Kinesiske producenter af lithium-ion-batteripakker og ledningsfri trådløse værktøjer

Kinesiske producenter af lithium-ion-batteripakker og ledningsfri trådløse værktøjer

Kinesiske producenter af lithium-ion-batteripakker og ledningsfri trådløse værktøjer
Mange handler som vedligeholdelse er blevet ændret ved, at trådløse værktøjer kommer ind på markedet. De trådløse værktøjer er tidsbesparelser, og det er nemt at bruge dem næsten hvor som helst. Siden introduktionen af ​​trådløse værktøjer er der gjort store fremskridt indtil videre. Når et værktøj har en stor spænding, betyder det mere strøm og en lang levetid. Dette gør at finde det ideelle batteri til at drive disse værktøjer til en så vigtig ting. At få et batteri, der er let og holdbart, er en god ting for håndværkere. At opnå et lettere batteri betyder, at værktøjet også bliver lettere.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Det bedste ved plukning lithium-ion-batterier for denne slags værktøjer er, at de kan levere en større driftstid for hver opladning end NiCad. Den største kapacitet på disse batterier ligger på 3.0 Ah. Lithium-ion-kørselstid er muligvis ikke bedre end NiMH, men den samlede ydeevne over hele dens levetid er så meget bedre. Resultaterne kan ses tydeligt ved strømforsyning i løbet af litiumionbatteriets levetid sammenlignet med andre typer batterier. Leveringskurven er ret stabil sammenlignet med andre teknologier. Strømforsyningen forbliver konstant over opladningstiden. Trådløse værktøjer fungerer forskelligt, når strømmen begynder at gå ned.

Hvad litiumionbatterier angår, reduceres strømtabet drastisk i slutningen af ​​opladningen. Dette betyder, at disse slags batterier leverer bedre ydeevne over batteriets levetid end NiMH og NiCad.

Der er en anden fordel forbundet med at bruge det med trådløst elværktøj: det ergonomiske design, som det bærer. Batteriet er lille og behøver derfor ikke strække sig til værktøjshåndtaget. Dette gør det lettere at få et behageligt greb, som forbedrer værktøjsbrugen. Dette betyder, at der muligvis vil være større brug af lithium-ion-batterier i trådløse værktøjer, selv i fremtiden.

Mens NiMH- og NiCad-batterier stadig forbliver i brug, kan de i sidste ende udfases af li-ion-batterier. Dette skyldes, at lithium-ion-batterier er meget populære i kategorien genopladelige batterier. Dette er grunden til, at de er så populære i forskellige enheder uanset størrelse. Derudover er deres kvalitet god sammenlignet med andre batterityper, og der er mange fordele forbundet med at vælge disse batterier frem for andre.

Det hjælper med at finde en kinesisk lithiumproducent, der er i stand til at producere miljøvenlige batterimuligheder. JB-batteriet bruger ikke overdreven giftige metaller til fremstilling af lithium-ion-batterier. Brug af tungmetaller kan skade miljøet, og det er noget, virksomheden er opmærksom på.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

JB Battery har eksisteret i over et årti og omfavner de bedste teknologiske fremgangsmåder til at skabe de mest funktionelle lithium-ion-batterier til at fungere med forskellige kapaciteter, og i overensstemmelse med strømbehovet til bestemte applikationer kan man få 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 48v lithium-ion batteripakke eller golfvogn, 24v 100 ah lithium-ion batteri og 12v 105ah lithium-ion batteri blandt andre.

Det bedste er muligheden for at oprette skræddersyede muligheder. Dette sikrer, at strømbehovet og størrelsen er tilfredsstillende. For mere om kinesiske producenter af lithium-ion-batteripakker kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html for mere info.

Del denne post


en English
X