Kina 36v lithium-ion dyb cyklus batteripakke og forstå batteriets levetid

Kina 36v lithium-ion dyb cyklus batteripakke og forstå batteriets levetid

Kina 36v lithium-ion dyb cyklus batteripakke og forstå batteriets levetid

Li-ion-batteriernes levetid er defineret af de fulde opladnings- og afladningscyklusser, der kan opnås, før de kommer til fejltærskler. Dette er i form af hæmmende stigning og kapacitetstab. I databladet af Kinesisk producent af lithiumbatteri, refererer ordet livscyklus til batteriets levetid i form af de cyklusser, der kan nå 80% af batteriets nominelle kapacitet.

Når batterierne opbevares uden brug, reduceres deres kapacitet. Kalenderens levetid repræsenterer hele batteriets livscyklus og involverer inaktiv opbevaringsoperation og cyklustid.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Forskellige ting påvirker batteriets livscyklus, herunder forskellige stressfaktorer såsom opladningsområdets tilstand, ladestrøm, afladningsstrøm og temperatur.

I applikationer som elbiler, bærbare computere og smartphones er batterier ikke altid fuldt opladede eller fuldt afladede. Dette er grunden til, at definitionen af ​​batteriets levetid ved hjælp af fulde cyklusser kan være lidt vildledende. På grund af dette og for at undgå den nævnte forvirring er det almindeligt, at forskere bruger kumulativ udledning, og det defineres som det samlede gebyr eller Ah. Dette er relateret til et batteri i dets levetid eller et ækvivalent af de fulde cyklusser. Dette repræsenterer summen af ​​delcyklusser som en brøkdel af en fuld afladnings- og opladningscyklus.

Nedbrydning af batterier, når de opbevares, påvirkes af batteriets ladetilstand og temperatur. Batteriets ladetilstand og kombination af fuld opladning og høj temperatur kan føre til gasgenerering og kapacitetsfald.

Når den kumulative afladning af batteriet i Ah ganges med den nominelle spænding, realiseres den samlede energi, der leveres over batteriets levetid. Med sådan information kan omkostningerne pr. KWh energi beregnes. Dette inkluderer opladningsomkostningerne.

nedbrydning
Batterier nedbrydes med tiden og sænkes, hvilket medfører en reduceret kapacitet på grund af mekaniske og kemiske ændringer i elektroderne. Batterier kan kaldes flerfysiksystemer, og de nedbrydes gennem forskellige samtidige mekaniske, kemiske, elektriske og termiske fejl.

Der er nogle fremtrædende mekanismer, der inkluderer termisk elektrolytnedbrydning, mekanisk revnedannelse af elektrodepartikler og SEI-lag, lithiumbelægning og elektrolytinterfaselag.
Når det kommer til nedbrydning, er tingene i høj grad temperaturafhængige. Minimal nedbrydning er normalt omkring 25 grader. Dette betyder, at det øges ved opbevaring, eller hvis det bruges ved en temperatur under eller over 25 grader. Høje temperaturer og høje ladningsniveauer fremskynder kapacitetstabet. Kulstofanoder har tendens til at generere varme under brug.

At vælge den rigtige producent af lithiumjernfosfat er meget vigtigt. Dette skyldes, at der er fejl, der kan undgås, og det er kun eksperter, der kan producere de højeste batterier. Dette inkluderer problemer som dårlig intern ventilation. Sådanne problemer kan medføre høje temperaturer såvel som tab af høje temperaturer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 11

JB-batteri er et firma, der har været på markedet i lang tid og producerer lithium-ion-batterier af højeste kvalitet og også kan håndtere specialprojekter. Batterier inkluderer blandt andet 72v 100 ah lifepo4 batteripakke, 36v 100ah lithium-ion batteri, 12v 105 ah lithium-ion batteri. Kina 36v lithium-ion dyb cyklus batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X