Ting, som kinesiske lithium-ion-golfbiler-producenter af batteripakker burde forstå

Ting, som kinesiske lithium-ion-golfbiler-producenter af batteripakker burde forstå

Ting, som kinesiske lithium-ion-golfbiler-producenter af batteripakker burde forstå

Det bedste Kinesiske producenter af lithium-ion golfvogne batteripakker har en dyb forståelse af li-ion-teknologien, hvorfor de kan skabe nogle af de bedste strømløsninger i dag. Dette er en teknologi under udvikling, der har eksisteret i nogle årtier. Området viser et stort potentiale, og nye ting opdages hver anden dag.

De forskellige komponenter i li-ion-batteriet skal integreres i de rigtige proportioner og indstilles til, at det fungerer, som det skal. Dette er noget, som de bedste spillere på markedet, som JB-batteri, kender godt og leverer til perfektion.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Funktionelle elektrolytter
Hvert li-ion-batteri skal have funktionelle elektrolytter. En af de mest økonomiske og effektive måder at tune den målrettede elektrolytegenskab er ved at inkorporere en tredje komponent, selvom den er i mindre koncentrationer. Dette kaldes et additiv. Når der tilsættes et additiv i små mængder, påvirkes ikke bulk-elektrolyt-systemegenskaberne, og den målrettede ejendom har tendens til at være endnu bedre.

Der er så mange tilsætningsstoffer, der allerede er gendannet, og de kan opdeles i forskellige kategorier. Disse er:
1. Tilsætningsstofferne, der bruger kemiske ændringer af SEI]
2. Additiver til forbedring af ionernes ledningsegenskaber
3. Og tilsætningsstoffer, der forbedrer cellesikkerheden som at forhindre overopladning

Opladning og afladning
Under afladningsprocessen bærer lithiumioner batteristrøm fra den negative elektrode til den positive gennem en skillemembran og ikke-vandig elektrolyt. Under opladningsprocessen anvender den eksterne strømkilde eller ladekredsen en højere spænding end den, der produceres af batteriet, men med samme polaritet. Dette tvinger en ladestrømstrøm i batteriet, der bevæger sig fra den positive elektrode mod den negative elektrode. Dette er den omvendte retning under normale forhold. Derefter migrerer ionerne fra den positive elektrode til den negative, og de er indlejret i elektrodematerialet, som er porøst. Processen kaldes intercalation.

Under normale driftsbetingelser kan energitabet, der opstår ved elektrisk modstandskontakt ved grænsefladerne mellem kontakterne med strømopsamlerne og elektrodelagene, måske ca. 20% af batteriets energistrøm.

Procedure
Proceduren for opladning af enkelt Li-ion-batterier og de komplette li-ion-batterier er lidt anderledes. Enkeltceller oplades i forskellige faser. Dette inkluderer konstant strøm og konstant spænding.

Et sæt lithiumionceller i en serie oplades normalt i tre trin. Disse inkluderer konstant spænding, balance og konstant strøm. I den konstante fase tilfører opladeren en konstant strøm til batteriet og øger spændingen, indtil grænsen pr. Celle er nået.

Ladestrømmen reduceres til gennemsnittet i balancefasen, og de enkelte celler bringes i balance.

I den konstante fase påføres spænding til maksimal cellespænding gange cellernes antal i serien, strøm falder derefter til nul.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Det bedste lithiumjernfosfatbatteri producerer linje JB-batteri forstår alle de ting, der er forbundet med li-ion-teknologien. Denne viden anvendes til at producere et 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v 100ah lithium-ion batteri og 12v 105ah lithium-ion batteri. For mere om kinesiske lithium-ion golfvogne producenter af batteripakker, kan du besøge JB batteri at https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X