48v lithium-ion batteripakke til golfvogn og hvorfor golfbaner har brug for dem

48v lithium-ion batteripakke til golfvogn og hvorfor golfbaner har brug for dem

48v lithium-ion batteripakke til golfvogn og hvorfor golfbaner har brug for dem fra producenten af ​​48V lithium-ion golfbatteri

Golfvogne er vigtige nogle steder, hvor mange mennesker foretrækker at bruge dem til transport på golfbaner. Den mest almindelige type batteri, der er brugt på golfbiler, er en dyb cyklus blysyre. I øjeblikket, lithium-ion-batterier synes at være det valgte batteri for de fleste golfbanechefer på grund af de mange fordele, der er forbundet med dem. At få det rigtige batteri til en golfvogn kan medføre store fordele for brugeren, når alle ting tages i betragtning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Vægt
Som nævnt før blev blysyreenheder mere almindeligt anvendt i golfvogne. Imidlertid vejer lithium-ion-batterier så meget mindre i sammenligning. Dette giver dem en fordel. Dette betyder, at når der bruges lithium-ion-batterier, vejer de ikke så meget, og det betyder, at de kommer til at bære flere ting og mennesker og bevæge sig hurtigere. Batteriets størrelse hindrer ikke ydeevne på nogen måde.
Bly-syddrevne golfvogne har normalt en tendens til at kæmpe på bakker. Lithium-syre batterier har ikke det problem. Det betyder, at det tager kortere tid at dække områder.

Opladning
Opladning kan påvirke tilgængeligheden af ​​en golfvogn, især i betragtning af størrelsen på golfvognflåden. Bly-syre-batterier tager typisk ca. 8 timer før en fuld opladning.

Lithium-ion-batterier oplades derimod op til 80% inden for en time eller mindre. Dette betyder, at golfvognen har lav nedetid, og at der muligvis ikke er behov for at have for mange vogne på samme tid. Sammenlignet med andre beskadiges heller ikke lithiumbatterier på grund af ikke opladning til kapacitet.

vedligeholdelse
Konventionelle blybatterier kræver regelmæssig vedligeholdelse. Der er normalt meget nedetid, der kan holde golfspillere fra golfbaner, nogle gange i timevis. For lithium-ion-batterier er der ikke behov for vedligeholdelse. Dette betyder, at man ikke behøver at købe forskellige produkter og værktøjer til vedligeholdelsesformål. Derudover har batterierne ikke syre, og der kan derfor ikke forekomme farlige spild.

Livscyklus
Sammenlignet med andre typer batterier er levetiden for Li-ion-batterier meget længere. Afladnings- og opladningscyklussen kan være op til 5000. Traditionelle batterier bliver normalt ubrugelige efter tusind cykler. Med tiden sparer dette en hel del tid. Lithium-batterier har normalt højere priser, men de er ideelle til brug i det lange løb.

Teknologier
De fleste lithium-ion-batterier leveres med en indbygget BMS-funktion. BMS betyder batteristyringssystem. Systemets rolle er at sikre, at enheder ikke bliver overopladet eller overforbrugt utilsigtet.

Hvis strømopbevaring tilfældigvis varmer op, forhindrer kredsløbene i batteriet opvarmning af enheden. Dette er grunden til, at lithium-ion-batterier er de bedste til golfbiler.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

JB-batterier handles i de mest pålidelige li-ion-batteripakker. Dette inkluderer 48v lithium-ion batteripakke til golfbiler. Der er også andre li-ion batteripakker som 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v 100ah lithium-ion batteri, 12v 105ah lithium-ion batteri, blandt andre.

At vælge de bedste producenter af lithium-ion-fosfatbatterier betyder pålidelighed og funktionalitet i slutningen af ​​dagen. Mere om 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn, kan du besøge https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html for mere info.

Del denne post


en English
X