Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakke, og hvordan sådanne batterier fungerer

Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakke, og hvordan sådanne batterier fungerer

Kina 24v lithium-ion dyb cyklus batteripakke, og hvordan sådanne batterier fungerer

Millioner over hele verden bruger regelmæssigt lithium-ion-batterier. Batterier er meget populære i dag, og de bruges i så mange typer enheder som elbiler, bærbare computere og telefoner. Årsagen til deres popularitet er de mange fordele, de har. De er ikke kun lette, men har også en høj energitæthed. De kan blive opkrævet så mange gange uden at miste deres effektivitet også.

Grundlæggende
Lithium-ion-batterier findes i alle former og størrelser. Dette inkluderer 24v lithium-ion dyb cyklus batteri, 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn og 12v 105 ah lithium-ion batteri.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Normalt har batteriet strømopsamlere, en anode, katode, separator og elektrolyt. Lithium er normalt i katoden og anoden, mens elektrolytten fungerer som bærer af lithiumion, der er blevet ladet positivt mod anoden og katoden gennem separatoren.

Når lithiumioner bevæger sig, genererer de frie elektroner. Elektronerne er normalt baseret på anoden, og dette genererer strøm. Når dette er gjort, strømmer strømmen derefter gennem enheden, der skal modtage strøm. Det kan være enhver gadget, og det kaldes en negativ strømopsamler. I batteriet er elektronstrømmen blokeret på grund af tilstedeværelsen af ​​separatorblokke.

Opladning og afladning
I afladningsprocessen transmitteres strømmen til enheden som tilsluttet. Dernæst er der den bolig, der sender ioner til katoden. Under denne proces bevægede elektroner sig fra den ene ende til den anden, ved at tilslutte enheden sker der ting omvendt. Dette betyder, at katoden frigiver lithiumioner og anodens tur til at modtage dem. Processen fortsætter og fortsætter i løbet af cyklussen. Efter hver cyklus falder batteriets levetid langsomt. De bedste batterier kan stadig bevare firs procent af kapaciteten, selv når 1000 cyklusser er udført.

Energitæthed og effekttæthed
Lithium-ion-batterier er tæt knyttet til mange begreber; en af ​​de mest almindelige er energi og effekttæthed. Normalt vil energitætheden måles i form af wattimer pr. KG. Effektdensitet beregnes derimod som masse. Dette betyder, at ligesom hvad der sker, er som poolafløb. Polens størrelse er energitætheden. Effektdensiteten fungerer som dræning af poolen. Konceptet bliver lidt let at forstå, når man sætter denne måde. Det vil sige, at når et batteri har en høj kapacitet, kan det tilbyde en elektrisk opladning og i længere tid.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

At forstå, hvordan lithium-ion-batterier fungerer, kan hjælpe dig med at forstå, hvad batteriet kan hjælpe med at opnå i forskellige indstillinger. Valg producenter af lithiumjernfosfatbatterier med know-how og værktøjer til at skabe det bedste af denne teknologi er en ekstra fordel. JB-batteri er en af ​​de mest ideelle producenter og leverandører, der beskæftiger sig med forskellige lithium-ion-batterier. Batterierne kan også skræddersys til at tjene bestemte formål. Dette er en af ​​de største ting, der skal ses på, især af specifikke berørte processer. Forskellige gadgets gav forskellige krav, og det er vigtigt altid at vælge det bedste for optimal ydeevne.

Del denne post


en English
X