De ting, man kan forvente med fremtidige Kina 72v 50ah lifepo4 batteripakker og andre lithium-ion batterier

De ting, man kan forvente med fremtidige Kina 72v 50ah lifepo4 batteripakker og andre lithium-ion batterier

De ting, man kan forvente med fremtidige Kina 72v 50ah lifepo4 batteripakker og andre lithium-ion batterier
Batterier har udviklet sig hurtigt gennem årene, og dette har været gennem forskellige faser. Mange kemiske kombinationer er blevet foretaget og implementeret for at finde ud af, hvordan et godt batteri kan opnås. Det hele startede med en voltaisk bunke og satte kursen mod Daniell-cellen. Derefter blev blysyre-nikkel-cadmium-batteri til, og det udviklede sig til det alkaliske batteri. Derefter blev nikkelmetalhydrid til stede, og til sidst blev der introduceret et lithium-ion-batteri. Disse lithium-ion-batterier fås i forskellige størrelser og former og forskellige effektkapaciteter.
Arbejde

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Lithium-ion-batterier indeholder normalt metal, lithium, ilt og grafit. Dette er hvad der tillader opladning og afladning. Når man producerer den nødvendige energi, bevæger lithium sig normalt tilbage til katoden gennem elektrolytten. Når opladningen er færdig, flytter ioner sig normalt til anoden. Denne cyklus fortsætter og varer i et stykke tid, før ionstyrken nedbrydes med hensyn til tilførsel af elektrisk ladning. Lithium-ion har normalt 250 Wh / kg, mens NiMH har 90Wh / kg. Dette er en stor og betydelig forskel.

Bekymringsparametre

Der er ti parametre, der er dækket af 72v 50ah lifepo4 batteripakken og andre under udvikling. Disse har lang holdbarhed, lavere selvafladning, hurtig opladning, giftfri, bredt driftsområde i temperatur, bedre sikkerhed, længere levetid, overkommelige omkostninger, specifik effekt og høj specifik energi.
I de tidligere faser koster disse batterier meget sammenlignet med det, der er tilgængeligt i dag. Dette skyldes de mange fordele, der er forbundet med batteripakkerne og behovet for det samme. 48v lithium-ion-batteri 100ah-prisen er faldet drastisk, ligesom prisen på andre batterier. Der er gode planer om at gøre lithium-ion-batterier endnu bedre til elbiler.

Ny æra

Salget af lithium-ion-batterier var tidligere meget lavere, end det er tilfældet i dag. Med denne tendens, og hvor populære batterierne bliver ved med at blive, kan tingene gå endnu højere i de kommende år. Dette er især på grund af populariteten af ​​elbiler. Vækstraten for batterierne er mere markant i Kina, Japan og Europa end tilfældet i USA. Det forventes, at folk vil forbruge endnu mere af batteripakken inden 2035.

Fremtid

Der udvikles stadig meget, hvad litiumionbatterier angår. Selvom lithiumbatteripakker stadig bruges i serie eller parallelt til at levere ønsket spænding, kapacitet, tæthed og strøm, er der ingen fortælling om, hvordan fremtiden vil være. Andelen og indholdet af de råmaterialer, der blev brugt til at fremstille batterierne, er blevet ændret gennem årene for at gøre dem mere dygtige. Der er mål for at oprette batterier, der kan nå over 700 wh / kg.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

I sidste ende forbliver lithium-ion-batteripakkerne mere effektive og billigere end andre. Der er stadig store ændringer, der kommer med tiden. JB-batteri, en førende kinesisk lithium-batteriproducent, har også ført til ændringer i lithium-ion-batterier. I dag har alle deres batterier en dyb søvnfunktion. De er førende inden for produktion af 72v 50ah lifepo4 batteripakker, 24v 100ah lithium-ion batterier, 12v 105ah lithium ion batteri blandt andre.

Der er bestemt mere at se frem til på dette område, og producenter af lithiumjernfosfatbatterier arbejder hårdt på at give de mest overlegne lithium-ion-batterier til verden.

For mere om Kina 72v 100ah lifepo4 batteripakker, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com for mere info.

Del denne post


en English
X