler. Anoder er ofte kulstoffremstillede. Ligesom andre batterityper er det kemiske reaktioner, der sker mellem elektrolyt, anode og katode, der genererer en elektrisk strøm. Bortset fra dette påvirker den måde, den bruges på, på batteriernes sikkerhed, kapacitet og omkostninger på.

Li-ion-batterier, der har en katode lavet af lithiumcobaltoxid, giver en bedre kapacitet. På den anden side har de en tendens til at være ret reaktive på grund af lave termiske kapaciteter. Lithium jernfosfat er den anden mulighed. Disse har en længere livscyklus, og effekttætheden er meget bedre i sammenligning.

Batterierne findes i forskellige klasser og bruges ofte i bærbare forbrugsenheder som bærbare computere og smartphones. Andre områder, der bruger denne teknologi, omfatter elbiler, militær og rumfart.

Producenter af lithiumionbatterier har været en stor rolle i forbedringen af ​​batteriet. Selvom denne teknologi har eksisteret i årtier, betragtes den stadig som en underudvikling på grund af de mange muligheder og forbedringer, der stadig bliver introduceret. Forskellige producenter arbejder på at forbedre de batterier, de har at tilbyde, samtidig med at de tilføjer funktioner for ekstra sikkerhed, bedre ydelse og høj kapacitet. Den største ting er, at kinesiske lithium-ion-producenter kan skabe specialfremstillede batterier til specifikke projekter.

JB-batteri sigter mod at producere batterier, der giver så meget mere end andre producenter. For eksempel har 72v 100 ah lifepo4 batteri mange muligheder. Det er meget kraftfuldt med høje udledningshastigheder, selv når temperaturen omkring tilfældigvis er forhøjet. De har bedre kemisk og termisk stabilitet, hvilket betyder bedre sikkerhed sammenlignet med andre muligheder. De er holdbare, og holdbarheden er tre år og derover, hvilket er en god ting, da batteriet kan overleve de gadgets, det driver. De cyklusser, den kan tilbyde, kan være op til 2000, hvilket er meget imponerende.

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

Kina Lithium Ion Golf Cart-batteriproducent

JB-batterier bruger ikke tungmetaller til at producere de tilgængelige batterier i dag, og der er mange funktioner, der er blevet føjet til de forskellige tilgængelige batterier. Dette gør det muligt for virksomheden at producere 24V lithium-ion dyb cyklusbatteri, 48v lithium-ion batteripakker til golfvogn, 12v 105 ah lithium-ion-batteri, blandt andre muligheder. Derudover designer virksomheden forskellige batterier og producerer dem med den største præcision og bruger den rigtige teknologi, hvilket gør dem til en overlegen kinesisk producent af lithiumbatterier.

Del denne post


en English
X